Wordsofjoy

Birthday lessons

By februari 21, 2020 april 21st, 2020 No Comments

Hieperdepiep to me! Happy fucking birthday. ? Grootste lessen van dit levensjaar: zelfliefde en loslaten. Alles begint bij jezelf lieve mensen. Alles ontstaat vanuit een diepe plek binnenin. Liefde, geluk, welzijn, blijdschap. Alles! Zolang je het jezelf maar gunt en leert om liefde te voelen voor jezelf. Liefde is namelijk de bron. De bron van onvoorwaardelijkheid en eindeloosheid. Voor jezelf en voor andere. Vanuit die bron binnenin kun je eindeloos creëren. Maar dat vraagt wel om vertrouwen en om loslaten. Ja loslaten…. (zucht) wat een ademruimte creëer je van binnen als die les zich bij je aandient en je er naar gaat luisteren. Stoppen met eindeloos grijpen, controleren en over je grenzen gaan. Niet meer doen wat andere van je verwachten, maar doen wat jij wilt. Ook als dat betekent dat je mensen verliest of mensen over je gaan oordelen en over je gaan praten. Elke dag opnieuw weer durven loslaten en kiezen voor het leven wat jij graag wilt leven. Hoe? Beginnen bij het begin. Het maken van een keus om voor jezelf te kiezen. Daarna is het van belang om ademruimte te creëren, de stilte opzoeken, rust creëeren, een gezonde en stabiele fundering voor jezelf neerzetten. En dan stapje voor stapje, vanuit vertrouwen, vanuit plezier, vanuit de liefde, stromen naar een moeiteloze en rustige flow. Ik wens jullie een fijne dag! Cadeautje voor mezelf: lesgeven en daarna de warmte opzoeken en lekker relaxen. Cadeautje aan jullie: een dikke virtuele knuffel.

Joy

Joy

Leave a Reply