Gratis meditatie

Angst versus liefde (inclusief meditatie)

By maart 14, 2020 april 21st, 2020 No Comments

Veel mensen ervaren op dit moment angst. De supermarkten zijn leeg en er word aangeraden om zoveel mogelijk binnen te blijven. Een situatie die voor ons allemaal wat vreemd aanvoelt. Want wat gaat er gebeuren? En wat voor gevolgen zal het nog meer met zich meebrengen? Onzekerheid brengt automatisch angst met zich mee. En angst kan zorgen voor het vastzetten van gevoelens, gedachten, emoties en uiteindelijk voor denkspiralen. Spiralen waar we nu allemaal collectief in terecht komen. Hartstikke logisch, maar laten we alsjeblieft ook niet vergeten om genoeg ruimte te maken voor de tegenhanger van angst. Genaamd liefde, hoop, geloof en vertrouwen.

Dus lieve jij, als je angst ervaart is het mega belangrijk om jezelf te ruimte te geven het te mogen voelen. Het niet weg te stoppen. Laat het er maar even zijn. Maar het is ook mega belangrijk om jezelf er niet in te verliezen. Het niet groter te maken dan het al is. Het niet vast te zetten in je systeem. Angst is een emoties en emoties komen en gaan. Zolang we ze ook laten komen en gaan…

Om je bij dit proces te helpen heb ik een flow meditatie voor je. Het is een meditatie van 45 minuten voor de doorstroming en ontspanning in ons lichaam. Met verschillende vormen van ademhalingsoefeningen, energiewerk gericht op de eerste vier “grote” energiepunten in ons lichaam en het openzetten van je hart voor stroming en loslaten. De opname heb in een zaal opgenomen, dus je kan wat kleine achtergrond geluidjes horen. maar heh.. who needs perfection?

Enjoy lieverd!

Joy

Joy

Leave a Reply