The Movement

Dé plek waar jij eindelijk weer eens zelf gedragen gaat worden in jouw grootste groei en uitgedaagd gaat worden om minder hard te gaan werken en meer te gaan spelen in het leven.

Nieuwe ronde start 1 juni

Let's connect

Hoe groter jij groeit, hoe kleiner jij je soms kunt voelen

 

Jij staat op een kruispunt, een nieuwe beweging wilt door jou heen geboren worden. Dat is leuk en spannend tegelijkertijd, maar soms is al dat transformeren best wel vermoeiend he?! Bedrijf bouwen, de wereld aan het redden (want zo voelt het soms) en/of een gezin onderhouden. Ja, er zijn veel mensen die op jou leunen en sometimes it’s just a lot. En terwijl je groeit en groeit op wie leun jij?

Inmiddels heb jij genoeg gedaan aan innerlijke ontwikkeling, dus waarom zou jij nog in een programma stappen? En je bent ook een beetje klaar met de regeltjes volgen en al die mensen die je vertellen hoe het moet. Maar toch is er een oer-gevoel van het niet meer alleen willen doen. Want hoe groter jij wordt, hoe kleiner jij je soms kunt voelen. Al die lessen die blijven maar komen en het is best een eenzame reis. Wie ziet de kleine jij nog, nu je zoveel grootsheid in je hebt?

Jij weet als geen ander dat de weg van het hart een dapper pad is. Steeds weer wordt je uitgedaagd om moedige en zuivere keuzes te maken in je leven. Dat kan soms mega oncomfortabel aanvoelen, maar het helpt je wel te groeien, dus dat is je drijfveer. Maar zeg eens eerlijk kan je ook nog echt genieten van de reis zelf? Of ben je dat stiekem kwijtgeraakt? Het leven mag ook nog gewoon leuk zijn he?

 

Ik verlang naar een plek om te leunen
Kijk hier in 2 minuten naar hoe Krista (space holder) na 2 retreat dagen in haar grootsheid stapte.
En hoe Minthe (yoga teacher) stilte in de onrust vond en niet meer altijd maar door en door wilt gaan rennen

Woorden van de Spirit van The Movement

Ik ben een zuivere en veilige energetische container, een cirkel, energetische mastermind en een reis. Ik ben het allemaal en daar nog ver voorbij. Ik ben een sacred plek die voorbij alles gaat wat je ooit hebt gedaan. Dé plek waar jij als drager zelf eindelijk weer eens gedragen gaat worden. 

Ik ben de plek waar spiritualiteit en groei samen gaat vloeien met het leven zelf. Ik ben een Movement. Een Movement terug naar vrijheid, verbinding en Joy. Een Movement terug het leven in. Zodat jij het leven ten volste gaat leven.

Ik ga je niet hard laten werken of vertellen hoe het moet. Ik ga je verassen, uitdagen, inspireren & verleiden. Samen gaan we voorbij alle kaders en spelen buiten de gebaande paden.

Ik ga je een nieuwe vorm van transformeren herinneren van binnenuit waardoor je helemaal gaat thuiskomen in de rust in jezelf en gaat genieten van een overvloedig vrij leven! En tegelijkertijd ga ik je uitdagen om te doen zodat jij jouw dromen waarheid gaat laten worden.! En dan niet vanuit wat moet of hoort, maar vanuit wat jouw hart diep van binnen verlangt.

Want je bent niet op aarde gekomen om alleen maar in processen te zitten, hard te werken of weg te zweven. Je bent hier op aarde gekomen om het leven ten volste te leven! Zodat jij dat wat in overvloed door jou heen stroomt weer kan doorgeven aan andere. Zullen we dat dan ook eindelijke eens gaan doen?

Ik ben een veilige, zuivere en oneindige container van energie en daarom een oneindig groot cadeau aan jezelf, aan alle mensen om je heen en voor de wereld. Instappen in mijn container is een ripple effect. It’s a Movement.

So tell me, are you ready for me?

Praktische informatie

Nieuwe startdatum 1 juni 

5 maanden lang toegang tot een zuivere en veilige energetische container. Groei samen met mij naar ongekende hoogtes terwijl jij tegelijkertijd steeds steviger op de aarde gaat staan. Het heet niet voor niks een Movement!

Sacred Days op inspirerende locaties. Dagen waarin jij je mag laten dragen, inspireren en body, mind & soul gaat resetten en opladen. Kick-off day op 1 juni. Retreat op 10 op 11 augustus.

Om de 2 weken op de woensdag een online “Movement Session” van 09:30 uur tot 11:00 uur. Denk bijvoorbeeld aan embodiment journeys om je “aan te zetten” en te inspireren, energetische apk’s om je te laten landen in je lichaam en creëren we helderheid met integratiewerk.

Toegang tot een besloten community op Slack. Hier deel ik extra inspiratie zoals mini podcasts, integratie opdrachten, meditaties en reizen.

Bonus als je in april instapt krijg je er een 1:1 sessie van 1 uur bij (online of in de Tipi) voor een praktisch plan en/of energetische boost. Een extra online Movement Session op 18 mei voor de start van jouw persoonlijke Movement. Je krijgt tevens als je instapt direct toegang tot de Slack Community vol met andere inspirerende zielen.

Optie voor upgrade naar 1:1 guidance. Ik werk enkel en alleen met een select groepje mensen 1:1. In een kennismaking kunnen we kijken of jij hiervoor in aanmerking komt.

Ik wil nog even bellen!
What others say

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier. Joy haar sessies zijn zo krachtig er blijft niets verborgen. Alles wordt in een liefdevolle ruimte omhoog gebracht waardoor het kan oplossen in de stilte. Joy reikt je geen antwoorden aan. Ze daagt je uit ze keer op keer in jezelf te vinden. Doordat ik ze telkens weer daar vond, heb ik zo veel zelfvertrouwen ontwikkelt en wist ik zeker dat ik na het traject op mn eigen benen kon staan. Dit schijnt in alles door: m'n innerlijke wereld, m'n relaties en het werk met mijn eigen cliënten. Zo zo Zo dankbaar dat ik me in deze maanden door Joy heb mogen laten dragen.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Wauw! Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Zo bijzonder wat ik heb mogen ervaren, wat een enorme helingskracht er door jou heen stroomt. Ik merkte al een tijdje wat pijn bij mijn baarmoeder / lies. Gynaecoloog kon niks zien en ik voelde ook wel dat het iets energetisch kon zijn. Toen je met jouw handen deze plek aan raakte kwam er al snel veel los. Blijkbaar zat er een grote blokkade en ook aan de hele mannelijke energie kant. Ik voelde me zo veilig en gedragen door je dat ik me er helemaal aan kon overgeven. Deze plek in mijn lichaam zit veel trauma dus dit is zo belangrijk voor mij. Ik merkte dat via jou de energie door kon stromen. Zo fijn om die los te kunnen laten want die was niet van mij. Man wat een diepe stukken kwamen er los. Een karmisch stuk vanuit mijn familielijn die ik heb mogen helen. Je hebt me in het moment waarin ik veel angst en verdriet ervaarde zo liefdevol uitgenodigd om de keuze te maken het familietrauma te stoppen door het ruimte te geven in dat moment zodat het het geheeld werd. Hallo nieuwe stromende energie die helemaal van mij is! Ik weet niet hoe je het doet.. maar VROUW. YOU ARE MAGIC.

MyrtheDevine Feminine Expert

Wauw! Echt in één woord: WAUW! De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessies met Joy heben ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens sessies. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY).

Renee WesterbaanSpiritueel mentor

Wauw wat een mooie reis mocht ik samen met jou maken. Een deep dive in veiligheid, de basis van alles. De basis van echt kunnen voelen en zijn. Ik ben je dankbaar voor wat je me hebt gegeven. Mezelf veilig voelen in m’n lichaam. Door mijn ervaringen dissocieerde ik regelmatig bij het voelen en zelfs tijdens diepgaande healings. Maar wow ik mocht me weer veilig voelen, wat een cadeau! Ik voelde jouw liefde en ik voelde me gedragen. Onwijs waardevol en fijn. Ook mocht ik voelen dat ik in mijn eigen authentieke kracht mocht stappen en mijn nieuwe aanbod werd geboren. Je hielp me over de drempel om toch zelf groepshealingen te geven. “Je bent er al klaar voor. If it scares you and excites you at the same time, you should probably do it” So I did en het was magisch! Dankjewel lieverd voor alles wat je mij hebt gegeven en om dit stukje van mijn pad samen te hebben gelopen.

Brenda WestdorpFemale leadership

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft een magische energie. Hierdoor konden diepe donkere stukken in mezelf getransformeerd worden. We hebben echt gespeeld met het donker én het licht. Hierdoor was het allemaal een stuk minder zwaar en kon ik het donker helemaal accepteren. Door haar ben ik de joy weer gaan vinden in het donker, want het hoeft allemaal niet zo zwaar te zijn zoals het hoofd verteld. Ook business wise heeft ze me geweldige tips gegeven. Door haar voelde ik helemaal wat bij mij paste en waar IK op aan ga. Enorm bedankt voor je liefdevolle, zachte energie en speelsheid.

Timo PetersBewustwordingscoach

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Joy, wat een transformatieve vrouw. Ik stapte bij haar in een programma uit een soort kinderlijk enthousiasme: dat herkende ik van mezelf in haar. Ik was namelijk wel even klaar met zoeken. Wilde gewoon rustig mijn leven leiden en dacht: oh heerlijk ze biedt me een warm bad van liefde aan. Ha! Dat was het ook, maar ik kwam mezelf zeker tegen. Ik mocht voor mezelf kiezen, keer op keer dualiteit ontdekken, vloeken, huilen, mezelf volledig zijn in vertrouwen. Me dankbaar voelen, ongemakkelijk en boos. Alles mocht er zijn. Ze voelde eerder aan dan ik wat er nodig was, maar toch gaf ze me de ruimte dit zelf te ontdekken. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren. -- Maaike Agneta

Maaike AgnetaInner Fire Coach

Toen ik bij jou binnenstapte, stapte ik in een bad van liefde. Het voelde veilig, kwetsbaar en vrij. Joy stelt je heel makkelijk op je gemak en weet van te voren al welke thema’s er worden aangeraakt. Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen voor haar liefdevolle zijn. Mijn thema was veiligheid. Door trauma’s en misbruik in het verleden heb ik me compleet dichtgezet voor sensualiteit, intuitie en kwetsbaarheid. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin. Het is zoooo fijn hoe Joy je begeleidt. Ook tijdens de integratieperiode. Want dan krijg je de spiegels in de buitenwereld. Het is echt een geweldige investering voor mezelf geweest, want ik voel mijn basis en ben geconnect met mijn intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Sara MasottoStyle Coach

Wat nou als ik jou vertel dat alles mogelijk is? Wat verlang je dan? Nou dat... en daar ver voorbij is wat deze movement jou gaat geven!

Diepere verbinding met jouw hart, lichaam en het leven waardoor de levensenergie door je heen bruist en jij overvloed op alle vlakken in je leven gaat aantrekken. Hallo bruisend seksleven, een goed gevulde bankrekening en voedende relaties die je suporten!

Mag jij zijn wie je bent en jouw droomleven aantrekken zonder limieten, ongeacht wat andere daar ook van vinden. Hierdoor ben jij nog beter in staat om te coachen/teacher/guiden en ga je eindelijk echt genieten van het ondernemerschap;

Meer rust en verzachting in je lichaam, waardoor je niet meer het gevoel hebt dat je continue aan moet staan en jij echt kan genieten van je vrije tijd.

Dieper vertrouwen in jezelf waardoor jij je in niks meer hoeft tegen te houden. Je bent betekenisvol voor andere, de wereld en tegelijkertijd ook voor jezelf!

Innerlijke balans tussen actie en zijn zodat jij zelf weer staat aan het stuur van jouw leven. Je hebt nieuwe tijd gekregen in je leven, maar ook een voedende invulling voor die extra tijd.

Are you ready?

Ik ga je niet hard laten werken. Dit is een plek waar ik je ga verassen, inspireren, uitdagen & verleiden. Een plek waar groei gaat samenvloeien met het leven zelf zodat je naar ongekende hoogte gaat vliegen en tegelijkertijd een overvloedig vrij leven gaat leven.

Over mij

Ik heb een missie..

Ik ben Joy. Enerzijds super spiritueel anderzijds mega nuchter. Andere noemen mij ook wel de deep diver, koningin van de irritante-kut-vragen (ja heus!), frequentie shifter, dé guide waar niks verborgen blijft en waarin alles in een zuivere en oordeelloze ruimte naar boven mag komen en los gelaten mag worden, zodat er nieuwe levensenergie vrij kan komen.

Ikzelf vind de naam Joy gewoon voldoende! Want dat is wie ik ben en wat ik op aarde te brengen heb.

Ik heb ik een missie.. Bewustzijn op aarde verhogen en van de innerlijke reis een joyfull journey maken. Dit doe ik door coaches en teachers door innerlijke transformaties heen te begeleiden terug in verbinding met zichzelf.

Samenreizen met mij betekent direct shiften naar nieuwe lagen van bewustzijn terwijl de wortels onder je voeten steeds dieper en dieper de aarde inzakken. Je hart knalt open, maar tegelijkertijd voel jij je gegronder dan ooit, klaar om het leven te leven.

Als je in mijn container stapt dan krijg je geen hocus pocus werk waarvan je alleen maar gaat wegzweven. Samen duiken we in de wereld van gegronde spiritualiteit. Een wereld waarin jij alsnog naar ongekende hoogtes gaat vliegen, maar dan wel vanuit verbinding met je lichaam en de aarde want ware geluk en groei is namelijk te vinden in het leven zelf!