THE PLAYFIELD

 

Dé plek waar jij vanuit plezier en toewijding (aan jezelf en iets veel groters), gaat bouwen aan een stabiele inkomstenstroom en een vervuld leven, zodat jij steeds meer gaan genieten van het leven en het ondernemerschap.

De hele maand juni staat er een speelse bonus voor je open als je instapt voor 12 maanden 😉

 

Zullen we eens kennismaken?

Jij was toch begonnen met ondernemen voor meer vrijheid, rust en vervulling?

Je was toch begonnen met ondernemen om meer vrijheid, rust en vervulling te ervaren? Maar tot nu toe heb je juist het tegenovergestelde gekregen.

Je bent vooral erg druk geweest met van alles en nog wat, maar het genieten van de reis zelf en/of de concrete resultaten waar je zo naar verlangde lijken maar niet te komen.

Herkenbaar? Weet dat al die dromen die je hebt nog steeds waarheid kunnen worden en je kunt ze ook nog eens vanuit plezier realiseren. Het vraagt alleen wel om een gezonde dosis toewijding.

Ready for it? Laten we dan samen een nog stabielere relatie opbouwen met de ambitieuze bouwer en de levensgenieter in jou, zodat ze elkaar kunnen versterken in zowel groei als genot.

Wil je kennismaken?

Maria

“Sinds de A’live Playfield editie over het aanbod zijn echt alle sluizen opengegaan. Ik heb afgelopen maand 34K omgezet waarvan 7K al is betaald en de rest is geaccordeerd voor 2024. Stabiliteit voor het jaar… here it is!”

Tessa

“Los van een pittig themaatje de laatste drie dagen wilde ik ook even delen dat mijn intentie Surrender voor de jaar full on is. Ik vaak het gevoel heb dat het leven gewoon niet beter kan worden, ik me meestal echt onthecht van alle uitkomsten voel en er van allerlei kanten nieuwe klanten op me afkomen (nadat ik deze wens had uitgesproken). The universe provides.”

Astrid

“Dankzij de playfield ben ik van mezelf inhouden naar no more holding back gegaan. Een mega toffe shift in zo’n korte tijd. Joy is er helemaal op haar manier, heel gegrond en lekker fladderend, voor mij een heerlijk voorbeeld dat ook van mij alles er gewoon mag zijn. No more shame. The playfield is echt een no brainer, grote shifts op een zachte manier, weinig tijd en het geeft je focus!”

Herken jij dit?
Het ondernemerschap voelt op een bepaald niveau toch nog behoorlijk eenzaam aan. Vaak begrijpen de mensen in je omgeving niet waarom je bepaalde keuzes maakt. Je brengt veel tijd alleen door en dat eenzame gevoel begint je tegen te staan. Je verlangt naar een plek waar je samen doelen kunt stellen, successen vieren, bewustzijn ontwikkelen, dieper in je lijf zakken en inspiratie opdoen. Dat alles het liefste op één plek. Jij weet namelijk dat je zo veel sneller, maar ook duurzamer gaat groeien. En je hebt zin daarin.
Je vindt het lastig om je te committeren, consistent zijn in je acties, strategie bepalen, geld verdienen, bedrijf bouwen, structuren aanbrengen, etc.. Hoewel je weet dat deze aspecten van cruciaal belang zijn voor groei in je bedrijf, vind je het lastig om dit vol te houden. Je begrijpt dat toewijding leidt tot succes, maar je vreest dat dit ten koste gaat van je vrijheid. Hierdoor bevind je je constant in een innerlijke strijd. Kies ik echt volledig voor mijn bedrijf? Of ga ik toch weer in loondienst? Hoe ga ik die stabiele inkomstenstroom die ik zo verlang werkelijk laten worden? Is er ook nog ruimte voor speelsheid als ik me volledig committeer aan een bedrijf bouwen?  Mag ik überhaupt (veel) geld verdienen? Deze vragen blijven door je hoofd spoken, waardoor je voortdurend op zoek blijft naar antwoorden. Dit proces van zoeken is uitputtend voor je zenuwstelsel.
Het werk dat je doet heeft meer impact op je lichaam dan je misschien wilt toegeven

 

Je lichaam geeft iets wat vaker signalen af, zoals een bonzend hoofd, razend gevoel door je lichaam, gespannen schouders, etc. Het luisteren naar die signalen blijft soms nog steeds lastig he? Want ondanks het hoognodige innerlijke werk dat je al hebt gedaan, merk je dat het luisteren naar je lichaam soms overslaat.

Je weet dat zelfzorg heel belangrijk is, maar soms mis je de tijd, weet je niet zo goed wat je moet doen omdat je geen gronding voelt in je lijf, ben je veel te druk met alleen maar voor andere zorgen en razen de innerlijke processen je om de oren.

Luisteren naar je lichaam is een advanced spel en hoe groter jij groeit als leider hoe belangrijker dit wordt. Jij weet dit, maar je hebt nog niet jouw eigen spelregels hierin gevonden. Wilt je lichaam nu rust of juist in beweging komen? Spoiler alert, vaak zit het antwoord in de balans tussen beide. Het is moeilijk voor jou om die balans te vinden. Je staat ofwel constant ‘aan’, of je schakelt volledig uit. Deze dynamiek zie je ook terug in je bedrijf en zelfs in de financiële doorstroming van geld en klanten. Die staat of volledig aan, of uit.

Heb ik nu werkelijk je aandacht?

Wil je kennismaken?
Jij staat op een kruispunt en wilt in beweging komen
Als leider met een duurzame missie heb je al een lange weg van zelfontwikkeling afgelegd en je weet dat het nu tijd is voor actie en dat wil je niet meer alleen doen, maar dat wil je samen doen.
Jij en jouw bedrijf zijn immers voortdurend in beweging en jij weet dat samen voor veel sneller resultaat zorgt omdat je niet zo lang hoeft vast te zitten, en dat het tegelijkertijd leuker is en daarom ook voor duurzamer resultaat zorgt. Als iets leuks is en je doet het samen, dan wordt committeren veel gemakkelijker.
Je verlangt naar een plek waar je samen gaat bouwen aan stabiliteit. Een plek van samen waar je niet gelijk helemaal verstrengeld raakt in allerlei groepsprocessen, voetstuk dynamieken of high level investeringen.

Je bent toe een plek waar je aangezet wordt in creatie kracht, maar ook in rust wordt gebracht in je lijf zodat je in beweging gaat komen en de dromen die je al een tijdje op de plank hebt liggen ook daadwerkelijk gaat realiseren.

Say no more, I AM IN!

 

 

 

 

 

Committeer voor een langere periode aan het verankeren van stabiliteit in jouw lichaam, leven en bedrijf, zodat al die eindeloze dromen die je hebt ook daadwerkelijk tot bloei komen.

 

 

 

 

 

Als je in THE PLAYFIELD stapt dan

Ga jij jezelf en jouw bedrijf veel serieuzer nemen, waardoor je instaat bent om een veilige basis te creëren om het aantal klanten en die stabiele inkomstenstroom aan te trekken die je zo graag wilt. Je doet dat op de meest speelse manier waardoor je ook nog eens geniet van het leven en het ondernemerschap. Je kan werkelijk gaan spelen in je leven en bedrijf!

Leer op te komen dagen voor jezelf, naar je lichaam te luisteren en helderheid en richting te bepalen in je bedrijf. Hierdoor creëer je een steeds diepere basis van veiligheid in jezelf voor duurzame groei.

  Creëer jij elke maand weer opnieuw jouw eigen strategie voor het bouwen van stabiliteit. Zo kan jij eindelijk voor “in it for the long run” kiezen. In plaats van elke maand maar weer wat doen heb je focus en richting waardoor je maand voor maand gaat bouwen aan meer stabiliteit.

Ga jij steeds steviger te zitten op de stoel van de CEO van je bedrijf, waardoor je kunt doorzetten, je uit verhalen haalt en committeert aan resultaten, in plaats van je innerlijke kind of emotionele vrouw te laten regeren die uiteindelijk alleen maar in drama terecht komt en je onnodig lang in proces laat zitten.

Neem je de tijd om stil te staan bij je successen, overwinningen en fouten. Hierdoor krijg je een beter zicht op al het werk dat je al hebt verricht en nog steeds verricht en leer je echt te ontvangen wat je verdient.

Ga jij vanuit overzicht en rust je business runnen en daardoor krijg je meer ruimte voor creativiteit en flow. En door de balans tussen structuur en flow, leg je de basis voor een leven gevuld met echte vrijheid, vervulling en rust.

Ga je ondernemen en leven vanuit een hele vervulde plek. Je bouwt steeds meer draagkracht op in je lichaam, ruimt blokkades, oude verhalen en vastzittende energie op en verruimd daarmee de mogelijkheid tot het ontvangen van klanten, geld, leven, plezier, stabiliteit, etc…

Wordt geld verdienen een leuk spelletje. Als dit deze maand allemaal mogelijk was, wat is er dan volgende maand weer mogelijk?

Say no more, I AM IN!

 

 

 

 

 

Kortom.. Jij gaat vanuit stabiliteit en plezier steeds verder bouwen en bouwen waardoor jij eindelijk echt kan committeren aan jezelf, het leven en je bedrijf en deze energie is heel aantrekkelijk voor ideale klanten, de liefde, relaties, een nieuwe woning, geld, etc…

 

 

 

 

 

What others say

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier. Joy haar sessies zijn zo krachtig er blijft niets verborgen. Alles wordt in een liefdevolle ruimte omhoog gebracht waardoor het kan oplossen in de stilte. Joy reikt je geen antwoorden aan. Ze daagt je uit ze keer op keer in jezelf te vinden. Doordat ik ze telkens weer daar vond, heb ik zo veel zelfvertrouwen ontwikkelt en wist ik zeker dat ik na het traject op mn eigen benen kon staan. Dit schijnt in alles door: m'n innerlijke wereld, m'n relaties en het werk met mijn eigen cliënten. Zo zo Zo dankbaar dat ik me in deze maanden door Joy heb mogen laten dragen.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Wauw! Echt in één woord: WAUW! De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessies met Joy heben ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens sessies. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY).

Renee WesterbaanSpiritueel mentor

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Praktische informatie voor het hoofd

In de THE PLAYFIELD krijg je toegang tot een stabiel en inspirerend veld dat jou in beweging brengt. We werken elke 2 maanden met een thema. Tot 31 mei is dat ‘creatie kracht’. In juni en juli is dat ‘vertrouwen op wonderen’.

Elke maand komen we samen voor een ‘business date’. Hierin blikken we terug, vieren de successen van de huidige maand, creëren hernieuwde richting en focus voor de maand die komen gaat en is er ruimte voor een Q&A. De sessie is op vrijdag van 09:30 uur tot 11:00 uur.

Elke maand een ‘inner journey’. Mijn klanten noemen dit ook wel een energetisch APK’tje. Ik neem je mee op reis je lichaam in om oude balast, overtuigingen, stress, onzekerheden los te laten en meer levenslust, inzichten, rust en stabiliteit in je lijf te verankeren. De sessie is op vrijdag van 09:30 uur tot 11:00 uur.

Toegang tot een slack community waar je contact kunt maken met andere leiders en waar ik extra inspiratie deel.

Toegang tot een online leeromgeving waarin je zelfstandig kunt verdiepen. Er zijn modules waarin je kunt bouwen aan het aanbod binnen je bedrijf en structuren en kaders in je leven. Er zijn ook modules waarin je de relatie met jezelf, jouw energie lichaam en geld kunt verdiepen. Tevens is er een ‘content LAB waar je naar toe kunt gaan als je even vastloopt in het creëren van content en aangezwengeld wilt worden in creatie kracht. Daarnaast wordt de online leeromgeving elk kwartaal aangevuld met many more goods!

Elke kwartaal leuke bonussen.

Kortom… dit programma is een rijkelijk gevuld speelveld waarin we samen vanuit plezier bouwen aan een stabiel en bezield bedrijf en leven.

BONUS voor als je instapt in mei. Een gratis toegangs ticket tot “the Sacred Partyground” op 13 september. Hét energetic feestje van het jaar 🙂 t.w.v. €197,00

 

Say no more, I AM IN!

Dit zijn de modules waar je direct toegang tot krijgt

Er zijn maar weinig mensen door wie ik me laat dragen en bij Joy is het echt thuiskomen. Je hebt volledige toestemming om helemaal te ZIJN. Renee Westerbaan, Spiritueel Mentor

Renee Westerbaan
Spiritueel Mentor

Krista Feteris, Inner Fire Guide

Keer op keer leer ik dat het eigenlijk allemaal zo simpel is. Weg met al het moeilijke gedoe en terug naar de basis. Hierdoor zak ik steeds dieper in mijn lijf, blijft mijn bedrijf oneindig met mij mee groeien en leef ik steeds dieper het leven. Bij Joy doe je het echt samen.

Sara Masotto, Intuïtieve Kledingstyliste

Ik voel mijn basis en ben geconnect met intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Naomi Zoutman, Empowerment Expert

Werken met Joy heeft mij meer zelfliefde, vertrouwen en rust in mezelf gegeven ondanks állllllle stormen die me af en toe echt serieus heel heftig hebben uitgedaagd. Maar Joy stond naast me en ze leerde me dat er niets is wat ik niet kan dragen.

Wie is Joy?

De naam “Joy” zegt eigenlijk al genoeg. Niet echt in één hokje te plaatsen en beweegt zich graag buiten de gebaande paden. Ze noemen me ook wel eens eigenwijs, eigenzinnig en soms niet helemaal van deze planeet. Toch sta ik met twee stevig verankerde voeten op de aarde, aanwezig in mijn lichaam en in het leven.

Mijn missie is leiders helpen stabiliteit terug te brengen in lichaam, leven en bedrijf, zodat zij een veilige basis in zichzelf creëren voor duurzame groei, een stabiele inkomstenstroom en een vervuld leven.

Zelf voel ik mij een bruggenbouwer tussen verschillende werelden. Ik ben een bouwer tussen mens en ziel, het praktische en intuïtieve, donker en licht en rust en beweging.

Ik zie daarnaast het leven als één groot speelveld. Alles wat je diep van binnen verlangt is mogelijk te creëren als je het pad van vertrouwen combineert met een gezonde dosis realisme en moed.

De weg naar je grootste doelen en diepste verlangens is niet altijd de makkelijkste, maar ik geloof dat vallen en opstaan onderdeel is van het spel des levens. Hoe meer je leert te genieten van de hoogtepunten van het leven, maar ook zeker de lows en de lessen van het leven, hoe dieper en dieper jij het leven gaat ontvangen. Het leven gaat dan letterlijk door jou heen stromen en jou bewegen naar meer leven. Oh en vanuit die plek…. vanuit die plek kan je vanuit plezier bouwen en bouwen en bouwen. Aliveness wordt een constante staat van zijn en succes en overvloed een logisch gevolg van dit alles. In mijn ogen is dit een levensstijl.

Mijn eigen leven is altijd al gekenmerkt geweest door de dynamiek tussen discipline en vrijheid.
Op mijn 6e begon ik met karate, omdat ik heel erg gepest werd op school. Ik heb 11 jaar lang gewerkt aan mijn mentale en fysieke kracht, met internationale wedstrijden, het behalen van mijn bruine band en het lesgeven aan kinderen als resultaat. Maar tijdens een training, toen ik opdruk oefeningen deed, zei mijn lichaam plotseling stop. Ik had de signalen van mijn lichaam maandenlang genegeerd. Dit was dan ook een abrupt einde van mijn karatecarrière.
Op mijn 16e onderging ik mijn eerste reikibehandeling en begon ik mezelf en mijn gevoeligheid beter te begrijpen. Maar toen ik naar het HBO ging, onderdrukte ik mijn gevoeligheid opnieuw en probeerde ik mezelf vier jaar lang in het keurslijf van “goed genoeg” te proppen.
Tussen mijn 20e en 24e verloor ik mezelf in een wereld van hard werken. Ik had op jonge leeftijd succesvolle banen in marketing, HR, projectmanagement en coaching, waarbij ik soms wel 60 uur per week werkte. Totdat ik instortte en in een burn-out belandde.
Toen opende de wereld van meditatie, mindfulness, lichaamsbewustzijn en energie zich voor mij, om mij vervolgens ook in die wereld weer te verliezen.
Na een spontane kundalini-ontwaking, het ontmoeten van mijn tweelingziel en veel energetisch werk zonder de juiste begeleiding, maakte ik letterlijk een uittreding uit mijn lichaam. Het was intens, maar tegelijkertijd een van de mooiste ervaringen ooit. Ik kreeg de kans om te kiezen om terug te keren naar de aarde en het leven echt te leven. En zo opende zich het pad van stabiliteit uitbouwen in mijzelf, mijn lijf, mijn leven en bedrijf.
En zo begon ik meditatielessen te geven aan bedrijven, wat zich uiteindelijk stapje voor stapje uitbreidde tot coachingwerk, healingswerk, groepswerk, highlevel 1:1 programma’s, retreats, het plaatsen van een tipi op een stuk land, talloze ceremonies en heilige feesten en heel veel 1:1 sessies. Ik bouwde aan een stabiel bedrijf terwijl ik me liet leiden door iets veel groters dan mezelf.

 

 

 

 

 

Ik leerde dat het bouwen van een bedrijf voor mij betekent dat ik dienstbaar ben, zonder mezelf, het leven en mijn lijf meer weg te hoeven geven.

Dit wil ik ook

 

 

 

 

 

Stabiliteit is geen rechte lijn het is een constante dans in en met balans
De afgelopen jaren vond ik mijn weg terug naar een gezonde balans tussen mens en ziel, zijn en doen, hard werken en rusten, een bedrijf bouwen en genieten van het leven, dienstbaar zijn en geld verdienen, committed en vrij zijn.
Als de reis des levens me iets heeft geleerd, is het dat het een niet zonder het ander kan. Als je duurzaam wilt groeien, heb je beide nodig. Een bedrijf bouwen, structuur aanbrengen, strategie bepalen, geld verdienen, én dieper in de rust van je lijf zakken, een vervuld leven leiden, plezier hebben in je werk, dienstbaar zijn aan iets groters dan jijzelf.
Werken met de dualiteiten “discipline en vrijheid” is wat ik het allerliefste doe.
Het concrete resultaat dat deze “methode” werkt ben IK ZELF!
Daarom combineer ik graag het lichaam (innerlijke reizen), bedrijf (business dates), levenskaders (de online leeromgeving van the playfield met teachings en inspiratie) en energie (de stabiele onderstroom van het veld) samen in THE PLAYFIELD.
Vaak is het alles of niets in programma’s. Je gaat ofwel bouwen aan je bedrijf, of je zakt diep in je lichaam. Maar de tijd van alles of niets is in mijn ogen voorbij.
Daarom is “THE PLAYFIELD” ontstaan. Een plek waar kaders en energie samenkomen in één speelveld. Een plek waar je diep naar binnen wordt gebracht om vanuit jezelf weer naar buiten te bewegen. Keer op keer… zodat je vanuit een gezonde beweging kunt groeien in jezelf, je leven, je lichaam en je bedrijf, en blijvend succes en geluk kunt aantrekken.
Ben je er ook klaar voor?
I am IN!
What others say

Wauw! Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Zo bijzonder dat ik heb mogen ervaren hoe een enorme helingskracht er door jou heen stroomt en het licht in mij activeert. Hallo nieuwe stromende energie! Ik weet niet hoe je het doet.. maar VROUW. YOU ARE MAGIC.

MyrtheDevine Feminine Expert

Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft echt een magische energie. Door haar ben ik de joy weer gaan vinden in het donker.

Timo PetersBewustwordingscoach

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Ik ben je dankbaar voor wat je me hebt gegeven. Mezelf veilig voelen in m’n lichaam.

Brenda WestdorpFemale leadership

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Joy, wat een transformatieve vrouw. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren.

Maaike AgnetaInner Fire Coach

Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin.

Sara MasottoStyle Coach

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit geschikt?

Dit programma is geschikt voor leiders die er klaar voor zijn om all-in te gaan. Je bent naast de diepte in reizen ook echt bereid om over te gaan tot actie en doen! Ik deel namelijk graag mijn mijn wijsheid met je en geef je een energetische boost, maar dan moet jij daarna ook zelf bereid zijn om in bewegen te komen en over te gaan tot actie.

Voor wie is dit niet geschikt?

Deze reis is niet geschikt als je denkt dat alles maar aankomt waaien of met enkel en alleen hocuspocuswerk en potje wegzweven jouw droomleven kan aantrekken. Ik ben ook niet jouw go-to-person als je niet bereid bent om donkere stukken aan te kijken en jezelf door moeilijke stukken heen durft te bewegen.  Dat betekent niet dat je geen weerstand meer mag voelen. Juist! En daarom is het zo fijn om het niet alleen te doen. Maar uiteindelijk doe je het wel zelf. Ik begeleid je terug naar de onafhankelijkheid in jou. En daar, daar moet jij zelf klaar voor zijn en ook zelf ook het werk voor willen doen.

Vragen?

Voel je vrij om een connect call aan te vragen voor het programma.