words

De ontmoeting

By april 17, 2020 mei 29th, 2020 No Comments

De ontmoeting – Langzaam draaide ik mijn hoofd om en toen stond je ineens daar…. Ineens daar in mijn zichtveld. Het was een bijzondere ontmoeting en zonder woorden wist ik, dat ik deze ontmoeting vanaf nu voor altijd met mij mee zou gaan gedragen.
Mijn ademhaling haperde. Mijn borst klopte. Ik keek je diep in je ogen aan. De wereld om mij heen verdween. Ik verdween en jij ging met mij mee. Mijn hart plopte open. Een elektrische schok schoot door mijn lichaam. Jij kwam binnen. Binnen in mijn energetische veld. Jij kwam binnen en groette mijn ziel.

Was het een eerste ontmoeting? Was het een herinnering? Was het puur toeval? Of was het een vooropgezet plan?
Langzaam landen ik weer terug op de plek waar ik mij fysiek nog steeds bevond. Ik zag je aardse verschijning. Mooi, groots en krachtig. Ik keek je aan met een glimlach en zei zachtjes; “hallo mooie ziel”. #wordsofjoy#ontmoeting #schrijven #ziel #hart#liefde

Joy

Joy

Leave a Reply