Back in Alignment Programma

Hét programma dat jou guide naar een diepere verbinding met jezelf en het leven.

 

Begin vandaag!

Ben jij er klaar voor om het leven weer door je heen te laten bruisen?

 

  Waarschijnlijk heb jij grootste dromen, een liefdevol hart en veel vuur in jouw zijn! Ja jij bent een een heart centered being die aan gaat van anders doen en authenticiteit, maar soms overweldigd het pad van heling je.

Je hebt waarschijnlijk ook al het hoognodige aan energetisch werk gedaan, maar doordat je zo open staat vlieg je soms alle kanten op. Je mist een stabiele ondergrond in- en om je heen.

Je verlangt naar meer rust en overzicht in je leven om eindelijk echt al die inzichten en downloads kunt gaan integreren en mag gaan landen in jezelf. Zodat je naast betekenisvol zijn voor andere ook next level betekenisvol mag zijn voor jezelf. Want ware geluk begint in jou.

In alignment leven is een practise en een devotie aan jezelf. Iets waarin ik je ga uitnodigen om zelf te gaan ervaren in het Back in Alignment Programma. 11 weken lang neem ik je mee op reis jouw innerlijke wereld in, zodat jij de balans in jezelf gaat vinden en een diepere verbinding met jezelf en het leven opbouwt.

Dit programma is voor de heart centered beings die klaar zijn voor een nieuwe betekenisvolle start in hun leven.

Sara

Ik voel mijn basis en ben geconnect met intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Maartje

Het Back in Alignment is echt een cadeautje voor mij. De lessen die erin zitten en de mooie vragen zetten je aan het nadenken en geven je flinke spiegel op het leven. Het is echt zeker een aanrader ongeacht waar je zit in je eigen proces. Je kan echt merken dat Joy haar hart en ziel in dit programma zit. Zo ontzettend mooi en sterk.

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel en dat wat ik weet. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat.

Zeg eens eerlijk

Ben jij ook zo klaar met

 • Dat eeuwige geping-pong tussen jouw hoofd en je hart;
 • Het zoeken en hard werken om voldoening te vinden;
 • Eeuwig twijfelen over of je wel de juiste richting op gaat;
 • Jaloers zijn op andere die innerlijke vrijheid ervaren;
 • Vaak het gevoel hebben van: ‘Is dit het nou?’ ‘Wat heeft het allemaal nog voor zin?”
 • Een storm die steeds maar raast door je lijf en hoofd heen.

En is dit wat je diep van binnen echt verlangt?

 

 • Een diepere verbinding met jezelf en het leven;
 • Gronding en geaardheid;
 • Tools hebben die jou op het pad van ontwaken kunnen ondersteunen zodat je het niet meer alleen hoeft te doen;
 • Meer rust in- en om je heen;
 • De kracht en zachtheid in jezelf vinden en daarmee weten en voelen dat je daar altijd op kan terugvallen en jezelf dus draagt;
 • Vrijheid van binnenuit ervaren;
 • Glashelder krijgen wat de verlangens van jouw hart zijn en daarnaar gaan luisteren;
 • Moeiteloos jouw next level droomleven gaan aantrekken.
Als je hart ja roept

Dan is het back in alignment programma er voor jou

Het BIA programma is een toegankelijke, verhelderende én diepgaande journey van 11 modules die je zelfstandig doorloopt, maar waarbij je in een community van gelijkgestemde komt.

Je kunt elke week 1 module doorlopen en dus 3 maanden over het programma doen, maar je kunt er ook voor kiezen 1 module te verspreiden over 2 weken en dus 6 maanden te reizen.

BIA is your “Inner Travel Buddy” en daarmee een guide dat naast jou wandelt op het pad van ontwaken. Het mooie aan het programma is dat je na afronding weer van vooraf aan kan beginnen of bepaalde modules erbij kan pakken als je het even niet alleen wilt doen.

Are you ready to join us?

 

Back in AlignmentLet's journey together

1500,00

exclusief btw
 • Direct toegang zodat je na aanmelden gelijk met jouw reis kan beginnen. Je behoud minimaal een jaar lang toegang tot alle modules;
 • 11 Deep Dive Modules vol healing journeys, schrijfopdrachten, teachings, meditaties & mini minfull moments zodat jij een diepere verbinding met jezelf en het leven gaat opbouwen;
 • Besloten Facebook groep met gelijk gestemde voor community support;
 • 1:1 sessie van 1.50 uur voor next level transformaties en integratie;
 • Online groepsreis via Zoom op 30 januari met het thema “energie management’.
Dit wil ik!
Wat je kunt verwachten

De modules

Gemiddeld ben je 1-3 uur per week bezig met de schrijfopdrachten, teachings, healing journeys en meditaties. Je kan het zelf zo uitgebreid maken als waar jij behoefte aan hebt.

Module 1. Bewustwording van jouw ondergrond. In week 1 ga ik je uitnodigen te kijken naar jouw huidige leven en jouw allergrootste verlangens en daarmee ga je een energetische start maken van jouw nieuwe droomleven.

Module 2. Energetisch gronden. Deze week gaan we een duik maken in energetisch gronden met een activatie- en clearing reis. Deze reis is een reset van jouw hele energetische systeem. Je komt thuis in jezelf en zal daarmee de poorten van overvloed in en om je heen openen.

Module 3. Stilstaan in de stilte. In week 3 gaan we stilstaan zodat we de stilte kunnen onderzoeken. Je gaat helder krijgen wat de stilte voor jou betekent en hoe je het kunt gaan verweven in je leven.

Module 4. Integratie 1.0. In deze week gaan we het leven zelf als spirituele practise uitnodigen. We gaan de voorgaande weken integreren en met 2 geankerde benen het leven zelf instappen zodat jij het leven ten volste gaat leven.

Module 5. Into the heart. Deze week gaan we de diepte van het hart in reizen. Het hart is namelijk de leider op het pad van ontwaken. Hier ligt de magie!

Module 6. Alignment. Deze week is een verdieping op week 5. Het hart is belangrijk, maar helderheid krijgen en begrijpen in welke thema’s jij aan het reizen bent is net zo belangrijk. Zo kunnen hoofd en hart samen gaan werken.

Module 7. Overvloed In deze week gaan we een diepe duik maken in het thema overvloed zodat je het daarna overvloedig mag gaan aantrekken. Magic is waiting for you on the other side.

Module 8. Vrij leven. Wat nou als alle barrières wegvallen hoe zou jij dan jouw leven vorm willen geven? In deze week ga jij de manifestatie van je leven neerzetten en beginnen met opruimen van dat wat je niet meer dient in je leven zodat er ruimte komt voor het leven waar je hart naar verlangt.

Module 9. Clearing the way. Wat staat er nog in de weg tussen jou en je dromen? In week 9 gaan we jouw eigen ruimte opschonen zodat jij ready for next level alignment & joy op alle vlakken in je leven.

Module 10. Integreren tussen oud en nieuw in. In deze week gaan we een reis maken jouw eigen veilige haven in. Een kalme plek die altijd aanwezig is, ook al zit je volop in transitie. Deze module is een innerlijke herinnering die de rest van jouw leven gaat veranderen.

Module 11. Vertrouwen. Nu je hebt verkend, gebouwd, opgeruimd en in alignment bent gekomen zakken we als laatste samen het thema vertrouwen in, zodat je vol met vertrouwen de reis zelfstandig verder kunt bewandelen (en weer van vooraf aan kunt beginnen).

Ik doe mee!

Een programma vol met transformaties en landingen zodat jij een diepere vorm van draagkracht in jezelf gaat opbouwen.

Wat andere over Back in Alignment zeggen

Back in alignment betekent voor mij in mezelf, maar ook in mijn bedrijf, helemaal mijn innerlijke vuur laten schijnen. Helemaal in lijn zijn met mijn lijf. Ik belichaam het. Ik straal het uit. En de modules zijn tools waar ik altijd wanneer ik maar wil naar terug kan. Als het even niet stroomt dan kijk ik waar dat in zit en die module pak ik er dan bij. Dan maak ik de vragen, de visualisatie / meditaties en het is er gewoon weer. En dat is voor mij zo heerlijk! Ik kan er dus altijd weer terug naar balans als ik eruit ben. Het programma heeft me echt terug naar mezelf gebracht en het leert me steeds dieper om meer vanuit fun te leven / ondernemen en het allemaal op mijn manier te mogen doen. Het heeft me echt een fundament, een staan gegeven die ik zelf belichaam en ook direct door mag geven.

KristaCeremonie Guide

Ik volg het back in alignment programma van Joy. & Back in alignment it is! Want ik wordt echt even liefdevol op mijn plaats gezet. Juist ook in de bewuste lagen die nog wat blinde vlekjes zijn. Waardoor ik eigenlijk extra mag voelen hoe rijk en fantastisch mijn leven is en hoe groot het bereik van mijn hart is. Maar de enige die dat bereik nog tegen houd.. ben ik zelf. Het programma neemt me mee aan de hand om het echt te gaan doen en echt te gaan staan. Het werk van Joy is zo fijn gegrond, verhelderend, verdiepend en transformerend. Zelfs al was ik nog niet eens echt gestart met de oefeningen.. in de energie nam Joy me gewoon al mee. Fasten your seatbells.. ready for take off 😍🔥

MyrtheDevine Feminine Expert

Het Back in Alignment is echt een cadeautje voor mij. De lessen die erin zitten en de mooie vragen zetten je aan het nadenken en geeft je een flinke spiegel op je leven. Het helpt me stil te staan bij waar ik zelf niet snel bij stil staat. Zo mooi om er bewust van te worden maar zeker ook wel confronterend. Dat het online is ook heel fijn, omdat je het echt op je eigen tijd kan doen wanneer het voor jouw goed voelt. De meditaties en reis zie erbij zitten sluiten ook mooi aan bij programma wat Joy heeft neergezet. Het is echt zeker een aanrader ongeacht waar je zit in je eigen proces. Je kan echt merken dat Joy haar hart en ziel in dit programma zit. Zo ontzettend mooi en sterk.💜💜

MaartjeSpaceholder

Zodra ik het back in alignment programma met een 1 op 1 sessie online zag staan, wist ik dat ik hieraan mee mocht gaan doen. Wat ik het fijne vind aan het programma, is dat je iedere week een nieuw thema behandeld. Thema's met vragen die je echt aan het denken zetten. Ook kan je iedere week minimaal 1 meditatie doen. De meditaties van Joy zijn echt cadeautjes! Ze heeft zo'n fijne stem en het is een heel fijn moment voor jezelf. Kortom echt een super fijn programma. Het mooie is ook dat je dit programma om de zoveel maanden kunt herhalen door de onbeperkte toegang.

KellyDroom Coach
Over mij!

Ik heb een missie...

Ik ben Joy, Inner Guide. Enerzijds super spiritueel en open anderzijds mega nuchter en aards. Andere noemen mij ook wel de deep diver, koningin van de irritante-kut-vragen (ja heus!), frequentie shifter, dé guide waar niks verborgen blijft en waarin alles in een zuivere en oordeelloze ruimte naar boven mag komen en gereleased mag worden. Ikzelf vind de naam Joy gewoon voldoende! Want dat is wie ik ben en wat ik op aarde te brengen heb.

Ik heb ik een missie.. Bewustzijn (liefde) op aarde verhogen en van de innerlijke reis een joyfull journey maken. Dit doe ik door leiders door energetische transformaties heen te guiden, terug naar een gegronde landing het leven in, zodat zij next level betekenisvol gaan zijn voor zichzelf en andere. Want ik geloof dat, nu meer dan ooit, de wereld leiders nodig heeft die opstaan in liefde, voor de liefde. 

Samenreizen met mij betekent direct shiften naar nieuwe lagen van bewustzijn terwijl de wortels onder je voeten steeds dieper en dieper de aarde inzakken. Je hart knalt open, maar tegelijkertijd voel jij je gegronder dan ooit, klaar om het leven te leven.

Want uiteindelijk zijn we hier op aarde gekomen om te leven en van het leven zelf te leren. De kern van mijn werk is dan ook om jou het leven weer terug te geven, zodat jij het leven ten volste gaat leven. 

Veelgestelde vragen

 

Voor wie is deze journey geschikt

Dit programma is geschikt voor iedereen die voelt dat er meer is in het leven en er klaar voor is om met de aandacht naar binnen te gaan. Ik ga je doormiddel van schrijfopdrachten, teachings en healing journeys aan het “werk” zetten. Deze reis dan ook gemaakt voor de leiders die aan gaan van innerlijk werk en die de balans in zichzelf weer willen vinden.

Voor wie is deze Journey niet geschikt?

Deze reis is niet geschikt voor mensen die denken dat alles aan komt waaien. Als jij verwacht dat je met alleen maar hocuspocus werk jouw droomleven kan manifesteren. Jij bent het zelf die deze modules mag doorlopen. Jij bent het ook zelf die steeds weer de diepte van je hart mag opzoeken om vervolgens vanuit daar actiestappen mag te zetten. Mocht het daarnaast zo zijn dat je gediagnosticeerd bent met ziektebeelden zoals psychoses, bipolaire of andere persoonlijkheidsstoornissen dan vraag ik je om te overleggen met specialistische zorg voordat je deelneemt aan het programma. Bij vragen, twijfel of advies mag je altijd persoonlijk contact met mij opnemen.

Kan ik in termijnen betalen

Je kan in termijnen betalen. Je kunt hiervoor contact opnemen via hello@connectwithjoy.nl.

Wanneer kan ik beginnen

Je kan gelijk na aanschaf van het programma beginnen. Je ontvangt na je aanmelding een email met alle start informatie. Daarna ontvang je iedere week een mail met alle opdrachten, teachings, healings en meditaties. Jouw week start dus na jouw aanmelding.

Vragen?

Heb je vragen mail mij dan gerust op hello@connectwithjoy.nl.

Begin vandaag!