BlogGratis meditatie

Luisteren naar je hart (inclusief meditatie)

By april 14, 2020 april 21st, 2020 No Comments

Luister maar naar je hart, die weet namelijk altijd wel de weg… zelfs als jij de weg bent kwijtgeraakt…

Luisteren naar je hart.. luisteren naar je gevoel.. mega krachtig, maar het kan ook heel lastig zijn.. Wij zijn als mensen niet gewend om te luisteren naar ons hart. We zitten 24/7 in ons hoofd en vergeten de pauzeknop in te drukken. Terwijl de pauzeknop juist zo belangrijk is, zeker in drukke tijden of in tijden van angst

Wist je dat je het kunt leren om te luisteren naar je hart. Hoe? Door te gaan oefenen met luisteren naar je hart. Inchecken in je hartgebied, ruimte te creëren met je adem..Het is een kwestie van doen, oefenen, de connectie vergroten, bevriend raken, de signalen herkennen, ademruimte creëren..

Nieuwsgierig geworden? Probeer het zelf maar zelf eens…

 

Joy

Joy

Leave a Reply