WordsofjoyZelfontwikkeling

Cursus maken

By april 16, 2020 april 21st, 2020 No Comments

Een cursus maken.. ik vond dat dus echt wel een mega cool proces bij mezelf. Een test.. een bevestiging.. holly shit.. wat cool dat ik 5 jaar geleden maar ook gewoon “begonnen” ben. De grootste test vanuit het universum naar mij was: verkoop je nou een trucje of komt dit vanuit je hart?

In het begin stroomde het totaal niet. Ik was zo vanuit mijn mind aan het creëren. Oude patronen van werk kwamen omhoog. Iets met ongeduldigheid, perfectionisme en een vurige persoonlijkheid. ?
Het was natuurlijk ook knetter spannend om achter z’n camera te gaan zitten en te spreken. Maar na 2 filmpjes kwam ik er al snel achter FUCK that script men. Vertel gewoon jouw lessen.. dus zo begon deze cursus te stromen vanuit mijn hart.
Het werd een cursus aan mijn oude zelf. Wat had ik willen weten toen ik begon met mediteren? En dan niet ingewikkeld of heel stoffig… nee huppa gewoon lekker simpel, maar wel met een warme joyful touch!

Mister perfectionisme kwam regelmatig op bezoek. ? jezelf terug zien op film.. ja huppa dat beschermlaagje mocht ik ook doorbreken.
Toen kwam -de never ending teacher- om de hoek kijken. OMG ik wil zoveeeeeel delen, geven en sharen. Er zijn zoveel vormen, zoveel manieren! Wanneer is het dan goed genoeg? ?? Het mooie was dat tijdens deze reis de tool meditatie mij deze inzichten hielp te doorzien. Het gaf me de ruimte om alles er te laten zijn en te leren van het proces.

Uiteindelijk kwam er een stop.. een tevreden en dankbare stop! 30 teachings om je een start te geven in de wereld van meditatie zodat je daarna lekker verder mag gaan reizen. Een mediatiereis is namelijk voor iedereen anders en je hebt 1000 verschillende vormen. Maar net zoals dat ik 5 jaar geleden ben gestart, gun ik het jou ook om gewoonweg te starten met deze reis. Gewoonweg beginnen.. en dan zelf gaan ervaren wat het jou mag geven.
Woosh! Ik ben zelf ook weer 20 laagjes gegroeid en sta mega aan om lekker verder te creëren. Er danst een plannetje in mijn hoofd met een online bibliotheek vol met allerlei soorten meditaties, healing sessies, breathwork, yoga nidra… maar nu eerst… vieren dat mijn allereerste cursus online staat! Joe! Voor meer informatie check: www.connectwithjoy.nl/cursus

 

Joy

Joy

Leave a Reply