The Movement

Een zuivere plek voor leiders om gedragen te worden door innerlijke transformaties heen, terug naar alignment en joy om next level betekenisvol te zijn voor zichzelf én andere.

6 maanden guidance

Vrijblijvend kennismaken?

Hoe zou het zijn als jij gaat leven vanuit een diep innerlijk vertrouwen dat ver voorbij het denken gaat?

 

Jij hebt waarschijnlijk al heel veel innerlijk werk gedaan en op dit moment zit jij middenin een shift tussen de oude- en nieuwe jij in. Op dit moment is de nieuwe jij er meer dan ooit klaar voor om het leven echt te gaan leven, maar de oude jij blokkeert de transformatie nog. Ergens wordt je daarom nog heen en weer gepingpongd tussen hart en hoofd en dat is super confronterend en vermoeiend.

Je bent inmiddels zelf expert en met jouw favoriete coach ben jij de afgelopen tijd sky high gegaan. Eigenlijk zou alles er al moeten zijn, maar toch ervaar je diep van binnen nog een gemis. Een gemis aan stabiliteit in jouw energie management. Je schiet van vol naar leeg. Van blij naar verdrietig.

En heel eerlijk… jij hoeft niks meer te leren. Dus waarom zou je nog in een programma stappen? Maar toch is er dat oer-gevoel van zelf ook gedragen willen worden.

En hoe groter jij wordt, hoe kleiner jij je eigenlijk voelt. Want al die lessen die blijven maar komen en het is best een eenzame reis. Want wie ziet de kleine jij nog, nu je zoveel grootsheid in je hebt?

Hoe zou het zijn als jij jezelf mag laten dragen terwijl je andere draagt? En hoe zou het zijn als jij naast diepgaand impact maken ook het leven weer door je heen mag laten stromen?

Ben jij er klaar voor om de landing in te gaan het leven in en gun jij jezelf hulp zodat je deze transformatie niet alleen hoeft te doorlopen? Ben jij daarnaast ook echt bereid om de stappen te gaan zetten door zowel het licht als het donker heen? Je doet het namelijk nooit alleen, maar wel altijd zelf. Ja?! Laten we dan bellen met elkaar…

 

Zullen we kennismaken?

Dit traject is anders dan alle andere trajecten die je tot nu toe hebt doorlopen. Het is een sacred reis en ik wandel naast je, van begin tot eind.

Renee

Joy is AMAZING omdat ze een levende plezier en liefdesbubbel is, ze zo ongelooflijk warm en zacht in haar energie is en zoveel draagkracht heeft. Er zijn maar weinig mensen door wie ik me laat dragen en bij Joy is het echt thuiskomen. Je hebt volledige toestemming om helemaal te ZIJN. Renee Westerbaan - Spiritueel Mentor

Reizen met joy is echt awesomeballs omdat ze mooie spiegels geeft, verschrikkelijk irritante en confronterende vragen stelt en de reizen met haar fucking amazing zijn. Het traject heeft mij meer zelfliefde, vertrouwen en rust in mezelf gegeven ondanks állllllle stormen die me af en toe echt serieus heel heftig hebben uitgedaagd. Maar Joy stond naast me en ze leerde me dat er niets is wat ik niet kan dragen. Naomi Zoutman - Empowerment Expert

Timo Peters

Op een gegeven moment voelde ik aan alles dat ik jou hulp mocht in schakelen. Samenwerken met jou is keer op keer weer fucking amazing. Je bied een enorme veiligheid, draagkracht en rust waardoor de diepste donkere stukken kunnen worden geheeld en getransformeerd waardoor ik steeds weer nieuwe ruimte krijg in mezelf. Timo Peters - Bewustzijnscoach

Het echte leven begint nu pas!

Jij bent een heart centered being die aan gaat van authenticiteit en goed doen voor de wereld. Jij weet als geen ander dat de weg van het hart een dapper pad is. Steeds weer wordt je uitgedaagd om moedige en zuivere keuzes te maken. Dat kan mega oncomfortabel en overweldigend aanvoelen. Maar elke keer als dit gebeurd wordt je een spiegel gegeven. En hoe jij omgaat met de spiegels is de “power key” voor groei en geluk.

Want als jij steeds weer opnieuw in de diepte van jezelf durft te zakken worden er nieuwe inzichten en dromen voor je geactiveerd. Als jij vervolgens met deze inzichten overgaat tot actie en rust vanuit het hart (integratie) gaan er magische deuren voor je open op aarde.

En dit hoef je dus niet steeds maar alleen te doen! Jezelf laten dragen terwijl jij andere draagt is een van de diepste vormen van zelfliefde. Want op dit pad is het belangrijk dat jij steeds weer de balans vindt tussen de diepte inzakken en eruit bewegen. Want activeren zonder actie en rust zorgt voor steeds maar blijven zweven en in proces blijven hangen. En actie en rust zonder releasen zorgt voor het steeds maar herhalen van oude verhalen, hard werken en in proces blijven hangen. You get the point right?

En jou de diepte van jezelf in- en uit gidsen en jou daarmee in alignment brengen is dus mijn expertise! 

Zullen we kennismaken?
Are you ready for

The Movement

Ik geloof dat tegenwoordig een zuivere en veilige energetische plek waar leiders helemaal mogen zakken in kwetsbaarheid schaars is geworden. En dat leiderschap vertroebeld is geraakt, zelfs onzuiver in vele gevallen. Er wordt van alles geroepen, maar niet meer echt tot in de pure diepte gevoeld. Ik geloof ook heel sterk dat tijd is aangebroken dat de de heart centered beings hier verandering in komen brengen. Ik geloof dat het nu meer dan ooit tijd is dat de ware leiders opstaan in liefde, voor de liefde.

En vanuit deze visie is de The Movement geboren. The Movement is dus niet zomaar een programma.. Het is een movement voor leiders die anders zijn en anders willen doen. Leiders die de nieuwe wereld ademenen en leven! Leiders die er klaar voor zijn om ware sacredness terug te brengen op aarde. 

Dit traject is dan ook anders dan alle andere trajecten die je tot nu toe hebt doorlopen, dat beloof ik je. Het is een sacred reis en ik wandel naast je, van begin tot eind. We combineren diep energetisch werk met integratie guidance waardoor je helemaal gaat landen in je hart, lichaam, leven en business. 6 maanden lang guide ik je en maken we de weg vrij voor alignment en joy op alle vlakken in je leven.

Deze 6 maanden is een cadeau aan jezelf. Het is een plek waar jij gewoon jij mag zijn, zodat je mag landen en zakken, jouw zenuwstelsel tot rust mag komen, jouw lijf aan mag sterken en jouw hart meer dan ooit mag gaan kloppen. In 6 maanden tijd mag jij een diepe vorm van draagkracht in jezelf activeren terwijl je gedragen wordt, zodat je nog meer impact kan maken in de wereld. Maar vooral… in 6 maanden tijd mag jij gaan voelen dat ware overvloed in je zit en dat het je geboorterecht is om het leven echt te leven.

Het is een traject waarin jij je mag laten dragen door jouw transformatie(s) heen, zodat jij next level betekenisvol gaat zijn jezelf en de wereld.

Een veilige plek waar jij groot en klein mag zijn. Een plek waarin jij mag komen opdagen precies zoals je bent. Een plek waar jij nu al goed genoeg bent en dit mag gaan voelen tot in het diepste van je zijn.

Are you ready?

Dit is wat het programma praktisch inhoud

Yehess…. let’s go… The Movement is een 1:1 programma met een groepsverbinding als bonus element. Hierdoor mag jij helemaal jouw eigen proces in gaan en tegelijkertijd de verbinding kan opzoeken met andere als je daar behoefte aan hebt. Als je JA! zegt tegen The Movement is dit wat je concreet krijgt:

Kick-off sessie van 2.00 uur in (de Tipi in) Hedel om een krachtveld samen neer te zetten.

1:1 sessies voor praktische en energetische guidance zodat jij jouw transformaties steeds weer gaat integreren in je lichaam, hart, hoofd, leven en bedrijf;

Elke 2 maanden een Deep Dive. Dit is een ceremoniële dag waarin jij je mag laten dragen, inspireren, nieuwe (business) soul buddy’s ontmoet en body, mind & soul gaat resetten en opladen. Het is een dag vol met energie transmissies en praktische guidance. Elke Deep Dive mag jij je laten verassen, wetende dat jij precies dat zal krijgen wat je nodig hebt. Het is een cadeautje aan jezelf! De volgende Deep Dive Day staat gepland op woensdag 9 februari 2022;

Elke maand een online groepssessie. Dit kan een healingsessie, integratiesessie n.a.v. de deep dive, groepscoaching, teaching, gastspreker of een andere op de groep afgestemde sessie zijn;

Persoonlijke support en energetische guidance, op dinsdag en donderdag binnen 24 uur reactie op al je vragen via Telegram. Daarnaast heb jij het hele traject een energetisch lijntje met mij en dus soul support whenever you need;

Bonus tot en met 31 januari — Het Back in Alignment Programma t.w.v. EUR 1500,00. Hét programma dat je helpt om innerlijke balans terug te vinden en een diepere verbinding met jezelf en het leven op te bouwen.

Zullen we kennismaken?

En dit zijn de deep dives die we gaan maken samen...

Energie Management

Wist je dat het mega belangrijk is om jouw energiesysteem schoon te houden als je steeds meer en meer mensen draagt? In dit programma gaan we voorbij alle energetisch clearings die je ooit hebt gehad. We nemen afscheid van het oude zodat je niks je meer tegenhoud van het leven leven.

Enjoyment

Pleasure, fun, joy… het is je geboorterecht. Soms zijn we het alleen even vergeten. In dit programma ga we het activeren tot in het diepste van je DNA door blokkades rondom plezier in te duiken zodat jij next level genot mag gaan ervaren met jezelf, je lichaam, in relaties, in je bedrijf en in het leven.

Vertrouwen voorbij het denken

Wat nou als vertrouwen echt een staat van zijn is en mag blijven? Laten we reizen voorbij wat je dacht dat mogelijk was zodat je diep je voelen in mag zakken en daar gaat thuiskomen. Zodat je gaat voelen dat je lijf een tempel is, je hart een poort vol met oneindige potentie en dat het leven zelf een geweldig spel is waarin je mag spelen.

Embodiment

Je lichaam is een tempel. De plek daar waar alles geactiveerd en geïntegreerd wordt. Daarom is het ook zo belangrijk om in je lichaam en energetische systeem te wonen. In dit programma gaan we body, mind & soul samenbrengen als nooit te voren. Zodat je krachtiger dan ooit staat en thuis komt in je eigen lijf en energetische systeem.

On voor waardelijke Liefde (voor het Zelf)

Mag goed doen voor een ander net zo belangrijk worden als goed doen voor jezelf? En all the way back again.. Mag goed doen voor jezelf net zo belangrijk zijn als goed doen voor een ander? In de kern is alles liefde, dus laten we die kern in jou activeren en integeren. Zodat je mag gaan herinneren dat je nooit alleen bent!

Alignment

We gaan voorbij de alignment die je denkt te kennen. Hoe kan jij jouw leven zo bewegen naar in dienst staan van het hoogste goed en dus mag geven, terwijl je tegelijkertijd meer dan ooit mag genieten en dus ook ontvangen. As above, so below! All-in and back out!

What others say

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier. Joy haar sessies zijn zo krachtig er blijft niets verborgen. Alles wordt in een liefdevolle ruimte omhoog gebracht waardoor het kan oplossen in de stilte. Joy reikt je geen antwoorden aan. Ze daagt je uit ze keer op keer in jezelf te vinden. Doordat ik ze telkens weer daar vond, heb ik zo veel zelfvertrouwen ontwikkelt en wist ik zeker dat ik na het traject op mn eigen benen kon staan. Dit schijnt in alles door: m'n innerlijke wereld, m'n relaties en het werk met mijn eigen cliënten. Zo zo Zo dankbaar dat ik me in deze maanden door Joy heb mogen laten dragen.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Wauw! Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Zo bijzonder wat ik heb mogen ervaren, wat een enorme helingskracht er door jou heen stroomt. Ik merkte al een tijdje wat pijn bij mijn baarmoeder / lies. Gynaecoloog kon niks zien en ik voelde ook wel dat het iets energetisch kon zijn. Toen je met jouw handen deze plek aan raakte kwam er al snel veel los. Blijkbaar zat er een grote blokkade en ook aan de hele mannelijke energie kant. Ik voelde me zo veilig en gedragen door je dat ik me er helemaal aan kon overgeven. Deze plek in mijn lichaam zit veel trauma dus dit is zo belangrijk voor mij. Ik merkte dat via jou de energie door kon stromen. Zo fijn om die los te kunnen laten want die was niet van mij. Man wat een diepe stukken kwamen er los. Een karmisch stuk vanuit mijn familielijn die ik heb mogen helen. Je hebt me in het moment waarin ik veel angst en verdriet ervaarde zo liefdevol uitgenodigd om de keuze te maken het familietrauma te stoppen door het ruimte te geven in dat moment zodat het het geheeld werd. Hallo nieuwe stromende energie die helemaal van mij is! Ik weet niet hoe je het doet.. maar VROUW. YOU ARE MAGIC.

MyrtheDevine Feminine Expert

Wauw! Echt in één woord: WAUW! De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessies met Joy heben ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens sessies. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY).

Renee WesterbaanSpiritueel mentor

Wauw wat een mooie reis mocht ik samen met jou maken. Een deep dive in veiligheid, de basis van alles. De basis van echt kunnen voelen en zijn. Ik ben je dankbaar voor wat je me hebt gegeven. Mezelf veilig voelen in m’n lichaam. Door mijn ervaringen dissocieerde ik regelmatig bij het voelen en zelfs tijdens diepgaande healings. Maar wow ik mocht me weer veilig voelen, wat een cadeau! Ik voelde jouw liefde en ik voelde me gedragen. Onwijs waardevol en fijn. Ook mocht ik voelen dat ik in mijn eigen authentieke kracht mocht stappen en mijn nieuwe aanbod werd geboren. Je hielp me over de drempel om toch zelf groepshealingen te geven. “Je bent er al klaar voor. If it scares you and excites you at the same time, you should probably do it” So I did en het was magisch! Dankjewel lieverd voor alles wat je mij hebt gegeven en om dit stukje van mijn pad samen te hebben gelopen.

Brenda WestdorpFemale leadership

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft een magische energie. Hierdoor konden diepe donkere stukken in mezelf getransformeerd worden. We hebben echt gespeeld met het donker én het licht. Hierdoor was het allemaal een stuk minder zwaar en kon ik het donker helemaal accepteren. Door haar ben ik de joy weer gaan vinden in het donker, want het hoeft allemaal niet zo zwaar te zijn zoals het hoofd verteld. Ook business wise heeft ze me geweldige tips gegeven. Door haar voelde ik helemaal wat bij mij paste en waar IK op aan ga. Enorm bedankt voor je liefdevolle, zachte energie en speelsheid.

Timo PetersBewustwordingscoach

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Joy, wat een transformatieve vrouw. Ik stapte bij haar in een programma uit een soort kinderlijk enthousiasme: dat herkende ik van mezelf in haar. Ik was namelijk wel even klaar met zoeken. Wilde gewoon rustig mijn leven leiden en dacht: oh heerlijk ze biedt me een warm bad van liefde aan. Ha! Dat was het ook, maar ik kwam mezelf zeker tegen. Ik mocht voor mezelf kiezen, keer op keer dualiteit ontdekken, vloeken, huilen, mezelf volledig zijn in vertrouwen. Me dankbaar voelen, ongemakkelijk en boos. Alles mocht er zijn. Ze voelde eerder aan dan ik wat er nodig was, maar toch gaf ze me de ruimte dit zelf te ontdekken. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren. -- Maaike Agneta

Maaike AgnetaInner Fire Coach

Toen ik bij jou binnenstapte, stapte ik in een bad van liefde. Het voelde veilig, kwetsbaar en vrij. Joy stelt je heel makkelijk op je gemak en weet van te voren al welke thema’s er worden aangeraakt. Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen voor haar liefdevolle zijn. Mijn thema was veiligheid. Door trauma’s en misbruik in het verleden heb ik me compleet dichtgezet voor sensualiteit, intuitie en kwetsbaarheid. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin. Het is zoooo fijn hoe Joy je begeleidt. Ook tijdens de integratieperiode. Want dan krijg je de spiegels in de buitenwereld. Het is echt een geweldige investering voor mezelf geweest, want ik voel mijn basis en ben geconnect met mijn intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Sara MasottoStyle Coach

Wat nou als ik jou vertel dat alles mogelijk is? Wat verlang je dan? Nou dat... en daar ver voorbij is wat dit traject jou gaat geven!

Teamwork

Dit is wat deze movement jou oplevert

Next level verbinding met jouw voelen, intuïtie en lichaam. Jouw hart, hoofd en ziel staan in verbinding met elkaar en de levensenergie bruist door je heen;

Jouw unieke talenten en gifts zijn verder ontwaken en je ervaart meer diepgang in jouw werk en leven waardoor je nog beter in staat bent om mensen te helpen met datgene waarvoor je hier op aarde gekomen bent en tegelijkertijd mag genieten van al het mooist wat het leven je te geven heeft;

Dieper vertrouwen in jezelf waardoor de authentieke jij nog krachtiger door mag komen. Jij je in niks meer hoeft in te houden en niet meer alleen voelt omdat je weet en voelt dat je gedragen wordt;

Innerlijke balans tussen actie en zijn zodat jij zelf weer staat aan het stuur van jouw innerlijke weegschaal. Je hebt nieuwe tijd gekregen in je leven, maar ook een voedende invulling voor die extra tijd;

Je bent thuiskomen in jezelf, geland op aarde en helemaal op jouw authentieke plek gaan staan zodat alles in jou en daarmee ook jouw bedrijf moeiteloos stroomt.

Zullen we kennismaken?
Over mij

Ik heb een missie..

Ik ben Joy, Inner Guide. Enerzijds super spiritueel en open anderzijds mega nuchter en aards. Andere noemen mij ook wel de deep diver, koningin van de irritante-kut-vragen (ja heus!), frequentie shifter, dé guide waar niks verborgen blijft en waarin alles in een zuivere en oordeelloze ruimte naar boven mag komen en gereleased mag worden. Ikzelf vind de naam Joy gewoon voldoende! Want dat is wie ik ben en wat ik op aarde te brengen heb.

Ik heb ik een missie.. Bewustzijn (liefde) op aarde verhogen en van de innerlijke reis een joyfull journey maken. Dit doe ik door leiders door energetische transformaties heen te guiden, terug naar een gegronde landing het leven in, zodat zij next level betekenisvol gaan zijn voor zichzelf en andere. Want ik geloof dat, nu meer dan ooit, de wereld leiders nodig heeft die opstaan in liefde, voor de liefde. 

Samenreizen met mij betekent direct shiften naar nieuwe lagen van bewustzijn terwijl de wortels onder je voeten steeds dieper en dieper de aarde inzakken. Je hart knalt open, maar tegelijkertijd voel jij je gegronder dan ooit, klaar om het leven te leven.

Want uiteindelijk zijn we hier op aarde gekomen om te leven en van het leven zelf te leren. De kern van mijn werk is dan ook om jou het leven weer terug te geven, zodat jij het leven ten volste gaat leven. 

Sara

Ik voel mijn basis en ben geconnect met intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar. -- Sara, Style Coach

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel en dat wat ik weet. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. -- Naomi, Empowerment Expert

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier. --- Sanne, Adem & Integratie Expert

Last but not least

Veel gestelde vragen

 

Voor wie is 1-op-1 guidance geschikt?

Dit programma is geschikt voor leiders van de nieuwe aarde die er klaar voor zijn om all-in te gaan en die al eerdere met energie hebben gewerkt. Je kunt grote shifts aan en bent klaar om next level te gaan. Je bent er klaar voor om de diepte in te zakken om er vervolgens uit te bewegen en over te gaan tot actie. Je bent dus ook echt bereid om het te gaan doen! Ik geef je namelijk graag een liefdevolle energetische schop onder je kont, help je te releasen en te activeren, maar dan moet jij daarna ook zelf bereid zijn om door de weerstand heen te bewegen en over te gaan tot actie. Mocht je dit niet willen / doen, dan ben ik niet jouw guide.

Voor wie is deze guidance niet geschikt?

Deze reis is niet geschikt als je denkt dat alles maar aankomt waaien of met enkel en alleen hocuspocuswerk jouw droomleven kan aantrekken. Ik ben ook niet jouw go-to-person als je niet bereid bent om donkere stukken aan te kijken en jezelf door moeilijke stukken heen durft te bewegen. Dat betekent niet dat je geen weerstand meer mag voelen. Juist! En daarom is het zo fijn om het niet alleen te doen. Ik ga je al mij tools, handvatten, kennis en en energetische guidance aanbieden, maar de reis zelf die leg jij af. Ik begeleid je terug naar de onafhankelijkheid in jou. En daar, daar moet jij zelf klaar voor zijn en ook zelf ook het werk voor willen doen.

Vragen?

Heb je vragen mail mij dan gerust op hello@connectwithjoy.nl of voel je vrij om een matchgesprek aan te vragen voor het programma.

Zullen we kennismaken?