Algemene voorwaarden Connect with Joy

Yaaay wat mega leuk dat je een dienst of producten hebt of gaat afnemen van Connect with Joy. Kwaliteit staat bij Connec with Joy altijd voorop. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn er een aantal algemene voorwaarden van toepassing. Voor de leesbaarheid heb ik gekozen voor de ik-vorm. Waar ‘ik’ of ‘mijn’ staat wordt het bedrijf Connect with Joy bedoeld.

 

Wat kan Connect with Joy voor mij betekenen?

Op basis van jouw behoefte kun je kijken naar de mogelijkheden die Connect with Joy biedt. Als je kiest voor een cursus, workshop, bedrijfsmeditatie of coaching, dan staat er op mijn website vermeld wat je krijgt voor de daarbij behorende prijs. Bij een op maat gemaakte (bedrijfs)sessie spreken we samen vooraf goed af welke mogelijkheden er zijn en wat je krijgt voor de door mij voorgestelde offerteprijs.

 

Prijzen

Je vindt de prijzen van al mijn diensten op mijn website. De prijzen zijn altijd inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld zoals bij bedrijven en voor ZZP’rs.

Aanbiedingen, prijzen of offertes gelden niet automatisch voor toekomstige diensten of offertes.

Soms schrijf ik speciale acties uit. De prijzen die ik communiceer over een bepaalde actie of periode zijn dus ook alleen geldig in die genoemde periode of voor het betreffende product. Na afloop van die periode kan je geen rechten meer ontlenen aan die gecommuniceerde prijs.

 

Verwacht geen wondermiddel but show up for your own inner work

Meditatie is een tool dat je leven kan veranderen. Maar weet wel, dat meditatie niet een quick fix is. Na 5 keer mediteren ben je niet verlicht en van al je problemen af. Meditatie is een reis, een reis naar binnen toe. Dat betekent ook dat jij zelf deze reis mag gaan afleggen. Ik ga je helpen door je doormiddels van meditatie, oefeningen en theorien mee te nemen in de wereld van meditatie. Maar het pad bewandelen, dat doe je uiteindelijk zelf. Je kan leren mediteren ook vergelijken met trainen in de sportschool. Na 5 keer trainen heb je ook niet dat afgetrainde en fitte lijf. Dit krijg je pas als je er echt voor gaat omdat je jezelf die verandering wilt geven. Dat is hetzelfde met meditatie. Meditatie is een medicijn voor je brein, maar het is geen wonder middeltje. Om de echte voordelen van meditatie te ervaren vraagt dat om oefenen en oefenen. Maar wees niet bang! Ik help je daarbij. Daarom geloof ik ook zo in de kracht van mijn coachingstrajecten. Je bewandeld je eigen pad, maar ik ondersteun je in het aanleren van een nieuwe vaardigheid. Een vaardigheid die, als je hem eenmaal te pakken hebt, jouw leven voorgoed zal gaan veranderen.

 

Adviezen

Ik geef adviezen niet zomaar, maar het is geheel aan jou of je die al dan niet opvolgt. Vooropgesteld staat dat ik geen arts ben. Alle adviezen die tijdens een van mijn diensten worden gegeven zijn slechts adviezen. Wat je hiermee doet is jouw eigen verantwoordelijkheid en keuze. Dat betekent dat je mij niet aansprakelijk kunt stellen voor de (indirecte) gevolgen van het al dan niet opvolgen van mijn advies.

 

Intellectuele eigendommen Connect with Joy

Alle door Connect with Joy geleverde producten en of bestanden die niet openbaar zijn gemaakt door het bedrijf zelf, mogen door jou niet worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

 

 

Zijn mijn gegevens veilig bij jou?

Als je een dienst bij mij afneemt kun je ervan uitgaan dat ik zorgvuldig omga met jouw persoonsgegevens en de informatie die je mij toevertrouwd. Ik neem jouw privacy uiterst serieus en houd mij aan een geheimhoudingsplicht. Zie ook de verdere privacy verklaring voor verder informatie.

 

Op welke wijze kan ik betalen?

Je kunt de cursus direct betalen via de website via Molly / iDEAL. Mocht je op een andere manier willen betalen neem dan contact met mij op. De betaling dient voldaan te zijn voordat we gaan starten, dan is je deelname ook definitief. Indien gewenst kan ik een factuur toesturen.

Voor alle andere diensten geld een intaketraject. Na het hebben van een kennismakingsgesprek ontvang je een offerte of direct een factuur, afhankelijk van jouw eigen behoefte. Dit bedrag dient dan te worden voldaan vooraf de start. Na betaling wordt de gevraagde dienst ingepland.

 

Heb ik recht op een bedenktijd?

Wettelijk gezien heb je een bedenktijd van 14 dagen na dag van aanschaf. Na deze 14 dagen is het niet meer mogelijk om deelname aan een van mijn diensten te annuleren en ben je verplicht de volledige actieprijs te betalen. Deze bedenktijd is helaas niet van toepassing voor ondernemers.

Retouren van de cursus Kickstart Mediteren gaat als volgt:

  • De retour te zenden van de cursus moet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden aangemeld via een e-mail naar: hello@connectwithjoy.nl;
  • Binnen 7 dagen ontvang je een reactie van Connect with Joy en ontvang je daarna bericht over de wijze hoe het geld wordt teruggestort.

 

Inplannen van gesprekken

Via het contact formulier kan een kennismakingsgesprek worden ingepland. Deze is gratis en geheel vrijblijvend. Mocht je daarna een coaching traject afsluiten stemmen wij van te voren en in samenspraak de tijden af voor de sessies.

 

Kan ik een afspraak van een coaching, bedrijfsmeditatie, workshop, of inspiratie talk annuleren?

Annuleren van aangevraagde diensten is niet mogelijk bij Connect with Joy wel kan er in overleg, met een geldige reden en binnen de juiste afmeldingstijd gekeken worden naar een alternatieve mogelijkheid.

Je kunt een coaching van Connect with Joy uiterlijk 24 uur van te voren wijzigen naar een nieuwe sessie met een geldige reden. Connect with Joy doet niet aan het terugbetalingen van de kosten. Als de coaching later dan 24 uur van te voren afgezegd wordt, vervalt de afspraak en kan deze ook niet meer ingehaald worden.

Een bedrijfsmeditatie, workshop, of inspiratie talk kan uiterlijk 72 uur van te voren worden gewijzigd met geldige reden We kijken dan of er een alternatief mogelijk is. Als de bedrijfsmeditatie, workshop, of inspiratie talk later dan 72 uur van te voren afgezegd wordt, vervalt de deelname en kan de workshop niet ingehaald worden.

Een reeds gemaakte afspraak kan uiterlijk drie keer verschoven/afgezegd worden. Als je besluit coaching, bedrijfsmeditatie, workshop, of inspiratie talk te laten vervallen, wat ik ontzettend jammer zou vinden, dan vindt er geen restitutie plaats.

 

Verantwoordelijkheid gezondheid

Tijdens de sessies van Connect with Joy wordt er met meditatie gewerkt aan het zo optimaal kunnen benutten van je brein. Meditatie is alleen geen wondermiddel voor alle situaties. Soms kan het leven namelijk wel eens een beetje tegenzitten.. Als je stress, vermoeidheid of spanning ervaart is het geen enkel probleem om deel te nemen aan de sessies, sterker nog het zal je na enkele sessies op weg helpen naar meer rust. Mocht het zo zijn dat je gediagnosticeerd bent met ziektebeelden zoals psychoses, bipolaire of andere persoonlijkheidsstoornissen dan kunnen de sessies van Connect with Joy niet geschikt zijn. Ik verwijs je dan graag door naar de specialistische zorg, waarbij meditatie ook succesvol ingezet zou kunnen worden maar dan als therapievorm. Bij vragen, twijfel of advies mag je altijd persoonlijk contact met mij opnemen.

 

Bedrijfsmeditatie

Meditatie is een tool dat ervoor kan zorgen dat je meer helderheid en concentratie ervaart gedurende de dag. Deze sessies kunnen een toevoeging zijn voor de stabiliteit binnen een bedrijf. Als werkgever ben je daarnaast nog steeds zelf verantwoordelijk voor een gezonde werkomgeving. Tijdens de sessies van Connect with Joy wordt er met meditatie gewerkt aan het zo optimaal kunnen benutten van het brein. Als een medewerkers stress, vermoeidheid of spanning ervaart is het geen enkel probleem om deel te nemen aan de sessies, sterker nog het zal je na enkele sessies op weg helpen naar meer rust. Mocht het zo zijn dat medewerkers gediagnosticeerd zijn met ziektebeelden zoals psychoses, bipolaire of andere persoonlijkheidsstoornissen dan zijn de sessies niet geschikt. Bij vragen, twijfel of advies mag je altijd persoonlijk contact met mij opnemen.

 

Wat moet ik doen als ik ontevreden ben?

Het kan voorkomen dat je ergens ontevreden over bent. Dit vind ik natuurlijk erg spijtig en ik zal mijn uiterste best doen om het voor je op te lossen. Stuur mij zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na afronding van mijn dienst, een e-mail. Laat hierin zo duidelijk mogelijk weten waar je ontevreden over bent. Ik zal dan binnen 14 dagen jouw klacht in behandeling nemen en beantwoorden. Mochten we er samen niet uitkomen dan kunnen we het geschil aan de rechter voorleggen. Maar laten we hopen dat het zover niet hoeft te komen.

 

Deze algemene voorwaarden zijn bijgewerkt op 1 juni 2020.