THE CONTENT LAB

Trek continu klanten aan doordat je ze weet te raken met je teksten

Het is lang geleden dat de woorden vloeiend uit je pen kwamen. Dat je precies wist wat je de wereld wilde vertellen. Dat waar je ook was de ideeën oppopte voor goede posts.
Je ervaart nu juist het tegenovergestelde.
> Hier verder ingaan op de huidige situatie.
Heb ik je aandacht?

Maria

“Sinds de A’live Playfield editie over het aanbod zijn echt alle sluizen opengegaan. Ik heb afgelopen maand 34K omgezet waarvan 7K al is betaald en de rest is geaccordeerd voor 2024. Stabiliteit voor het jaar… here it is!”

Tessa

“Los van een pittig themaatje de laatste drie dagen wilde ik ook even delen dat mijn intentie Surrender voor de jaar full on is. Ik vaak het gevoel heb dat het leven gewoon niet beter kan worden, ik me meestal echt onthecht van alle uitkomsten voel en er van allerlei kanten nieuwe klanten op me afkomen (nadat ik deze wens had uitgesproken). The universe provides.”

Astrid

“Dankzij de playfield ben ik van mezelf inhouden naar no more holding back gegaan. Een mega toffe shift in zo’n korte tijd. Joy is er helemaal op haar manier, heel gegrond en lekker fladderend, voor mij een heerlijk voorbeeld dat ook van mij alles er gewoon mag zijn. No more shame. The playfield is echt een no brainer, grote shifts op een zachte manier, weinig tijd en het geeft je focus!”

Je bent er klaar mee... Je wilt het weer van top tot teen voelen. Het willen uitschreeuwen...
> dieper ingaan op verlangens
Je hebt natuurlijk niet stilgezeten...

Hier ingaan op wat ze dan allemaal al geprobeerd hebben…

 

Toch heeft dit allemaal niet het gewenste effect.

Logisch…

Hier benoemen wat het daadwerkelijke probleem is

Wil je kennismaken?
Daarom nu voor jou... THE CONTENT LAB
Hier uitleggen waarom het DE oplossing is voor eigenlijk het probleem wat je hierboven beschreven hebt. 
Say no more, I AM IN!

 

 

 

Hier een positieve prijsonthulling

 

 

 

Praktische informatie voor het hoofd

Hier alles qua kaders neerzetten

Say no more, I AM IN!

 

 

 

Kortom.. Jij gaat vanuit stabiliteit en plezier steeds verder bouwen en bouwen waardoor jij eindelijk echt kan committeren aan jezelf, het leven en je bedrijf en deze energie is heel aantrekkelijk voor ideale klanten, de liefde, relaties, een nieuwe woning, geld, etc…

Say no more, I AM IN!

 

 

 

What others say

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier. Joy haar sessies zijn zo krachtig er blijft niets verborgen. Alles wordt in een liefdevolle ruimte omhoog gebracht waardoor het kan oplossen in de stilte. Joy reikt je geen antwoorden aan. Ze daagt je uit ze keer op keer in jezelf te vinden. Doordat ik ze telkens weer daar vond, heb ik zo veel zelfvertrouwen ontwikkelt en wist ik zeker dat ik na het traject op mn eigen benen kon staan. Dit schijnt in alles door: m'n innerlijke wereld, m'n relaties en het werk met mijn eigen cliënten. Zo zo Zo dankbaar dat ik me in deze maanden door Joy heb mogen laten dragen.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Wauw! Echt in één woord: WAUW! De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessies met Joy heben ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens sessies. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY).

Renee WesterbaanSpiritueel mentor

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Nu weet ik wel wat je denkt...

Benoem hier het grootste bezwaar waarom ze niet zouden instappen en probeer dit te weerleggen zonder te hard te willen overtuigen

Say no more, I AM IN!
Wie is Joy?

De naam “Joy” zegt eigenlijk al genoeg. Niet echt in één hokje te plaatsen en beweegt zich graag buiten de gebaande paden. Ze noemen me ook wel eens eigenwijs, eigenzinnig en soms niet helemaal van deze planeet. Toch sta ik met twee stevig verankerde voeten op de aarde, aanwezig in mijn lichaam en in het leven.

Mijn missie is leiders helpen stabiliteit terug te brengen in lichaam, leven en bedrijf, zodat zij een veilige basis in zichzelf creëren voor duurzame groei, een stabiele inkomstenstroom en een vervuld leven.

Zelf voel ik mij een bruggenbouwer tussen verschillende werelden. Ik ben een bouwer tussen mens en ziel, het praktische en intuïtieve, donker en licht en rust en beweging.

Ik zie daarnaast het leven als één groot speelveld. Alles wat je diep van binnen verlangt is mogelijk te creëren als je het pad van vertrouwen combineert met een gezonde dosis realisme en moed.

De weg naar je grootste doelen en diepste verlangens is niet altijd de makkelijkste, maar ik geloof dat vallen en opstaan onderdeel is van het spel des levens. Hoe meer je leert te genieten van de hoogtepunten van het leven, maar ook zeker de lows en de lessen van het leven, hoe dieper en dieper jij het leven gaat ontvangen. Het leven gaat dan letterlijk door jou heen stromen en jou bewegen naar meer leven. Oh en vanuit die plek…. vanuit die plek kan je vanuit plezier bouwen en bouwen en bouwen. Aliveness wordt een constante staat van zijn en succes en overvloed een logisch gevolg van dit alles. In mijn ogen is dit een levensstijl.

Er zijn maar weinig mensen door wie ik me laat dragen en bij Joy is het echt thuiskomen. Je hebt volledige toestemming om helemaal te ZIJN. Renee Westerbaan, Spiritueel Mentor

Renee Westerbaan
Spiritueel Mentor

Krista Feteris, Inner Fire Guide

Keer op keer leer ik dat het eigenlijk allemaal zo simpel is. Weg met al het moeilijke gedoe en terug naar de basis. Hierdoor zak ik steeds dieper in mijn lijf, blijft mijn bedrijf oneindig met mij mee groeien en leef ik steeds dieper het leven. Bij Joy doe je het echt samen.

Sara Masotto, Intuïtieve Kledingstyliste

Ik voel mijn basis en ben geconnect met intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Naomi Zoutman, Empowerment Expert

Werken met Joy heeft mij meer zelfliefde, vertrouwen en rust in mezelf gegeven ondanks állllllle stormen die me af en toe echt serieus heel heftig hebben uitgedaagd. Maar Joy stond naast me en ze leerde me dat er niets is wat ik niet kan dragen.

Mijn eigen leven is altijd al gekenmerkt geweest door de dynamiek tussen discipline en vrijheid.
Op mijn 6e begon ik met karate, omdat ik heel erg gepest werd op school. Ik heb 11 jaar lang gewerkt aan mijn mentale en fysieke kracht, met internationale wedstrijden, het behalen van mijn bruine band en het lesgeven aan kinderen als resultaat. Maar tijdens een training, toen ik opdruk oefeningen deed, zei mijn lichaam plotseling stop. Ik had de signalen van mijn lichaam maandenlang genegeerd. Dit was dan ook een abrupt einde van mijn karatecarrière.
Op mijn 16e onderging ik mijn eerste reikibehandeling en begon ik mezelf en mijn gevoeligheid beter te begrijpen. Maar toen ik naar het HBO ging, onderdrukte ik mijn gevoeligheid opnieuw en probeerde ik mezelf vier jaar lang in het keurslijf van “goed genoeg” te proppen.
Tussen mijn 20e en 24e verloor ik mezelf in een wereld van hard werken. Ik had op jonge leeftijd succesvolle banen in marketing, HR, projectmanagement en coaching, waarbij ik soms wel 60 uur per week werkte. Totdat ik instortte en in een burn-out belandde.
Toen opende de wereld van meditatie, mindfulness, lichaamsbewustzijn en energie zich voor mij, om mij vervolgens ook in die wereld weer te verliezen.
Na een spontane kundalini-ontwaking, het ontmoeten van mijn tweelingziel en veel energetisch werk zonder de juiste begeleiding, maakte ik letterlijk een uittreding uit mijn lichaam. Het was intens, maar tegelijkertijd een van de mooiste ervaringen ooit. Ik kreeg de kans om te kiezen om terug te keren naar de aarde en het leven echt te leven. En zo opende zich het pad van stabiliteit uitbouwen in mijzelf, mijn lijf, mijn leven en bedrijf.
En zo begon ik meditatielessen te geven aan bedrijven, wat zich uiteindelijk stapje voor stapje uitbreidde tot coachingwerk, healingswerk, groepswerk, highlevel 1:1 programma’s, retreats, het plaatsen van een tipi op een stuk land, talloze ceremonies en heilige feesten en heel veel 1:1 sessies. Ik bouwde aan een stabiel bedrijf terwijl ik me liet leiden door iets veel groters dan mezelf.

 

 

 

Ik leerde dat het bouwen van een bedrijf voor mij betekent dat ik dienstbaar ben, zonder mezelf, het leven en mijn lijf meer weg te hoeven geven.

Dit wil ik ook

 

 

 

Stabiliteit is geen rechte lijn het is een constante dans in en met balans
De afgelopen jaren vond ik mijn weg terug naar een gezonde balans tussen mens en ziel, zijn en doen, hard werken en rusten, een bedrijf bouwen en genieten van het leven, dienstbaar zijn en geld verdienen, committed en vrij zijn.
Als de reis des levens me iets heeft geleerd, is het dat het een niet zonder het ander kan. Als je duurzaam wilt groeien, heb je beide nodig. Een bedrijf bouwen, structuur aanbrengen, strategie bepalen, geld verdienen, én dieper in de rust van je lijf zakken, een vervuld leven leiden, plezier hebben in je werk, dienstbaar zijn aan iets groters dan jijzelf.
Werken met de dualiteiten “discipline en vrijheid” is wat ik het allerliefste doe.
Het concrete resultaat dat deze “methode” werkt ben IK ZELF!
Daarom combineer ik graag het lichaam (innerlijke reizen), bedrijf (business dates), levenskaders (de online leeromgeving van the playfield met teachings en inspiratie) en energie (de stabiele onderstroom van het veld) samen in THE PLAYFIELD.
Vaak is het alles of niets in programma’s. Je gaat ofwel bouwen aan je bedrijf, of je zakt diep in je lichaam. Maar de tijd van alles of niets is in mijn ogen voorbij.
Daarom is “THE PLAYFIELD” ontstaan. Een plek waar kaders en energie samenkomen in één speelveld. Een plek waar je diep naar binnen wordt gebracht om vanuit jezelf weer naar buiten te bewegen. Keer op keer… zodat je vanuit een gezonde beweging kunt groeien in jezelf, je leven, je lichaam en je bedrijf, en blijvend succes en geluk kunt aantrekken.
Ben je er ook klaar voor?
I am IN!
What others say

Wauw! Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Zo bijzonder dat ik heb mogen ervaren hoe een enorme helingskracht er door jou heen stroomt en het licht in mij activeert. Hallo nieuwe stromende energie! Ik weet niet hoe je het doet.. maar VROUW. YOU ARE MAGIC.

MyrtheDevine Feminine Expert

Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft echt een magische energie. Door haar ben ik de joy weer gaan vinden in het donker.

Timo PetersBewustwordingscoach

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Ik ben je dankbaar voor wat je me hebt gegeven. Mezelf veilig voelen in m’n lichaam.

Brenda WestdorpFemale leadership

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Joy, wat een transformatieve vrouw. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren.

Maaike AgnetaInner Fire Coach

Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin.

Sara MasottoStyle Coach

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit geschikt?

Dit programma is geschikt voor leiders die er klaar voor zijn om all-in te gaan. Je bent naast de diepte in reizen ook echt bereid om over te gaan tot actie en doen! Ik deel namelijk graag mijn mijn wijsheid met je en geef je een energetische boost, maar dan moet jij daarna ook zelf bereid zijn om in bewegen te komen en over te gaan tot actie.

Voor wie is dit niet geschikt?

Deze reis is niet geschikt als je denkt dat alles maar aankomt waaien of met enkel en alleen hocuspocuswerk en potje wegzweven jouw droomleven kan aantrekken. Ik ben ook niet jouw go-to-person als je niet bereid bent om donkere stukken aan te kijken en jezelf door moeilijke stukken heen durft te bewegen.  Dat betekent niet dat je geen weerstand meer mag voelen. Juist! En daarom is het zo fijn om het niet alleen te doen. Maar uiteindelijk doe je het wel zelf. Ik begeleid je terug naar de onafhankelijkheid in jou. En daar, daar moet jij zelf klaar voor zijn en ook zelf ook het werk voor willen doen.

Vragen?

Voel je vrij om een connect call aan te vragen voor het programma.