The Movement

A place where business becomes FUN voor gegronde powerhouses die klaar zijn om groots te moven, groeien en spelen!

Krachtplek vol met (business) play days, prikkelende online sessies en spontane verassingen.

Let's connect

Are you ready to move, play and grow?

 

Inmiddels heb jij genoeg gedaan aan innerlijke ontwikkeling, dus niet echt de behoefte meer om in een groot programma te stappen waar je heel veel gaat leren, allemaal regeltjes moet volgen of diep gaat graven naar processen.

Maar diep van binnen verlang je wel nog steeds naar een plek waar je geïnspireerd mag worden om die grootse nieuwe dromen werkelijkheid te laten worden. Wat heel eerlijk…. transformeren en je hart volgen is je natuur, maar soms is dat best een eenzame reis. Hoe groter jij groeit, hoe kleiner je je soms kunt voelen. Niet iedereen begrijpt die bold-ass keuzes die jij steeds maakt.

Je verlangd naar een plek waar diepgang, zijn en doen samen mogen komen. Een plek waar je geprikkeld gaat worden zonder dat iemand je verteld wat je moet doen, zodat je vooruit mag bewegen vanuit je eigen zijn.

Een plek waar jij like-minded inspirational gegronde power beings kan ontmoeten. Zij die net als jij MOVEN, groots groeien. Zij die jou begrijpen! Zodat jij samen kunt vliegen naar ongekende hoogtes, met stevige verankerde benen op de grond en gaat genieten van wat het leven je elke dag weer geeft. Want het leven is mooi. Zo onwijs mooi!

So tell me.. are ready to play BIG and have fun!

 

Ik wil kennismaken

Dé plek waar innerlijke groei gaat samenvloeien met plezier maken in het leven en waar bezielde overvloed ontvangen een standaard wordt.

Woorden van de Spirit van The Movement

Ik ben een sacred plek waar jij als drager zelf weer eens gedragen gaat worden. Ik ben dé plek waar mens en ziel samenkomt en waar innerlijke groei gaat samenvloeien met plezier en het leven zelf. De plek waar bezielde overvloed ontvangen een standaard wordt en waar we groots gaan groeien door steeds steviger in ons lichaam op aarde te gaan staan en plezier te maken.

Ik ga je niet hard laten werken of vertellen hoe het moet. Ik ga je verassen, uitdagen, inspireren en verleiden zodat jouw dromen nu echt werkelijkheid gaan worden.

Ja ik ben een Movement. Ik ben krachtplek vol met oneindig potentieel (net zoals jij) en daarom een oneindig groot cadeau aan jezelf, aan alle mensen om je heen en voor de wereld (net zoals jij). Instappen in mijn veld is een ripple effect. It’s a Movement. Are you ready for me?

Praktische informatie

Toegang tot een high vibe & grounded community voor 4 maanden. 4 maanden lang neem ik je mee in mijn energy vibes. We are going to moveeeee!!

Om de week op woensdag van 10:00 uur tot 12:00 uur een movement sessie via Zoom met de groep. Elke sessie zal een intuïtief afgestemde sessie zijn waarin we praktisch en/of energetisch aan de slag gaan. Deze sessies zijn er voor jou om je te inspireren, te verassen, op te laden, helderheid te creëren en keer op keer weer met vernieuwde energie en heel wat “aha momenten” de sessie te laten verlaten zodat je alle inzichten kunt integreren in jezelf, leven, lijf en bedrijf.

2 (business) play days. De inhoud van deze dagen zijn nog een verassing. 1 ding is zeker…. all in abundant & joyfull style. Het zijn dagen waarin er overvloedig voor jou gezorgd gaat worden. Het kan een (plant medicijn) ceremonie zijn, een feestje, een praktische business live dag, een aards activiteit of een spontane verassing.

Extra verassingen….. Ik hou van verassingen.. jij ook! Dus dit willen we.. We laten de energie allerlei leuke dingen voor ons aantrekken.

Slack community waarin ik extra inspiratie en energie deel, jij vragen kunt stellen aan mij en andere en waar we onze manifestaties, doelen en dromen met elkaar delen en versterken.

Bonus als je in de maand september instapt

1:1 sessie in de Tipi van 1 uur vrij in te plannen binnen 4 maanden. Fijn om in te zetten als kick-off om de deuren van jouw movement samen wagenwijd open te gooien, als energetic booster als je even vastloopt in een patroon of om samen jouw aanbod aan te scherpen when you are ready to move to the next level.

Ticket voor de sacred partyground op 13 oktober, een onderdompelend en joyfull feestje voor body, mind & soul in de consious academy in Rosmalen.

1:1 verassing. Wat dit gaat zijn weet ik zelf ook nog niet. Onze zielen zullen hiervoor het seintje geven als de tijd daar is en jij dat nodig hebt. 🙂

Are you hearing my wisphers?
What others say

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier. Joy haar sessies zijn zo krachtig er blijft niets verborgen. Alles wordt in een liefdevolle ruimte omhoog gebracht waardoor het kan oplossen in de stilte. Joy reikt je geen antwoorden aan. Ze daagt je uit ze keer op keer in jezelf te vinden. Doordat ik ze telkens weer daar vond, heb ik zo veel zelfvertrouwen ontwikkelt en wist ik zeker dat ik na het traject op mn eigen benen kon staan. Dit schijnt in alles door: m'n innerlijke wereld, m'n relaties en het werk met mijn eigen cliënten. Zo zo Zo dankbaar dat ik me in deze maanden door Joy heb mogen laten dragen.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Wauw! Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Zo bijzonder wat ik heb mogen ervaren, wat een enorme helingskracht er door jou heen stroomt. Ik merkte al een tijdje wat pijn bij mijn baarmoeder / lies. Gynaecoloog kon niks zien en ik voelde ook wel dat het iets energetisch kon zijn. Toen je met jouw handen deze plek aan raakte kwam er al snel veel los. Blijkbaar zat er een grote blokkade en ook aan de hele mannelijke energie kant. Ik voelde me zo veilig en gedragen door je dat ik me er helemaal aan kon overgeven. Deze plek in mijn lichaam zit veel trauma dus dit is zo belangrijk voor mij. Ik merkte dat via jou de energie door kon stromen. Zo fijn om die los te kunnen laten want die was niet van mij. Man wat een diepe stukken kwamen er los. Een karmisch stuk vanuit mijn familielijn die ik heb mogen helen. Je hebt me in het moment waarin ik veel angst en verdriet ervaarde zo liefdevol uitgenodigd om de keuze te maken het familietrauma te stoppen door het ruimte te geven in dat moment zodat het het geheeld werd. Hallo nieuwe stromende energie die helemaal van mij is! Ik weet niet hoe je het doet.. maar VROUW. YOU ARE MAGIC.

MyrtheDevine Feminine Expert

Wauw! Echt in één woord: WAUW! De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessies met Joy heben ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens sessies. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY).

Renee WesterbaanSpiritueel mentor

Wauw wat een mooie reis mocht ik samen met jou maken. Een deep dive in veiligheid, de basis van alles. De basis van echt kunnen voelen en zijn. Ik ben je dankbaar voor wat je me hebt gegeven. Mezelf veilig voelen in m’n lichaam. Door mijn ervaringen dissocieerde ik regelmatig bij het voelen en zelfs tijdens diepgaande healings. Maar wow ik mocht me weer veilig voelen, wat een cadeau! Ik voelde jouw liefde en ik voelde me gedragen. Onwijs waardevol en fijn. Ook mocht ik voelen dat ik in mijn eigen authentieke kracht mocht stappen en mijn nieuwe aanbod werd geboren. Je hielp me over de drempel om toch zelf groepshealingen te geven. “Je bent er al klaar voor. If it scares you and excites you at the same time, you should probably do it” So I did en het was magisch! Dankjewel lieverd voor alles wat je mij hebt gegeven en om dit stukje van mijn pad samen te hebben gelopen.

Brenda WestdorpFemale leadership

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft een magische energie. Hierdoor konden diepe donkere stukken in mezelf getransformeerd worden. We hebben echt gespeeld met het donker én het licht. Hierdoor was het allemaal een stuk minder zwaar en kon ik het donker helemaal accepteren. Door haar ben ik de joy weer gaan vinden in het donker, want het hoeft allemaal niet zo zwaar te zijn zoals het hoofd verteld. Ook business wise heeft ze me geweldige tips gegeven. Door haar voelde ik helemaal wat bij mij paste en waar IK op aan ga. Enorm bedankt voor je liefdevolle, zachte energie en speelsheid.

Timo PetersBewustwordingscoach

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Joy, wat een transformatieve vrouw. Ik stapte bij haar in een programma uit een soort kinderlijk enthousiasme: dat herkende ik van mezelf in haar. Ik was namelijk wel even klaar met zoeken. Wilde gewoon rustig mijn leven leiden en dacht: oh heerlijk ze biedt me een warm bad van liefde aan. Ha! Dat was het ook, maar ik kwam mezelf zeker tegen. Ik mocht voor mezelf kiezen, keer op keer dualiteit ontdekken, vloeken, huilen, mezelf volledig zijn in vertrouwen. Me dankbaar voelen, ongemakkelijk en boos. Alles mocht er zijn. Ze voelde eerder aan dan ik wat er nodig was, maar toch gaf ze me de ruimte dit zelf te ontdekken. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren. -- Maaike Agneta

Maaike AgnetaInner Fire Coach

Toen ik bij jou binnenstapte, stapte ik in een bad van liefde. Het voelde veilig, kwetsbaar en vrij. Joy stelt je heel makkelijk op je gemak en weet van te voren al welke thema’s er worden aangeraakt. Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen voor haar liefdevolle zijn. Mijn thema was veiligheid. Door trauma’s en misbruik in het verleden heb ik me compleet dichtgezet voor sensualiteit, intuitie en kwetsbaarheid. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin. Het is zoooo fijn hoe Joy je begeleidt. Ook tijdens de integratieperiode. Want dan krijg je de spiegels in de buitenwereld. Het is echt een geweldige investering voor mezelf geweest, want ik voel mijn basis en ben geconnect met mijn intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Sara MasottoStyle Coach

Wat nou als ik jou vertel dat alles mogelijk is? Wat verlang je dan? Nou dat... en daar ver voorbij is wat deze movement jou gaat geven!

Diepere verbinding met jouw hart, lichaam en het leven waardoor de levensenergie door je heen bruist en jij overvloed op alle vlakken in je leven gaat aantrekken. Hallo bruisend seksleven, een goed gevulde bankrekening en voedende relaties die je suporten!

Mag jij zijn wie je bent en jouw droomleven aantrekken zonder limieten, ongeacht wat andere daar ook van vinden. Hierdoor ben jij nog beter in staat om te coachen/teacher/guiden en ga je eindelijk echt genieten van het ondernemerschap;

Meer rust en verzachting in je lichaam, waardoor je niet meer het gevoel hebt dat je continue aan moet staan en jij echt kan genieten van je vrije tijd.

Dieper vertrouwen in jezelf waardoor jij je in niks meer hoeft tegen te houden. Je bent betekenisvol voor andere, de wereld en tegelijkertijd ook voor jezelf!

Are you feeling the pull?