Wordsofjoy

Spiritualiteit

By maart 2, 2020 april 21st, 2020 No Comments

Spiritualiteit, een breed begrip.. zoveel waarheden en oordelen rondom dit thema. Veel mensen maken bij spiritualiteit automatisch de koppeling met zweverigheid, kristallen, wierook, hocuspocus praktijken en ingewikkelde yoga poses. Maar voor een ieder die verder durft te kijken dan dat leert dat de verborgen boodschappen achter spiritualiteit oneindig zijn.
Voor mij betekent spiritualiteit inzicht in de lessen van het leven. Zelfontwikkeling, expressie en overgave.
Eerlijk durven zijn en leren wat volledige nuchterheid inhoud. De lessen in acceptatie en loslaten. Lagen afpellen van dat wat je dacht te zijn en daarna durven uitkomen voor wie je werkelijk bent.. elke laag opnieuw.
Leren te voelen wat liefde is van binnenuit en deze liefde daarna automatisch ook te voelen voor de wereld om je heen.
Inzien dat geluk een creatie is van jouw eigen werkelijkheid en dat bij het creatieproces van jouw werkelijkheid er geen einde is in de wensen die je jezelf mag gunnen.. Leren te genieten van het leven op een dieper niveau. Want het is ook onze taak als mens om gewoon plezier te hebben terwijl we groeien. Niet alles hoeft altijd zo serieus te zijn.
Voor mij is spiritualiteit de deur naar meer, al wetende dat waar ik nu sta eigenlijk al goed genoeg is.

Joy

Joy

Leave a Reply