Zelfreflectie

Intenties

By december 29, 2019 april 21st, 2020 No Comments

De laatste dagen van 2019. ? Waar ik mezelf vroeger in 300 bochten gooide om alle feestdagen en feestjes bij te houden en dus overprikkeld het nieuwe jaar in ging heb nu een andere aanpak genaamd “rust en kalm aan”. Heerlijk cocoonen en de tijd nemen om terug te blikken op het afgelopen jaar. Want holy-fuck 2019 was me er eentje hoor! Ik kijk met trots terug op alle keuzes, alle leerlessen, alle mensen die ik heb mogen ontmoeten, de mensen waar ik afscheid van heb mogen nemen en al dat wat ik in dit jaar heb mogen bereiken. Vanuit de rust reflecteren op mijn 2019 om te voelen wat ik weer meeneem het nieuwe jaar in en vooral… wat ik achter me mag laten en afscheid van mag nemen.
Vanuit de stilte laat ik ook langzaam mijn nieuwe intenties opkomen voor 2020. Intenties vanuit mijn hart. Wat mag 2020 mij geven? Ik geloof er namelijk in dat dromen duidelijk kunnen worden wanneer je simpelweg eerst de ruimte maakt om te mogen ontvangen. Ik weet dat ik in de loop van januari de antwoorden krijg en deze mag verwerken in mijn business- en persoonlijke plan voor 2020. En het mooie aan intenties vanuit je hart, die gaan sowieso stromen! Een ding weet ik in ieder geval zeker; 2020 is going to be a fucking awesome one for me. ✨ Heb jij al de tijd genomen om te reflecteren op jouw 2019? ?

Joy

Joy