THE PLAYFIELD

De plek waar we samen bouwen aan een stabiele en bezielde toekomst, zodat jij nog meer gaat genieten van het nu.

Plan een connect gesprek in
Ready to play?
Inmiddels heb jij er al een lange zelfontwikkelingsreis opzitten. De wereld van (ingewikkelde) business coaching heb je daarom voor nu ook uitgespeeld en het pad van “eindeloze lagen helen” is niet waar jij je thuis voelt. Maar als je heel eerlijk bent dan voel je wel nog steeds een diep verlangen om gedragen te worden want jij en jouw bedrijf zijn continue in beweging.
Jij wilt het niet meer alleen doen en omringd je graag met inspirende energetic leaders. Want niet iedereen in jouw huidige omgeving begrijpt al die bold ass moves die je continue maakt. Laat staan die grote ambities die jij hebt voor de toekomst, maar vooral ook dat verlangen naar een simpel leven. Want naast de ambities die jij hebt om de wereld een mooiere plek te maken, is het leven leven jouw grooste drijfveer en die twee combineren is soms best een uitdaging hè?!
Ja jij verlangd naar een inspirerende plek waar ziel, mens, lijf, leven en bedrijf met elkaar verweven zijn. Een plek waar je gedragen wordt om die grootste movement die door jou heen stroomt naar de werkelijkheid te brengen zonder dat jij jouw lijf of leven meer voorbij gaat.
Jij verlangd naar een plek waar je gaat bouwen aan stabiliteit in jezelf, lijf en bedrijf op een speelse en leuke manier zodat genieten in het NU voorop blijft staan. Een plek waar je diep naar binnen wordt gebracht in je lijf en tegelijkertijd aangezet wordt in een gezonde beweging van binnen naar buiten om te groeien in het leven en je bedrijf!
Say no more babe… I got just the place for you!
Plan een connect gesprek in

Er zijn maar weinig mensen door wie ik me laat dragen en bij Joy is het echt thuiskomen. Je hebt volledige toestemming om helemaal te ZIJN. Renee Westerbaan, Spiritueel Mentor

Renee Westerbaan
Spiritueel Mentor

Krista Feteris, Inner Fire Guide

Keer op keer leer ik dat het eigenlijk allemaal zo simpel is. Weg met al het moeilijke gedoe en terug naar de basis. Hierdoor zak ik steeds dieper in mijn lijf, blijft mijn bedrijf oneindig met mij mee groeien en leef ik steeds dieper het leven. Bij Joy doe je het echt samen.

Sara Masotto, Intuïtieve Kledingstyliste

Ik voel mijn basis en ben geconnect met intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Naomi Zoutman, Empowerment Expert

Werken met Joy heeft mij meer zelfliefde, vertrouwen en rust in mezelf gegeven ondanks állllllle stormen die me af en toe echt serieus heel heftig hebben uitgedaagd. Maar Joy stond naast me en ze leerde me dat er niets is wat ik niet kan dragen.

De spirit van de PLAYFIELD

We houden allemaal diep van binnen van structuren, kaders en strategie in ons leven en bedrijf, maar die processen continue zelf initiëren is super vermoeiend, right?

En naast werken in je bedrijf is het ook heerlijk om gedragen te worden diep je lijf in om vanuit daar te werken AAN je bedrijf. Maar ook die gedragenheid steeds weer ergens zoeken is super vermoeiend right?

En wat dacht je van deze twee verlangens “bouwen” en “diep zakken in je lijf” met elkaar te combineren. Vaak is het of of in programma’s. Je gaat of bouwen aan je bedrijf of diep zakken in het lijf. Maar jij wilt niet meer of of, jij wilt en en.

I get that.. en daarvoor is “THE PLAYFIELD” geboren. Een plek waar kaders en energie samenvloeien in 1 speelveld. De plek waar je gaat bouwen aan de toekomst en spelen in het nu. De plek waar je diep naar binnen wordt gebracht om vanuit die plek weer naar buiten te bewegen. Keer op keer… zodat je vanuit een hele gezonde beweging gaat groeien in jezelf, leven, lijf en bedrijf en vanuit die plek bezielde en blijvende succes en geluk aantrekt.

Een mens die diep verbonden is met zichzelf, lijf, leven en bedrijf en zijn/haar movement deelt met andere terwijl hij/zij geniet van het leven zelf is een cadeau voor de hele wereld! Overal waar je komt ben je dan een verspreider van energie.

Luister hier meer over “THE PLAYFIELD”

Praktische informatie voor het hoofd

Als je “THE PLAYFIELD” instapt krijg jij 12 maanden lang toegang tot een speels, maar stabiel veld gevuld met:

Online community in Slack waar wekelijks inspiratie / opdrachten worden gedeeld. Ook stem ik per 4/6 weken een thema af vanuit de groepsenergie waar we mee gaan werken. Tot en met het einde van 2024 reizen we in het thema “ONTVANGEN”.

Maandelijks een ‘Business Date’ waarin we terugblikken op de maand en verlangens en doelen voor de nieuwe maand gronden, zodat jij met helderheid, vertrouwen en nieuwe energie in beweging gaat komen.

Elke maand een “Inner Journey’ waarin ik je meeneem op een reis diep het lichaam in om meer levenslust en stabiliteit in jezelf te openen en gronden, zodat jij jouw dromen daadwerkelijk gaat ontvangen terwijl je lijf steeds dieper in de rust zakt..

Een ‘Practise Playfield’ (in de maak) die gevuld wordt met teachings, inner journeys, content lab, embodiment practises, meditaties and many more to come, zodat jij altijd een plek hebt waar je “Joy Vibes” & inspiratie kunt ontvangen.

Als Playfielder krijg je als bonus toegang tot alle A’LIVE Playfield edities (t.w.v. minimaal 97,00 per editie) waarin we elke ronde 1 of 2 weken lang gaan spelen met een thema. De volgende staat gepland van 18 december tot 3 januari en het thema is “OPENING A MAGICAL NEW YEAR”.

BONUS CEO MONDAYS – Vanaf 20 november tot en met 18 december elke maandagochtend van 09:00 uur tot 09:30 uur via zoom een check-in, in je week, jezelf, lijf en bedrijf om de week met de juiste focus en energie te starten.

12 maanden lang toegang voor €197,00 exclusief btw per maand of 2100,00 exclusief btw in 1 keer

6 maanden lang toegang voor 247,00 exclusief btw per maand of 1700,00 exclusief btw in 1 keer

What others say

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier. Joy haar sessies zijn zo krachtig er blijft niets verborgen. Alles wordt in een liefdevolle ruimte omhoog gebracht waardoor het kan oplossen in de stilte. Joy reikt je geen antwoorden aan. Ze daagt je uit ze keer op keer in jezelf te vinden. Doordat ik ze telkens weer daar vond, heb ik zo veel zelfvertrouwen ontwikkelt en wist ik zeker dat ik na het traject op mn eigen benen kon staan. Dit schijnt in alles door: m'n innerlijke wereld, m'n relaties en het werk met mijn eigen cliënten. Zo zo Zo dankbaar dat ik me in deze maanden door Joy heb mogen laten dragen.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Wauw! Echt in één woord: WAUW! De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessies met Joy heben ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens sessies. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY).

Renee WesterbaanSpiritueel mentor

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Who am I?

De naam “Joy” zegt eigenlijk al genoeg. Niet echt in 1 hokje te plaatsen en beweegt zich graag buiten de gebaande paden. Ze noemen me ook wel eens eigenwijs, eigenzinnig en soms niet helemaal van deze planeet. Toch sta ik met 2 stevig geankerde voeten op de aarde aanwezig in mijn lichaam en in het leven.

“Joy ademt, leeft en geeft zijn wie je diep van binnen echt bent”.

Mijn missie is leiders helpen BEZIELING en LEVEN terug te brengen in zichzelf, werk, relaties en het leven, zodat zij, terwijl zij andere helpen zelf ook echt genieten van de reis van het leven zelf. Als je namelijk geniet van het leven zelf en deze energie doorvertaald in je werk, gaat grootsheid vormen aannemen die oh zo vervullend zijn voor jou en de hele wereld om je heen! Overal waar je komt ben je een verspreider van licht. It’s a ripple effect.

Zelf voel ik mij een bruggenbouwer tussen verschillende werelden. Ik ben een bouwer tussen mens en ziel, diepgang en speelsheid, praktisch en intuïtieve, donker en licht, bezieling en overvloed, rust en beweging, groeien en het leven echt leven.

Ik zie het leven als 1 groot speelveld. Alles wat je diep van binnen verlangd is mogelijk te creëren. De weg ernaar toe is niet altijd even makkelijk, maar ik heb een diep geloof dat vallen en opstaan onderdeel is van het spel des levens. Hoe meer je leert te genieten van de highs, maar ook zeker de lows van het leven, hoe dieper en dieper jij het leven ontvangt. Hoe dieper jij het leven ontvang, hoe meer en meer het leven jou gaat dragen. Het leven gaat dan letterlijk door je hele lijf heen stromen en jou bewegen naar meer leven. Oh en vanuit die plek…. wooshhh.. gaan er oneindige deuren van oneindige mogelijkheden open. Zo wordt A’LIVE een constante staat van zijn en overvloed en succes een logisch gevolg van dit allemaal. It’s a way of living!

Instappen in mijn veld betekent dan ook groots moven, diep landen, diepgang combineren met speelsheid, gedragen worden, heel veel plezier maken en naast veel geven aan andere eindelijk ook overvloedig zelf ontvangen. Want uiteindelijk ben je op aarde gekomen om het leven ten volste te leven. Je bent op aarde om te ervaren en te beleven. Het leven is wat ik je keer op keer dieper laat belichamen en weer laat doorgeven. Inmiddels noem ik het een movement! And a movement it is!

Wat nou als ik jou vertel dat alles mogelijk is? Wat verlang je dan?

Nou dat… en daar ver voorbij is wat deze movement jou gaat geven, denk bijvoorbeeld aan:

Mag jij door te zijn wie jij bent jouw droomleven aantrekken zonder limieten, ongeacht wat andere daar ook van vinden. Hierdoor ben jij nog beter in staat om te coachen/teacher/guiden en ga je eindelijk echt genieten van het ondernemerschap, van het geld op je bankrekening en van de extra tijd die je ervoor terug krijgt. Hallo oneindige mogelijkheden!;

Mag jij naast in dienst staan en betekenisvol zijn voor andere ook zelf ontvangen. En dan heb ik het over echt ontvangen, a.k.a. het leven, droomklanten, maar ook geld en een goedlopend bedrijf. Alles is energie en balans is enorm belangrijk om keer op keer weer te verankeren terwijl jij dit diepe sacred werk doet.

Meer rust in je lijf, hoofd, energetische systeem en hart doordat je steeds weer helderheid creërt en vanuit die helderheid kan zakken in vertrouwen. Hierdoor heb je niet meer dat gevoel dat je continue aan moet staan en kan jij echt gaan genieten van je vrije tijd.

Dieper vertrouwen in jezelf, maar ook in je bedrijf! Jij en jouw bedrijf staan! Hierdoor hoef jij je in niks meer tegen te houden. Je bent betekenisvol voor andere, de wereld en tegelijkertijd ook voor jezelf! Groots groeien wordt zo pas echt LEUK!

Na al het innerlijke werk wat je aan jezelf hebt gedaan heb jij nu echt stabiliteit, vertrouwen en plezier diep verankerd in jezelf, relaties en bedrijf, zodat jij nog meer gaat genieten van het leven en wordt JIJ gedragen door het leven.

Innerlijke balans tussen actie en zijn zodat jij zelf weer staat aan het stuur van jouw leven. Je hebt nieuwe tijd gekregen in je leven, maar ook een voedende invulling voor die extra tijd;

What others say

Wauw! Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Zo bijzonder dat ik heb mogen ervaren hoe een enorme helingskracht er door jou heen stroomt en het licht in mij activeert. Hallo nieuwe stromende energie! Ik weet niet hoe je het doet.. maar VROUW. YOU ARE MAGIC.

MyrtheDevine Feminine Expert

Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft echt een magische energie. Door haar ben ik de joy weer gaan vinden in het donker.

Timo PetersBewustwordingscoach

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Ik ben je dankbaar voor wat je me hebt gegeven. Mezelf veilig voelen in m’n lichaam.

Brenda WestdorpFemale leadership

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Joy, wat een transformatieve vrouw. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren.

Maaike AgnetaInner Fire Coach

Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin.

Sara MasottoStyle Coach

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit geschikt?

Dit programma is geschikt voor leiders die er klaar voor zijn om all-in te gaan. Je bent naast de diepte in reizen ook echt bereid om over te gaan tot actie en doen! Ik deel namelijk graag mijn mijn wijsheid met je en geef je een energetische boost, maar dan moet jij daarna ook zelf bereid zijn om in bewegen te komen en over te gaan tot actie.

Voor wie is dit niet geschikt?

Deze reis is niet geschikt als je denkt dat alles maar aankomt waaien of met enkel en alleen hocuspocuswerk en potje wegzweven jouw droomleven kan aantrekken. Ik ben ook niet jouw go-to-person als je niet bereid bent om donkere stukken aan te kijken en jezelf door moeilijke stukken heen durft te bewegen.  Dat betekent niet dat je geen weerstand meer mag voelen. Juist! En daarom is het zo fijn om het niet alleen te doen. Maar uiteindelijk doe je het wel zelf. Ik begeleid je terug naar de onafhankelijkheid in jou. En daar, daar moet jij zelf klaar voor zijn en ook zelf ook het werk voor willen doen.

Vragen?

Voel je vrij om een connect call aan te vragen voor het programma.