Algemene voorwaarden Connect with Joy

 

Yaaay wat mega leuk dat je een dienst of producten hebt of gaat afnemen van Connect with Joy. Kwaliteit staat bij Connect with Joy altijd voorop. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn er een aantal algemene voorwaarden van toepassing. Voor de leesbaarheid heb ik gekozen voor de ik-vorm. Waar ‘ik’ of ‘mijn’ staat wordt het bedrijf Connect with Joy bedoeld.

 

Wat kan Connect with Joy voor mij betekenen?

Op basis van jouw behoefte kun je kijken naar de mogelijkheden die Connect with Joy biedt. Als je kiest voor een dienst of product van Connect with Joy, dan staat er op mijn website vermeld wat je krijgt voor de daarbij behorende prijs.

 

Prijzen

Je vindt de prijzen van al mijn diensten op mijn website. De prijzen zijn altijd exclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Aanbiedingen, prijzen of offertes gelden niet automatisch voor toekomstige diensten of offertes.

Soms schrijf ik speciale acties uit. De prijzen die ik communiceer over een bepaalde actie of periode zijn dus ook alleen geldig in die genoemde periode of voor het betreffende product. Na afloop van die periode kan je geen rechten meer ontlenen aan die gecommuniceerde prijs.

 

Verwacht geen wondermiddel but show up for your own inner work

Healing en Coaching is een tool dat je leven kan veranderen. Maar weet wel, dat het niet een quick fix is. Het pad van zelfontwikkeling is een reis, een reis naar binnen toe. Dat betekent ook dat jij zelf deze reis mag gaan afleggen. Het enige wat ik doe is je helpen en elke keer weer een nieuwe start geven.

 

Adviezen

Ik geef adviezen niet zomaar, maar het is geheel aan jou of je die al dan niet opvolgt. Vooropgesteld staat dat ik geen arts ben. Alle adviezen die tijdens een van mijn diensten worden gegeven zijn slechts adviezen. Wat je hiermee doet is jouw eigen verantwoordelijkheid en keuze. Dat betekent dat je mij niet aansprakelijk kunt stellen voor de (indirecte) gevolgen van het al dan niet opvolgen van mijn advies.

 

Intellectuele eigendommen Connect with Joy

Alle door Connect with Joy geleverde producten en of bestanden die niet openbaar zijn gemaakt door het bedrijf zelf, mogen door jou niet worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

 

Zijn mijn gegevens veilig bij jou?

Als je een dienst bij mij afneemt kun je ervan uitgaan dat ik zorgvuldig omga met jouw persoonsgegevens en de informatie die je mij toevertrouwd. Ik neem jouw privacy uiterst serieus en houd mij aan een geheimhoudingsplicht. Zie ook de verdere privacy verklaring voor verder informatie.

 

Op welke wijze kan ik betalen?

Je kunt de cursus direct betalen via de website via Molly / iDEAL. Of ik maak een factuur op en stuur deze per e-mail toe. De betaling dient voldaan te zijn voordat we gaan starten, dan is je deelname ook definitief. Indien gewenst kan ik altijd een factuur toesturen.

 

Heb ik recht op een bedenktijd?

Wettelijk gezien heb je een bedenktijd van 14 dagen na dag van aanschaf. Na deze 14 dagen is het niet meer mogelijk om deelname aan een van mijn diensten of producten te annuleren en ben je verplicht de volledige prijs te betalen. Deze bedenktijd is helaas niet van toepassing voor ondernemers.

Retouren van online product zoals de library gaat als volgt:

  • De retour te zenden van de cursus moet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden aangemeld via een e-mail naar: hello@connectwithjoy.nl;
  • Binnen 7 dagen ontvang je een reactie van Connect with Joy en ontvang je daarna bericht over de wijze hoe het geld wordt teruggestort.

 

Inplannen van gesprekken

Via het contact formulier kan een kennismakingsgesprek worden ingepland. Deze is gratis en geheel vrijblijvend. Mocht je daarna een traject afsluiten stemmen wij van te voren en in samenspraak de tijden af voor de sessies.

 

Kan ik een afspraak annuleren?

Annuleren van aangevraagde diensten is niet mogelijk bij Connect with Joy wel kan er in overleg, met een geldige reden en binnen de juiste afmeldingstijd gekeken worden naar een alternatieve mogelijkheid.

Je kunt een sessie van Connect with Joy uiterlijk 24 uur van te voren wijzigen naar een nieuwe sessie met een geldige reden. Connect with Joy doet niet aan het terugbetalingen van de kosten. Als de sessie later dan 24 uur van te voren afgezegd wordt, vervalt de afspraak en kan deze ook niet meer ingehaald worden.

Alle sessie die binnen een aantal maanden traject vallen dienen te worden afgenomen binnen de duur van het traject. Na afloop van de duur van het traject komen ook alle sessies te vervallen, mits dit anders is afgesproken en vastgelegd.

Een bedrijfsmeditatie, workshop, of inspiratie talk kan uiterlijk 72 uur van te voren worden gewijzigd met geldige reden We kijken dan of er een alternatief mogelijk is. Als de bedrijfsmeditatie, workshop, of inspiratie talk later dan 72 uur van te voren afgezegd wordt, vervalt de deelname en kan de workshop niet ingehaald worden.

Een reeds gemaakte afspraak kan uiterlijk drie keer verschoven/afgezegd worden. Als je besluit een sessie te laten vervallen, wat ik ontzettend jammer zou vinden, dan vindt er geen restitutie plaats.

 

Bedrijfsmeditatie

Meditatie is een tool dat ervoor kan zorgen dat je meer helderheid en concentratie ervaart gedurende de dag. Deze sessies kunnen een toevoeging zijn voor de stabiliteit binnen een bedrijf. Als werkgever ben je daarnaast nog steeds zelf verantwoordelijk voor een gezonde werkomgeving. Tijdens de sessies van Connect with Joy wordt er met meditatie gewerkt aan het zo optimaal kunnen benutten van het brein. Als een medewerkers stress, vermoeidheid of spanning ervaart is het geen enkel probleem om deel te nemen aan de sessies, sterker nog het zal je na enkele sessies op weg helpen naar meer rust. Mocht het zo zijn dat medewerkers gediagnosticeerd zijn met ziektebeelden zoals psychoses, bipolaire of andere persoonlijkheidsstoornissen dan zijn de sessies niet geschikt. Bij vragen, twijfel of advies mag je altijd persoonlijk contact met mij opnemen.

 

Eigen verantwoordelijkheid gezondheid

Tijdens de sessies van Connect with Joy wordt er met energie gewerkt. Coaching en Healing is alleen geen wondermiddel voor alle situaties. Soms kan het leven namelijk wel eens een beetje tegenzitten.. Als je stress, vermoeidheid of spanning ervaart is het geen enkel probleem om deel te nemen aan de sessies, sterker nog het zal je na enkele sessies op weg helpen naar meer rust. Mocht het zo zijn dat je gediagnosticeerd bent met ziektebeelden zoals psychoses, bipolaire of andere persoonlijkheidsstoornissen dan kunnen de sessies van Connect with Joy niet geschikt zijn. Ik verwijs je dan graag door naar de specialistische zorg. Bij vragen, twijfel of advies mag je altijd persoonlijk contact met mij opnemen. Connect with Joy is niet verantwoordelijk voor jouw gezondheid.

 

Wat moet ik doen als ik ontevreden ben?

Het kan voorkomen dat je ergens ontevreden over bent. Dit vind ik natuurlijk erg spijtig en ik zal mijn uiterste best doen om het voor je op te lossen. Stuur mij zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na afronding van mijn dienst, een e-mail. Laat hierin zo duidelijk mogelijk weten waar je ontevreden over bent. Ik zal dan binnen 14 dagen jouw klacht in behandeling nemen en beantwoorden. Mochten we er samen niet uitkomen dan kunnen we het geschil aan de rechter voorleggen. Maar laten we hopen dat het zover niet hoeft te komen.

Deze algemene voorwaarden zijn bijgewerkt op 27 februari 2023