THE PLAYFIELD

 

Vanuit plezier bouwen aan stabiliteit in lijf, leven en bedrijf om zo een veilige basis te creëren voor duurzame groei, een stabiele inkomstenstroom en een vervul leven.

 

Zullen we eens kennismaken?

Ready to play?
Jij bent een leider met een duurzame missie. Je hebt al een lange weg van zelfontwikkeling afgelegd. De wereld van ingewikkelde businesscoaching heb je voor nu achter je gelaten, en het pad van “oneindige lagen helen” is niet jouw ding.
Maar eerlijk gezegd, voel je wel nog steeds een diep verlangen om begeleid te worden, omdat jij en jouw bedrijf voortdurend in beweging zijn.
Je verlangd naar een plek waar je vanuit plezier verder gaat bouwen aan stabiliteit in je lijf, leven en bedrijf. Een inspirerende omgeving waar leiders met een gedeelde duurzame missie samen bouwen. Een plek waar praktische actie wordt gecombineerd met aandacht voor het lichaam, waar open gesprekken worden gevoerd over onderwerpen zoals geld en spiritualiteit, en waar de focus ligt op het bouwen van een vervuld leven en een stabiele inkomstenstroom op een duurzame manier. Heb ik je aandacht?

Er zijn maar weinig mensen door wie ik me laat dragen en bij Joy is het echt thuiskomen. Je hebt volledige toestemming om helemaal te ZIJN. Renee Westerbaan, Spiritueel Mentor

Renee Westerbaan
Spiritueel Mentor

Krista Feteris, Inner Fire Guide

Keer op keer leer ik dat het eigenlijk allemaal zo simpel is. Weg met al het moeilijke gedoe en terug naar de basis. Hierdoor zak ik steeds dieper in mijn lijf, blijft mijn bedrijf oneindig met mij mee groeien en leef ik steeds dieper het leven. Bij Joy doe je het echt samen.

Sara Masotto, Intuïtieve Kledingstyliste

Ik voel mijn basis en ben geconnect met intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Naomi Zoutman, Empowerment Expert

Werken met Joy heeft mij meer zelfliefde, vertrouwen en rust in mezelf gegeven ondanks állllllle stormen die me af en toe echt serieus heel heftig hebben uitgedaagd. Maar Joy stond naast me en ze leerde me dat er niets is wat ik niet kan dragen.

Vanuit plezier bouwen

Stabiliteit legt de fundering voor een vervullend en duurzaam leven. Stabiliteit biedt niet alleen een gevoel van rust en zekerheid, maar het stelt je ook in staat om je volledige potentieel te bereiken en te gedijen in een wereld die voortdurend verandert.

Praktische informatie voor het hoofd

“THE PLAYFIELD” stap je in een levendige, maar tegelijkertijd stabiele omgeving, waar je kunt profiteren van:

Een online community waarin we met verschillende thema’s werken. Het huidige thema is “focus, creativiteit en rust”.

Elke maand een ‘Business Date’ waarin we terugblikken op de maand en doelen voor de nieuwe maand gronden, zodat jij met helderheid, vertrouwen in beweging gaat komen.

Elke maand een ‘Inner Journey’ waarin ik je meeneem op een reis diep het lichaam in om meer levenslust en stabiliteit in jezelf te verankeren, zodat jij jouw dromen daadwerkelijk gaat ontvangen terwijl je lijf steeds dieper in de rust zakt..

Een online leeromgeving gevuld met waardevolle modules, waaronder ‘connect met je aanbod’, ‘connect met jezelf’, “connect met HOLY MONEY’, ‘connect met kaders’ en een ‘content lab’.

Omdat dit ook mijn speelveld ik vaak met verschillende bonus. Ditmaal heb ik in de maand april en mei elke vrijdag sessies staan! De extra sessies zijn gericht op de thema’s ‘focus en creativiteit en rust’.

Say no more, I AM IN!
What others say

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier. Joy haar sessies zijn zo krachtig er blijft niets verborgen. Alles wordt in een liefdevolle ruimte omhoog gebracht waardoor het kan oplossen in de stilte. Joy reikt je geen antwoorden aan. Ze daagt je uit ze keer op keer in jezelf te vinden. Doordat ik ze telkens weer daar vond, heb ik zo veel zelfvertrouwen ontwikkelt en wist ik zeker dat ik na het traject op mn eigen benen kon staan. Dit schijnt in alles door: m'n innerlijke wereld, m'n relaties en het werk met mijn eigen cliënten. Zo zo Zo dankbaar dat ik me in deze maanden door Joy heb mogen laten dragen.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Wauw! Echt in één woord: WAUW! De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessies met Joy heben ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens sessies. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY).

Renee WesterbaanSpiritueel mentor

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Who am I?

De naam “Joy” zegt eigenlijk al genoeg. Niet echt in één hokje te plaatsen en beweegt zich graag buiten de gebaande paden. Ze noemen me ook wel eens eigenwijs, eigenzinnig en soms niet helemaal van deze planeet. Toch sta ik met twee stevig verankerde voeten op de aarde, aanwezig in mijn lichaam en in het leven.

Mijn missie is leiders helpen stabiliteit terug te brengen in lichaam, leven en bedrijf, zodat zij een veilige basis in zichzelf creëren voor duurzame groei, een stabiele inkomstenstroom en een vervuld leven.

Zelf voel ik mij een bruggenbouwer tussen verschillende werelden. Ik ben een bouwer tussen mens en ziel, het praktische en intuïtieve, donker en licht en rust en beweging.

Ik zie daarnaast het leven als één groot speelveld. Alles wat je diep van binnen verlangt is mogelijk te creëren als je het pad van vertrouwen combineert met een gezonde dosis realisme, moed en bouwen.

De weg naar je grootste doelen is niet altijd de makkelijkste, maar ik geloof dat vallen en opstaan onderdeel is van het spel des levens. Hoe meer je leert te genieten van de hoogtepunten van het leven, maar ook zeker de lows en de lessen van het leven, hoe dieper en dieper jij het leven gaat ontvangen. Het leven gaat dan letterlijk door jou heen stromen en jou bewegen naar meer leven. Oh en vanuit die plek…. vanuit die plek kan je vanuit plezier bouwen en bouwen en bouwen. Aliveness wordt een constante staat van zijn en succes en overvloed een logisch gevolg van dit alles. In mijn ogen is dit een levensstijl.

Wat nou als ik jou vertel dat alles mogelijk is? Wat verlang je dan?

Nou dat… en daar ver voorbij is wat deze movement jou gaat geven, denk bijvoorbeeld aan:

Naast betekenisvol zijn voor anderen, ga jij zelf ook steeds meer leren te ontvangen. 

Leer jij keuzes te maken die goed zijn voor jou. Hierdoor ben jij nog beter in staat om te coachen en ga je eindelijk echt genieten van het ondernemerschap. ;

Meer rust in je lijf en hoofd doordat je steeds weer helderheid creëert. Hierdoor heb je niet meer dat gevoel dat je continue aan moet staan en kan jij echt gaan genieten van je vrije tijd.

Dieper vertrouwen in jezelf, maar ook in je bedrijf!

Na al het innerlijke werk wat je aan jezelf hebt gedaan heb jij nu echt stabiliteit, vertrouwen en plezier diep verankerd in jezelf, relaties en bedrijf, zodat jij nog meer gaat genieten van het leven.

Jouw eigen innerlijke balans vinden tussen actie en zijn. Zodat jij zelf weer aan het stuur gaat staan van jouw leven. Je hebt nieuwe tijd gekregen in je leven, maar ook een voedende invulling voor die extra tijd;

What others say

Wauw! Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Zo bijzonder dat ik heb mogen ervaren hoe een enorme helingskracht er door jou heen stroomt en het licht in mij activeert. Hallo nieuwe stromende energie! Ik weet niet hoe je het doet.. maar VROUW. YOU ARE MAGIC.

MyrtheDevine Feminine Expert

Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft echt een magische energie. Door haar ben ik de joy weer gaan vinden in het donker.

Timo PetersBewustwordingscoach

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Ik ben je dankbaar voor wat je me hebt gegeven. Mezelf veilig voelen in m’n lichaam.

Brenda WestdorpFemale leadership

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Joy, wat een transformatieve vrouw. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren.

Maaike AgnetaInner Fire Coach

Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin.

Sara MasottoStyle Coach

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit geschikt?

Dit programma is geschikt voor leiders die er klaar voor zijn om all-in te gaan. Je bent naast de diepte in reizen ook echt bereid om over te gaan tot actie en doen! Ik deel namelijk graag mijn mijn wijsheid met je en geef je een energetische boost, maar dan moet jij daarna ook zelf bereid zijn om in bewegen te komen en over te gaan tot actie.

Voor wie is dit niet geschikt?

Deze reis is niet geschikt als je denkt dat alles maar aankomt waaien of met enkel en alleen hocuspocuswerk en potje wegzweven jouw droomleven kan aantrekken. Ik ben ook niet jouw go-to-person als je niet bereid bent om donkere stukken aan te kijken en jezelf door moeilijke stukken heen durft te bewegen.  Dat betekent niet dat je geen weerstand meer mag voelen. Juist! En daarom is het zo fijn om het niet alleen te doen. Maar uiteindelijk doe je het wel zelf. Ik begeleid je terug naar de onafhankelijkheid in jou. En daar, daar moet jij zelf klaar voor zijn en ook zelf ook het werk voor willen doen.

Vragen?

Voel je vrij om een connect call aan te vragen voor het programma.