The Movement

 

Laat je als leider dragen terwijl jij bouwt aan een stabiel en vervuld lijf, leven en bedrijf om zo duurzaam te groeien, meer inkomsten en leukere klanten te ontvangen en nog meer rust en zingeving te ervaren.

De nieuwe instapronde van deze Energetic Mastermind is 25 september.

 

Zullen we eens kennismaken?

Het is tijd voor het verhogen van jouw standaarden

Als leider met een duurzame missie sta je weer aan het begin van een nieuwe groeifase, na een periode van bezinning en het verankeren van stabiliteit. Na een periode van twijfelen of je werk wel goed genoeg is, je dit werk wel echt wilt blijven doen (op deze manier), en of eerdere successen slechts “gelukstreffers” waren, besef je nu dat het werk dat je doet van betekenis is. Dit is wat jij, naast het leven echt leven, te doen hebt hier op aarde.

Je hebt inmiddels een lange weg van zelfontwikkeling afgelegd. Je hebt op een bepaald niveau al stabiliteit behaald in je financiën, maar je voelt aan alles dat het tijd is om jouw standaarden te verhogen. Jij weet dat jij voor het realiseren van die nieuwe dromen een uplevel mag maken in jezelf en jij weet ook dat dit uitdagingen met zich meebrengt. Groeien legt namelijk onzekerheid in een rap tempo bloot en innerlijk werk, ondanks je uit de helingsloop bent gestapt, houdt nooit op.

Het is tijd voor jou om in beweging komen, maar het toekomstperspectief is alleen nog niet helemaal duidelijk, of het plan om daar te komen voelt nog onrealistisch aan waardoor je nu blokkeert. Alleen kom je niet verder, dus je wilt graag hulp inschakelen.

Heb ik je aandacht?

Verie

Might I say dat dit na vanochtend zelfs 2 (!) nieuwe 1:1 klanten zijn, terwijl ik nog steeds tijd over had en aan t chillen was bij facialista? Oooooh I am sooooo grateful to have worked with you 🙏 ik moet zo glimlachen omdat ik zag dat al 2x iemand tegen je heeft gezegd: vrouw, je hebt me m’n leven teruggegeven. Mag ik dan even zeggen: vrouw, je hebt me m’n bedrijf gegeven? 🤪🙏🥰

Myrthe

Dank je dat je naast mij wandelt bij het runnen van mijn bedrijf. Ja lekker om ook echt de woorden mijn bedrijf te gebruiken. Want een business babe I can really call myself now. En daar heb jij mij echt bij geholpen. Om naast het harde strijden ook iedere keer weer te helpen verzachten en te blijven spelen. Om de kluts klodder chaos uit mijn hoofd in een overzichtelijke structuur te krijgen. Om mij te dragen in de dieptes van de dieptes. En dat kan jij als geen ander. Daar ben ik je eeuwig en voor altijd dankbaar voor. And this is only the beginning. Thankyou for riding the waves with me. Van het leven nog leuker maken door te helpen bouwen aan de kaders in mijn bedrijf. Door nog meer liefde te verankeren in mijn lijf. Door geld te mogen ontvangen als mijn lover.. and that tastes finger licking goooood. In it for more wins together..... 💜

Maria

“Sinds de A’live Playfield editie over het aanbod zijn echt alle sluizen opengegaan. Ik heb afgelopen maand 34K omgezet waarvan 7K al is betaald en de rest is geaccordeerd voor 2024. Stabiliteit voor het jaar… here it is!”

Jij wordt bewogen door iets veel groters dan jijzelf

Als je om je heen kijkt, zie je dat de wereld op zijn kop staat en dat jouw expertise meer dan ooit nodig is! En nee, het is niet jouw taak om de wereld te ‘redden’; jij begrijpt dat dit een “ego-ding” is. Maar jij wilt wel bijdragen aan het creëren van een betere wereld, omdat dit je zingeving en plezier geeft. Althans, plezier in je werk en het leven mag wel weer extra aangezet worden he?

Jij wilt in bewegen komen en bouwen aan jouw missie, maar je twijfelt net nog iets te vaak of jij de uplevel waar je in zit wel écht kan dragen. De kleine stem stem in je hoofd galmt nog net iets te vaak door de wandelgangen van je brein.

Ondanks dat je weet dat dit oude verhalen zijn, neemt een oude versie van jou toch nog net iets te vaak plaats op de CEO-stoel van je bedrijf, waardoor je niet in beweging komt of vanuit emotie allerlei keuzes gaat maken. In de tussentijd is “iets veel groters dan jij” in je nek aan het hijgen en brand het vuur in jou. Niet in beweging komen wordt zo een hele ongezonde plek om te verblijven. Hierdoor zijn de laatste weken de concrete resultaten die je behaalt voornamelijk slapeloze nachten en lichamelijk klachten. 

Je realiseert je dat je je eigen succes saboteert, en dat is zonde. Zonde voor je bankrekening, die nu niet zo rijkelijk wordt aangevuld als zou kunnen. En zonde voor je klanten, die nu niet door jou begeleid kunnen worden, maar dat wel graag willen. En zonde voor jou(w ziel), die maar al te graag dit dienstbare werk wilt uitvoeren.

Ja, zonde dus! En dit moet veranderen 😉

Herken jij dit?

 

Je hebt het geprobeerd, echt waar. Ondernemen op de manier zoals anderen je vertelden dat je het moest doen. Maar dat geroeptoeter over expertstatus, het toepassen van marketingtrucjes zonder bezieling, en het aantrekken van resultaten vanuit pushen en trekken, dat is niet jouw stijl. Je hebt ook geprobeerd om alleen maar vanuit flow te werken, alle regels en structuren los te laten en alleen maar vanuit vrijheid te leven. Maar ook dat werkt niet voor jou. Vrijheid heeft namelijk kaders nodig om werkelijk vrij te zijn. Jij bent weer opzoek naar jouw eigen bewegingsstrategie die voor zowel meer vrijheid als meer succes zorgt.

Jij zit in een uplevel van doelgroep. Je merkt dat het gat te groot is geworden tussen waar jouw klant nu staat en waar jij nu bent. Je bent er klaar voor om een andere doelgroep te bedienen. Dit kan door een schaalbaar aanbod te verkopen, een high level aanbod te lanceren of meerdere producten te creëren voor verschillende doelgroepen. Hoewel je weet dat dit is wat je mag doen, komt regelmatig het imposter syndroom om de hoek kijken, waardoor je het proces van groei onnodig aan het saboteren bent.

Jij bent van hard werken, rusten én plezier maken. Een gezonde balans vinden is, ondanks dat je veel werk gedaan hebt in jezelf rondom de mannelijke en vrouwelijke energie, toch nog best wel een uitdaging. Je slaat vaak nog door van heel hard werken naar helemaal niks doen, waardoor het ondernemerschap soms als een extreme rollercoaster kan aanvoelen. Hierdoor blijf je onnodig lang in allerlei processen hangen, of je schiet door in het boeken van heling na heling. Het ondernemerschap en jouw leven zijn daardoor regelmatig een drama show.

Wil je kennismaken?

 

 

 

Ondernemen gaat niet alleen over wat je doet en hoe je het doet, maar ook over met WIE jij je omringd.

 

 

 

Jij wilt vooruit en dat wil je niet meer alleen doen

Jij weet hoe veel sneller en duurzamer je kan groeien als jij je omringd met de juist mensen en plekken. Jij wilt het daarom ook niet meer alleen doen.

Jij verlangd naar een plek waar lichaam- en energetisch werk gecombineerd wordt met business coaching omdat je weet dat het 1 niet zonder het ander kan. Je verlangd naar een plek waar alles van jou welkom is. Een plek waar je klein en groot mag zijn en alles daar tussenin.

Jij wilt een stabiele leider die onderneemt vanuit de wijsheid van haar lichaam naast jou hebben staan. Iemand die jou volledig ziet, voelt, begrijpt en hoort in de diepte, maar ook niet bang is om je uit moeilijke verhalen te halen en een schop onder je kont te geven als dat nodig is.

Daarnaast wil jij je graag omringen met andere leiders die net als jij bouwen aan een bezield bedrijf. Jij weet namelijk dat als jij je omringd met een zuiver veld gevuld met leiders die allemaal hun eigen uniekheid met zich meedragen en naar buiten brengen, dat jij sneller dan het licht kan blijven gaan, zonder je lijf of het leven te verliezen.

Jij bent klaar bent voor ongekende hoogtes, grote successen en vanuit plezier en verbinding verder bouwen en bouwen en bouwen en bouwen aan die movement die door jou heen beweegt terwijl je in de tussentijd alleen nog maar meer en meer gaat genieten van het leven zelf.

Wil je kennismaken?
Als jij in THE MOVEMENT

Ruim jij blokkades, oude verhalen en vastzittende energie op, waardoor er steeds meer draagkracht in je lichaam opgebouwd wordt. Je verruimd daarmee de mogelijkheid tot het ontvangen van klanten, geld, leven, plezier, rust etc… Hierdoor ga jij ondernemen en leven vanuit een hele vervulde plek.

Ga jij omdat jij aangemoedigd wordt in keuzes van binnenuit te maken, ga jij nog meer ondernemen vanuit de wijsheid van je lichaam en daarmee de fun weer terugvinden in je ondernemersreis. Zo ga jij vanuit verbinding en plezier verder bouwen en bouwen aan de movement die door jou heen beweegt. Hierdoor gaat de levensenergie steeds rijkelijker door jou heen stromen en deze energie is naast dat het je eigen leven verrijkt ook heel aantrekkelijk voor ideale klanten, de liefde, relaties, een nieuwe woning, geld, etc… your vibe atracks your tribe 😉

Leer jij te bewegen vanuit vertrouwen dat er voor jou gezorgd wordt. Je kunt in je vrije tijd ontspannen en in je werktijd nog resultaten gerichter werken. Hierdoor ga jij je écht overgeven en laten bewegen door datgeen wat veel groter is dan jij en genieten van het leven, en successen verder uitbouwen zonder de financiële stabiliteit die je al hebt opgebouwd uit het ogen te verliezen. Hierdoor ga je vrijheid van binnen en buiten ervaren.

Ga jij jezelf en jouw bedrijf veel serieuzer nemen, waardoor je instaat wordt het aantal klanten en die stabiele inkomstenstroom aan te trekken die je zo graag wilt. Je doet dat op de meest speelse manier waardoor je ook nog eens geniet van het leven en het ondernemerschap. Hierdoor ga je werkelijk leren dat ontvangen leuk is. En dat meer vanuit een vervulde plek zorgt voor nog meer vervulling voor jou en iedereen om je heen.

Een uplevel in jezelf vertaalt zich altijd door naar de buitenwereld

Dus, stel je eens voor hoe je je zou voelen als die ideale nieuwe klant zonder enige moeite in jouw 1:1 programma stapt. Of als jouw schaalbare groepsprogramma uitverkoopt doordat jij met plezier zichtbaar bent en verkoopt? Ondernemen wordt zo een heel leuk spelletje. Als dit deze maand allemaal mogelijk was, wat is er dan volgende maand weer mogelijk? Het verhogen van je standaarden wordt dan een samenwerking met het goddelijke!

En stel je ook eens voor dat jouw leven naast succes in je bedrijf veel rijker wordt. Je wordt wakker met levensenergie die overvloedig door jouw lichaam stroomt. En je kunt niet alleen actief zijn in je bedrijf, maar ook ontspannen, zodat je als je vrij bent echt kunt genieten van een boek lezen of van quality time met je partner in de slaapkamer. Prrrrrt…

En nog veel meer is mogelijk. Dus vraag jezelf maar eens af… wat is het wat jij ten diepste verlangt? Nou, dat is mogelijk als jij in beweging komt met de juiste hulp aan je zijde.

Wil je kennismaken?
What others say

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier. Joy haar sessies zijn zo krachtig er blijft niets verborgen. Alles wordt in een liefdevolle ruimte omhoog gebracht waardoor het kan oplossen in de stilte. Joy reikt je geen antwoorden aan. Ze daagt je uit ze keer op keer in jezelf te vinden. Doordat ik ze telkens weer daar vond, heb ik zo veel zelfvertrouwen ontwikkelt en wist ik zeker dat ik na het traject op mn eigen benen kon staan. Dit schijnt in alles door: m'n innerlijke wereld, m'n relaties en het werk met mijn eigen cliënten. Zo zo Zo dankbaar dat ik me in deze maanden door Joy heb mogen laten dragen.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Wauw! Echt in één woord: WAUW! De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessies met Joy heben ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens sessies. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY).

Renee WesterbaanSpiritueel mentor

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Praktische informatie voor het hoofd

THE MOVEMENT is een energetic mastermind. Nieuwe instapronde is 25 september. In dit veld bouwen we met een intieme club leiders (maximaal 7 plekken) aan duurzame successen binnen ons bedrijf, een stabielere inkomstenstroom en meer rust vervulling in ons leven en lijf. Samen groeien we snel doordat we in een veilige space diep duiken in onszelf en lijf om vervolgens inzichten weten te transformeren naar keuzes en gerichte actie binnen ons leven en bedrijf.

Je kunt instappen voor 5 of 10 maanden. We starten de reis met een “1:1 kick-off Movement sessie”. Hierin kijken we waar je nu staat, visionairen we over jouw droomleven en bedrijf, bouwen daaromheen heen een strategie en schonen het lijf op door aan de slag te gaan met innerlijke blokkades die jouw grooste dromen nu blokkeren.

Iedere 6 weken is er een fysieke ‘movement dagmet de groep (4 of 8 in totaal). Op de dag zelf combineren we energetisch en innerlijke werk met praktische business coaching en strategie. Deze dag zorgt voor een grote opschoning in het lichaam en hernieuwde richting binnen je bedrijf en leven.

Een week daarna op woensdagochtend van 09:30 uur tot 11:00 uur een online ‘Veranker Sessie’ (4 of 8 in totaal) om alle inzichten, doorbraken en keuzes ook te verankeren, zodat ze werkelijk gaan zorgen voor andere resultaten in je bedrijf en je leven.

Na 2 weken is er een online ‘Level-UP sessie’ (4 of 8 in totaal). Hierin duiken we met een thema diep de energie en het lichaam in. We schonen vastzittende energie op, activeren meer levensenergie en openen ons voor inzichten en richting van binnenuit, zodat jij een boost krijgt om vooruit te bewegen.

Een week erna en dus ook weer een week voor de volgende “Movement dag” krijg jij een vragenlijst opgestuurd. Hierin blikken we terug op de vorige 6 weken en creëren een intentie voor de aankomende 6 weken. Zo kan jij weer met een nieuw verlangen op komen dagen op de “Movement dag”.

Tussentijd is er een community in Slack waar je kan verbinden met andere andere leiders. Hier kan je (het is niet verplicht en geen sharing cirkel ;)) vragen stellen en wins delen.

Tussen door kan jij een “Energy & strategy sessie” inplannen (4 of 8 maanden). Dit is een 1:1 sessie die je in kunt zetten als extra ondersteuning. In deze sessies scherpen we de bewegingsstrategie waar jij blij van wordt aan en kijken we naar innerlijke blokkades die in de weg staan tot de uitvoer ervan. Zo kan jij na elke sessie weer vanuit plezier verder bouwen en geld en klanten aantrekken.

Als BONUS krijg je toegang tot ‘the playfield t.w.v. €1497,00. Elke maand heb je daardoor een ‘Business Date’ voor reflectie op de vorige maand en helderheid te creëren voor de maand die komen gaat, een ‘Inner Journey’ als energetisch APK’tje en krijg je toegang tot een online leeromgeving gevuld met heel wat teachings en journeys. Zo heb je altijd een go to place als je wilt verdiepen of je laten inspireren.

 

Wil je kennismaken?
De pilaren van een succesvolle Movement

Gronding & fundering

Als jij bouwt aan een stevige fundering in jouw lijf en bedrijf en vanuit daar actiestappen te zetten, zal jouw bedrijf ongekend succesvol worden. Als je dan ook nog eens leert te genieten van deze reis, gaan de deuren van ongekend geluk en stabiliteit voor je open. Ben je klaar om het droomleven te leiden?

Doen vanuit belichaming

Je lichaam is een tempel. De plek daar waar alles geactiveerd en geïntegreerd wordt. Daarom is het ook zo belangrijk om in je lichaam te wonen. In het veld van ‘the movement” schonen we het lichaam op zodat zijn in je lijf steeds veiliger wordt. Hierdoor gaat de levensenergie van binnenuit stromen en ga jij meer vervulling ervaren. Vanuit deze embodied plek (stabiel, veilig en vervuld) in jou wordt je steeds weer in beweging gebracht, waardoor de mogelijkheden endless worden?

Energetisch leiderschap

Het is als leider enorm belangrijk om jouw energiesysteem schoon te houden. Zeker als je steeds meer en meer mensen draagt en de ripple van je missie groter wordt! In dit programma gaan we voorbij alle energetisch clearings die je ooit hebt gehad. We optimaliseren voeding op alle lagen. Zodat jij over gaat stromen van energie, echt gaat genieten van het leven en dat wat in overvloed stroomt weer kan doorgeven.

Alignment

Hoe kan jij jouw leven zo inrichten dat je zowel in dienst staat van het hoogste goed en dus mag geven, en tegelijkertijd meer dan ooit mag genieten en dus ook ontvangen. As above, so below! All-in and back out! Samen creeren we in dit veld “HEMEL in het LEVEN”.

Vertrouwen voorbij het denken

Wat nou als vertrouwen echt een staat van zijn is en mag blijven? Laten we reizen voorbij wat je dacht dat mogelijk was zodat je diep thuis mag komen in jezelf, in het goddelijke en in het leven. Zo ga je voelen dat je lijf een tempel is, en dat het leven zelf een geweldig spel is waarin je mag spelen, je bedrijf wordt een verlengstuk van dit allemaal en gaat JOU dragen.

Enjoyment

Pleasure, fun, joy… het is je geboorterecht. Soms zijn we het alleen even vergeten. In dit programma ga we het activeren tot in het diepste van je DNA door blokkades rondom plezier  in te duiken en genot te activeren, zodat jij genot mag gaan ervaren in jezelf, in relaties, in je bedrijf en in het leven.

 

 

 

Dé doorbraak naar meer succes zit hem voor jou in toewijding, en dan niet alleen in toewijding naar jouw bedrijf, maar aan toewijding aan jezelf, het grotere en het leven. 

 

 

 

Wie is Joy?

De naam “Joy” zegt eigenlijk al genoeg. Niet echt in één hokje te plaatsen en beweegt zich graag buiten de gebaande paden. Ze noemen me ook wel eens eigenwijs, eigenzinnig en soms niet helemaal van deze planeet. Toch sta ik met twee stevig verankerde voeten op de aarde, aanwezig in mijn lichaam en in het leven.

Mijn missie is leiders helpen stabiliteit terug te brengen in lichaam, leven en bedrijf, zodat zij een veilige basis in zichzelf creëren voor duurzame groei, een stabiele inkomstenstroom en een vervuld leven.

Zelf voel ik mij een bruggenbouwer tussen verschillende werelden. Ik ben een bouwer tussen mens en ziel, het praktische en intuïtieve, donker en licht en rust en beweging.

Ik zie daarnaast het leven als één groot speelveld. Alles wat je diep van binnen verlangt is mogelijk te creëren als je het pad van vertrouwen combineert met een gezonde dosis realisme en moed.

De weg naar je grootste doelen en diepste verlangens is niet altijd de makkelijkste, maar ik geloof dat vallen en opstaan onderdeel is van het spel des levens. Hoe meer je leert te genieten van de hoogtepunten van het leven, maar ook zeker de lows en de lessen van het leven, hoe dieper en dieper jij het leven gaat ontvangen. Het leven gaat dan letterlijk door jou heen stromen en jou bewegen naar meer leven. Oh en vanuit die plek…. vanuit die plek kan je vanuit plezier bouwen en bouwen en bouwen. Aliveness wordt een constante staat van zijn en succes en overvloed een logisch gevolg van dit alles. In mijn ogen is dit een levensstijl.

 

 

 

Sfeerimpressie van een 'movement dag' in ceremony style

Woorden van de SPIRIT van the movement

Ik ben een plek voor de bruggenbouwers. Zij die mens én ziel zijn. Diepgang én doen samenbrengen. Het praktische met het intuïtieve verweven. Betekenisvol zijn voor andere én voor zichzelf (willen zijn). De belichaamde leiders die zich diep verbonden voelen met het goddelijke én het leven.

Ik ben een sacred plek waar de drager zelf weer eens gedragen gaat worden. Ik ben dé plek waar we groots groeien door steeds dieper te landen in het lijf en het leven zelf.

In mijn veld combineren we de beweging naar binnen met de beweging naar buiten. We gaan aan de slag met praktische kaders en creëren vanuit die plek meer vrijheid in je leven.

Mijn veld staat voor leunen en groeien. Voor “no more holding back” en “echt leven, werken en verbinden vanuit wie jij werkelijk bent”. Ik breng je in beweging naar je essentie en meest overvloedige vrije leven, door stabiliteit, plezier en rust steeds een laag dieper in jou te verankeren.

Ja je leest het goed, nog meerwant jij bent er al en alles is er al! En dat wil ik je in mijn veld diep laten voelen, zien, horen, proeven en ruiken.

Jij hebt namelijk al een lange weg afgelegd en genoeg werk verricht. Het “enige” wat we gaan doen in mijn veld is steeds weer de puzzel leggen van alles wat er allang is. Zodat jij nog meer gaat genieten van de reis en nog meer het leven ontvangt. En daarmee dus als vanzelf nog meer gaat geven aan alles en iedereen om je heen én jezelf en daarmee als vanzelf nog meer impact maakt met het werk wat je doet en jouw zijn hier op aarde. And I call this a movement, and a movement it is!

Ja ik ben een Movement. Ik ben krachtplek vol met oneindig potentieel (net zoals jij) en daarom een oneindig groot cadeau aan jezelf, aan alle mensen om je heen en voor de wereld (net zoals jij). Instappen in mijn veld is een ripple effect (net zoals jij). It’s a Movement (net zoals jij). Are you ready for me?

Er zijn maar weinig mensen door wie ik me laat dragen en bij Joy is het echt thuiskomen. Je hebt volledige toestemming om helemaal te ZIJN. Renee Westerbaan, Spiritueel Mentor

Renee Westerbaan
Spiritueel Mentor

Krista Feteris, Inner Fire Guide

Keer op keer leer ik dat het eigenlijk allemaal zo simpel is. Weg met al het moeilijke gedoe en terug naar de basis. Hierdoor zak ik steeds dieper in mijn lijf, blijft mijn bedrijf oneindig met mij mee groeien en leef ik steeds dieper het leven. Bij Joy doe je het echt samen.

Sara Masotto, Intuïtieve Kledingstyliste

Ik voel mijn basis en ben geconnect met intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Naomi Zoutman, Empowerment Expert

Werken met Joy heeft mij meer zelfliefde, vertrouwen en rust in mezelf gegeven ondanks állllllle stormen die me af en toe echt serieus heel heftig hebben uitgedaagd. Maar Joy stond naast me en ze leerde me dat er niets is wat ik niet kan dragen.

Mijn eigen leven is altijd al gekenmerkt geweest door de dynamiek tussen discipline en vrijheid.
Op mijn 6e begon ik met karate, omdat ik heel erg gepest werd op school. Ik heb 11 jaar lang gewerkt aan mijn mentale en fysieke kracht, met internationale wedstrijden, het behalen van mijn bruine band en het lesgeven aan kinderen als resultaat. Maar tijdens een training, toen ik opdruk oefeningen deed, zei mijn lichaam plotseling stop. Ik had de signalen van mijn lichaam maandenlang genegeerd. Dit was dan ook een abrupt einde van mijn karatecarrière.
Op mijn 16e onderging ik mijn eerste reikibehandeling en begon ik mezelf en mijn gevoeligheid beter te begrijpen. Maar toen ik naar het HBO ging, onderdrukte ik mijn gevoeligheid opnieuw en probeerde ik mezelf vier jaar lang in het keurslijf van “goed genoeg” te proppen.
Tussen mijn 20e en 24e verloor ik mezelf in een wereld van hard werken. Ik had op jonge leeftijd succesvolle banen in marketing, HR, projectmanagement en coaching, waarbij ik soms wel 60 uur per week werkte. Totdat ik instortte en in een burn-out belandde.
Toen opende de wereld van meditatie, mindfulness, lichaamsbewustzijn en energie zich voor mij, om mij vervolgens ook in die wereld weer te verliezen.
Na een spontane kundalini-ontwaking, het ontmoeten van mijn tweelingziel en veel energetisch werk zonder de juiste begeleiding, maakte ik letterlijk een uittreding uit mijn lichaam. Het was intens, maar tegelijkertijd een van de mooiste ervaringen ooit. Ik kreeg de kans om te kiezen om terug te keren naar de aarde en het leven echt te leven. En zo opende zich het pad van stabiliteit uitbouwen in mijzelf, mijn lijf, mijn leven en bedrijf.
En zo begon ik meditatielessen te geven aan bedrijven, wat zich uiteindelijk stapje voor stapje uitbreidde tot coachingwerk, healingswerk, groepswerk, highlevel 1:1 programma’s, retreats, het plaatsen van een tipi op een stuk land, talloze ceremonies en heilige feesten en heel veel 1:1 sessies. Ik bouwde aan een stabiel bedrijf terwijl ik me liet leiden door iets veel groters dan mezelf.

 

 

 

Ik leerde dat het bouwen van een bedrijf voor mij betekent dat ik dienstbaar ben, zonder mezelf, het leven en mijn lijf meer weg te hoeven geven.

Dit wil ik ook

 

 

 

Stabiliteit is geen rechte lijn het is een constante dans
De afgelopen jaren vond ik mijn weg terug naar een gezonde balans tussen mens en ziel, zijn en doen, hard werken en rusten, een bedrijf bouwen en genieten van het leven, dienstbaar zijn en geld verdienen, committed en vrij zijn.
Als de reis des levens me iets heeft geleerd, is het dat het een niet zonder het ander kan. Als je duurzaam wilt groeien, heb je beide nodig. Een bedrijf bouwen, structuur aanbrengen, strategie bepalen, geld verdienen, én dieper in de rust van je lijf zakken, een vervuld leven leiden, plezier hebben in je werk, dienstbaar zijn aan iets groters dan jijzelf.
Werken met de dualiteiten “discipline en vrijheid” is wat ik het allerliefste doe.
Het concrete resultaat dat deze “methode” werkt ben IK ZELF!
Daarom combineer ik graag het lichaam (innerlijke reizen), bedrijf (business dates), levenskaders (de online leeromgeving van the playfield met teachings en inspiratie) en energie (de stabiele onderstroom van het veld) samen in THE PLAYFIELD.
Vaak is het alles of niets in programma’s. Je gaat ofwel bouwen aan je bedrijf, of je zakt diep in je lichaam. Maar de tijd van alles of niets is in mijn ogen voorbij.
Daarom is “THE PLAYFIELD” ontstaan. Een plek waar kaders en energie samenkomen in één speelveld. Een plek waar je diep naar binnen wordt gebracht om vanuit jezelf weer naar buiten te bewegen. Keer op keer… zodat je vanuit een gezonde beweging kunt groeien in jezelf, je leven, je lichaam en je bedrijf, en blijvend succes en geluk kunt aantrekken.
Ben je er ook klaar voor?
I am IN!
What others say

Wauw! Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Zo bijzonder dat ik heb mogen ervaren hoe een enorme helingskracht er door jou heen stroomt en het licht in mij activeert. Hallo nieuwe stromende energie! Ik weet niet hoe je het doet.. maar VROUW. YOU ARE MAGIC.

MyrtheDevine Feminine Expert

Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft echt een magische energie. Door haar ben ik de joy weer gaan vinden in het donker.

Timo PetersBewustwordingscoach

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Ik ben je dankbaar voor wat je me hebt gegeven. Mezelf veilig voelen in m’n lichaam.

Brenda WestdorpFemale leadership

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Joy, wat een transformatieve vrouw. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren.

Maaike AgnetaInner Fire Coach

Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin.

Sara MasottoStyle Coach

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit geschikt?

Dit programma is geschikt voor leiders die er klaar voor zijn om all-in te gaan. Je bent naast de diepte in reizen ook echt bereid om over te gaan tot actie en doen! Ik deel namelijk graag mijn mijn wijsheid met je en geef je een energetische boost, maar dan moet jij daarna ook zelf bereid zijn om in bewegen te komen en over te gaan tot actie.

Voor wie is dit niet geschikt?

Deze reis is niet geschikt als je denkt dat alles maar aankomt waaien of met enkel en alleen hocuspocuswerk en potje wegzweven jouw droomleven kan aantrekken. Ik ben ook niet jouw go-to-person als je niet bereid bent om donkere stukken aan te kijken en jezelf door moeilijke stukken heen durft te bewegen.  Dat betekent niet dat je geen weerstand meer mag voelen. Juist! En daarom is het zo fijn om het niet alleen te doen. Maar uiteindelijk doe je het wel zelf. Ik begeleid je terug naar de onafhankelijkheid in jou. En daar, daar moet jij zelf klaar voor zijn en ook zelf ook het werk voor willen doen.

Vragen?

Voel je vrij om een connect call aan te vragen voor het programma.