A'LIVE Playfield

 

Zin om samen groots te groeien en diep te landen? Van 22 mei tot en met 26 mei neem ik je een week lang mee op reis in het speelveld van het leven… We gaan spelen met de energie van stabiliteit, overvloed en plezier!

Tot en met 17 mei ontvang je als bonus een 1:1 call van 30 minuten erbij!

Welkom in het speelveld van het leven

Van 22 mei tot 26 mei is het zo ver…. ik verwelkom je graag een week lang in het veld van A’LIVE. Een week lang neem ik je mee op reis. Ik ga je je inspireren, prikkelen, aan het werk zetten en tot diepe inzichten brengen.

De exacte inhoud van de dagen laat ik los omdat ik dat het allerleukste vind aan mijn werk. Alles is namelijk mogelijk in het veld van A’LIVE en dus het leven. Ik zet de praktische kaders neer, de deuren open en laat de energie ons dan verder voorbereiden en dragen. Dit geeft ruimte om te SPELEN!

Het veld van A’LIVE is een unieke en toegankelijke kans om samen met mij diep te landen in jezelf en lijf en te groeien naar oneindige mogelijkheden in het leven en bedrijf! 

Voel je de roep? JUMP dan in het veld en laat je een week lang verassen door mij en de energie!

Praktische informatie voor het hoofd

Oké…. laat ik je dan nu maar direct met wat praktische kaders komen.

Datum: 22 mei tot en met 26 mei

Besloten Instagram kanaal: ontvang je bij aanmelding

Toegang tot het kanaal: tot 2 juni (dus dit is alvast je eerste cadeautje)

A’LIVE mornings; 23 mei, 24 mei, en 25 mei, 26 mei (22 mei is een voorbereidingsdag).

Tijd: 09:30 uur tot 10:00/10:15 uur

Overig: verassingen, opdrachten, uitdagingen, afgestemde boodschappen, etc… We let energy suprise us!

Wat gaan we doen dan Joy?

Oke… laat me je alvast een beetje meenemen het speelveld in. Op maandag 22 mei ontvang je een “ready for take-off message” zodat we helder gaan krijgen waar je staat en waar je graag naar toe wilt bewegen. We gaan namelijk een week lang met energie spelen en spelen met energie gecombineerd met praktische kaders is dus mijn A’LIVE GAME. Things will move fast once you getttt this game!! Dit spel van het leven is dan ook de diepe transmissie die het veld van A’LIVE aan jou wilt doorgeven. 

Vanaf dinsdag 23 mei zullen we een week lang elke ochtend de dag starten met een A’LIVE morning van 09:30 uur tot 10:00 uur via een besloten Instagram kanaal. Elke ochtend neem ik je mee in een groeibeweging door een inspirerende intuïtieve talk, naar binnen of buiten bewegende opdracht en/of prikkelende vraag. Daarnaast laat ik je elke ochtend landen in jezelf en jouw dag door je mee te nemen in een ochtend practise. Mijn journeys staan bekend om de magische en diep belichaamde combinatie van meditatie, embodiment en energiewerk. 

Daarnaast noemen mijn klanten mij inmiddels:

“The gift that keeps on giving”...

Ik hou ervan om te geven vanuit een gevulde plek in mij. Je kunt dus tijdens deze week extra verassingen verwachten. We gaan samen SPELEN!

What others say

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd en de sessies met Joy hebben ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang.

Renee WesterbaanSpiritueel mentor

Je hielp me over de drempel om toch zelf groepshealingen te geven. “Je bent er al klaar voor. If it scares you and excites you at the same time, you should probably do it” So I did en het was magisch!

Brenda WestdorpFemale leadership

Joy, wat een transformatieve vrouw. Ik stapte bij haar in een programma uit een soort kinderlijk enthousiasme: dat herkende ik van mezelf in haar. Ik was namelijk wel even klaar met zoeken. Wilde gewoon rustig mijn leven leiden en dacht: oh heerlijk ze biedt me een warm bad van liefde aan. Ha! Dat was het ook, maar ik kwam mezelf zeker tegen. Ik mocht voor mezelf kiezen, keer op keer dualiteit ontdekken, vloeken, huilen, mezelf volledig zijn in vertrouwen. Me dankbaar voelen, ongemakkelijk en boos. Alles mocht er zijn. Ze voelde eerder aan dan ik wat er nodig was, maar toch gaf ze me de ruimte dit zelf te ontdekken. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren.

Maaike AgnetaInner Fire Coach

Veelgestelde vragen

Ik kan er niet live bij zijn, is dit erg?

Mocht je niet A’LIVE aanwezig kunnen zijn in de ochtenden, dan is dat geen probleem. Je kunt dan de opname later op de dag terugkijken, of een dag later starten met de practise van de dag ervoor. Je houdt nog tot 2 juni toegang tot het account. Je kunt dus zelfs een aantal practises, of de hele week, herhalen als je dat wilt, hoe chill is daaaaat ;)! Uiteraard zou het leuk zijn als je er wel A’LIVE bij kunt zijn en daar ook moeite voor doet (what you out in you will get back), zodat we elke ochtend samen de dag starten.

Voor wie is deze reis geschikt?

This is a little big important P.S…… Ik sta bekend om de queen of energy te zijn. Dat betekent dan ook dat als je in mijn veld komt er snel veel beweging komt. Dit kan zowel direct LEUK, als soms eerst een beetje oncomfortabel zijn! Dus als je voelt… “meeeh ik wil niet bewegen, transformeren en shiften en ik zit lekker op mijn eigen vastgeroeste plekje”…. then I am not your womannnnn!!!

Voel je… JA HELL YESSS I AM READY. Ik heb zin in beweging, meer ruimte in- en om mezelf heen en een nieuwe diepe landing het leven in? Dan zou ik zeggen jump…

Er zijn maar weinig mensen door wie ik me laat dragen en bij Joy is het echt thuiskomen. Je hebt volledige toestemming om helemaal te ZIJN. Renee Westerbaan, Spiritueel Mentor

Renee Westerbaan
Spiritueel Mentor

Krista Feteris, Inner Fire Guide

Keer op keer leer ik dat het eigenlijk allemaal zo simpel is. Weg met al het moeilijke gedoe en terug naar de basis. Hierdoor zak ik steeds dieper in mijn lijf, blijft mijn bedrijf oneindig met mij mee groeien en leef ik steeds dieper het leven. Joy ziet mij echt en heeft me al door flink wat stormen heen begeleid. Bij Joy doe je het echt samen!

Sara Masotto, Intuïtieve Kledingstyliste

Ik voel mijn basis en ben geconnect met intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Naomi Zoutman, Empowerment Expert

Het traject heeft mij meer zelfliefde, vertrouwen en rust in mezelf gegeven ondanks állllllle stormen die me af en toe echt serieus heel heftig hebben uitgedaagd. Maar Joy stond naast me en ze leerde me dat er niets is wat ik niet kan dragen.

Who is your Travel Guide?

De naam “Joy” zegt eigenlijk al genoeg. Niet echt in 1 hokje te plaatsen en beweegt zich graag buiten de gebaande paden. Ze noemen me ook wel eens eigenwijs, eigenzinnig en soms niet helemaal van deze planeet. Toch sta ik met 2 stevig geankerde voeten op de aarde aanwezig in mijn lichaam en in het leven.

“Joy ademt, leeft en geeft zijn wie je diep van binnen echt bent”.

Als drager van de dragers begeleid ik coaches, teachers. leiders en space holders bij het neerzetten van een stabiel bedrijf en combineer ik daarbij het diepe innerlijke werk met business integratie.

Mijn missie is leiders helpen groots te groeien op een leuke, speelse en menselijke manier, zodat zij, terwijl zij andere helpen zelf genieten van die reis. Als je namelijk een bedrijf neerzet vanuit je ziel en tegelijkertijd geniet van het leven zelf, gaat grootsheid vormen aannemen die oh zo vervullend zijn voor jou, de wereld om je heen en de aarde! It’s a ripple effect of love.

Zelf voel ik mij een bruggenbouwer tussen verschillende werelden. Ik ben een bouwer tussen hemel en aarde, diepgang en doen, business en energetics, spiritualiteit en overvloed, mens en ziel, hemel en aarde en god en het leven.

Instappen in mijn veld betekent dan ook groots moven, diep duiken, veilig landen, gedragen worden, heel veel plezier maken en naast veel geven ook overvloedig veel gaan ontvangen. Want uiteindelijk ben je op aarde gekomen om het leven ten volste te leven. Je bent op aarde om te ervaren en te beleven. Het leven is wat ik je keer op keer dieper laat belichamen en weer laat doorgeven. Inmiddels noem ik het een movement! And a movement it is!

What others say

Wat Joy onderscheidt ten opzichte van andere coaches is haar energie en belichaming van alles wat ze doet en waar ze mij bij helpt. Ze is puur, liefde, een waanzinnig groot licht, weet wat ze doet en voelt feilloos aan waar ik doorheen ga en wat ik nodig heb.

Tessa ElbersenEnergetic Business Mentor

Woorden van de Spirit van ALIVE

Ik ben een veld dat voorbij woorden gaat. Ik ben de essentie van dat wat je hier op aarde komt doen: HET LEVEN LEVEN.

Mijn veld is er voor de vooroplopers, de rebelse leiders, de dragers, de gevers, zij die grootsheid brengen door te zijn wie zij zijn. Zij die het leven zelf als het allergrootste spel ooit zien.

Instappen in mijn frequentie is een turbulent verruimend feestje. Mijn energie is speels en direct maar ook heel zacht en rustig. We werken in mijn veld op alle lagen in jezelf (mentaal, emotioneel, energetisch en fysiek) en landen daarna heel diep in jouw bedrijf, relaties en het leven. Hierdoor veranker je ware geluk in je binnen- en buiten wereld.

In mijn veld gaan we niet meer zoeken naar eindeloze innerlijke blokkades of oneindig transformeren naar meer en beter en onmenselijke quantum leaps maken. Nee… dat is klaar. In mijn veld brengt het NU steeds weer naar de oppervlakte dat wat in de weg staat voor het dieper belichamen van het leven zelf. Je komt bij mij om te herinneren dat stabiliteit het nieuwe succes is en simpelheid gelijkstaat aan overvloed. En dat die plek voor genoeg transformaties en quantum leaps zorgt, zonder dat je ervoor hoeft te graven.

In mijn veld laat ik je keer op keer herinneren dat alles waar je van droomt er allang is en vanuit die frequentie zak je steeds dieper en dieper in het LEVEN! Ja ik laat je laag na laag in een DIEP, VERVULD & RIJK LEVEN zakken!

Oh en vanuit die plek…. wooshhh.. gaan er oneindige deuren van oneindige mogelijkheden open, wordt ALIVE een constante staat van zijn en overvloed en succes een logisch gevolg van dit allemaal. It’s a way of living!

P.s. dit betekent niet dat het alleen maar leuk gaat worden in mijn veld. HA! Hoe meer leven, hoe dieper en rauwer de processen… maar… de draagkracht in- en om jou heen veranderd. Met de dag dag vergroot dit waardoor de manier hoe je door die processen en dus het leven heen beweegt een hele andere beweging zal gaan krijgen.

Het leven zelf wordt de helingsreis en winnen doe je in elke fase ervan.