Poems

Stoppen met grijpen

By april 20, 2020 april 21st, 2020 No Comments

Ik staar naar mijn vingers die verstrengeld in elkaar proberen te grijpen naar het ongrijpbare. Een gevoel, geloof, hoop, liefde en vertrouwen. Vroeger was er namelijk een volledige zekerheid dat om die vinger ooit een stukje van jou gedragen zou worden. Perfectie. Jij, Ik, samen.. Ik twijfelde nooit. Ik wist het zeker. Vroeger en de toekomst waren gelijk aan het nu, en op een dag zou ik jouw achternaam mogen dragen.
Wij waren waren wij. Twee lossen individuen en een krachtig samen. We droomde en we manifesteerde. Er was niks dat tussen de liefde instond. Maar vanaf vandaag is alles anders.
Mijn vingers voelen koud. De warme liefdesbries die de denkbeeldige ring om mijn vingers krulde, vervaagd. De pijn dringt langzaam door in het bewuste besef… Vroeger is niet meer verweven in het nu. Vroeger is nu vroeger en de toekomst vervaagd, zonder enige zekerheid in het verschiet. Niks is meer wat het zou moeten zijn en wat het zou moeten zijn is niks meer. Mijn vinger voelen verkrampt en het besef dringt langzaam door. Het enige wat ik nu nog kon doen is stoppen met grijpen zodat ik jou volledig los kan laten. #wordsofjoy #loslaten #love #schrijven #verhalen #gedichten

Joy

Joy

Leave a Reply