Poems

Gedachten zijn zoals wolken

By maart 9, 2020 april 21st, 2020 No Comments

Gedachten zijn net als wolken in de lucht. Ze komen en ze gaan. Groots. Donker. Grauw. Stormachtig. Mooi. Licht. Vol zonneschijn. Pasteltinten. Zacht. Creatief. Net zoals de wolken zijn jouw gedachten er ook in alle vormen en alle maten. Als jij je ogen sluit en jouw gedachten als wolken voorbij laat komen. Hoe zien ze er dan uit? Is het licht of is het donker? Blijven ze hangen of kan je ze laten komen en laten gaan. Blijf niet te lang hangen in de stormachtige- en regenachtige dagen, maar maak met elke adem ruimte voor de zonneschijn en heldere lucht.
Gedachten zijn namelijk net als de wolken in de lucht. Je kunt ze gewoon laten komen en weer laten gaan..

Joy

Joy

<span>Oordelen</span>
Next Post

Leave a Reply