Breath in, breath out!

Online Library

Ben jij een gevoelswezen en weet jij dat het zorgen voor jezelf

heel belangrijk is, maar herken je ook dit:

Je weet heel goed hoe belangrijk het is om momentjes voor jezelf te pakken, maar my-oh-my dit is soms best lastig. Elke keer weer start je een (morning) meditatie practice, maar daarna laat je het ook weer verwateren.

Er zijn zoveel meditaties op het internet, waardoor je door het bomen het bos niet meer ziet. Je zou het fijn vinden om 1 library te hebben met allerlei verschillende vormen van Meditaties zoals Mini Mindful Moments, Inner Meditatie Journeys, Inner Holidays en een Vollemaan Ceremonie. Zo kan jij elke dag zelf kiezen waar je behoefte aan hebt. Ademruimte, stilte, op vakantie in jezelf met een fijne Inner Holiday Visualisatie of in de ochtend starten vanuit je hart voor een -Kick-Ass-Day-.

Het pad van ontwaken is de reis terug naar de liefde.

De reis van zelfontwikkeling is een reis met vallen en opstaan. Van huilen en lachen! Het is een reis waarin je wordt uitgedaagd om voor jezelf te kiezen en jezelf in liefde te dragen. Er is niemand anders die dat voor jou gaat doen, dat kan enkel en alleen jijzelf! Elke dag opnieuw.

Alleen jij kan jezelf dragen in de storm

Het leven is niet altijd even makkelijk. Hoe meer chaos in en om ons heen, hoe belangrijker het is om jezelf te dragen in liefde. Laat ik vooropstellen dat ik niet van de regeltjes en structuren ben. “Dat bepaal ik zelf wel” is wel een beetje mijn motto. Maar het hebben van een dagelijkse meditatie practise, heeft mij onder andere gevormd tot de vrouw wie ik nu ben. Ik heb door meditatie, Inner Journeys, ontspannings visualisaties en Mini Mindfull Moments een sterke hele verbinding met mezelf en mijn Ziel opgebouwd.

Het Universum vraagt ook om jouw toewijding. Geloof me lieverd, daar ga je rijkelijk voor worden beloond. Want hoe kan jij voor die liefdevollere wereld strijden, als je jezelf niet elke dag in liefde draagt? Yes vrouw, ook voor jou is het tijd om jezelf te dragen. Elke dag opnieuw. Het opbouwen van een meditatie practise is een levenslang cadeautje aan jezelf!

 

Online Library

Een cadeautje aan jezelf

De Online Library is een bibliotheek vol met meditaties,  visualisaties en mini mindful moments. In de library vind 4 adem meditaties om jouw meditatie practise op te bouwen van 15 naar 30 minuten. Je kunt dit opbouwen in 4 weken als je een bepaalde structuur zoekt. In library zijn ook twee krachtige morning meditaties bijgevoegd om je te helpen centeren met de hemel en de aarde & voor een powerfull dankbaarheidsboost.

Meditatie leert je de gehele kwaliteit van je leven te verbeteren! Maar dit is wel iets wat je mag opbouwen. Naast een ochtend- of avond practise is het mega waardevol om gedurende de dag Mini Mindfull Moments voor jezelf te creëren. Trust me honey, this is lifechanging. Elk moment van de dag, mag je namelijk voor jezelf kiezen, al is het maar 5 minuten. In de library zijn er 7 mini mindfull moments bijgevoegd die je gedurende de dag kunt doen.

Daarnaast is in de library een Volle Maan Ceremonie Ritueel bijgevoegd die uit drie onderdelen bestaat. Ook zijn er 6 Inner Holiday Visualisaties bijgevoegd. Dit zijn reizen om heerlijk te ontspannen en te reizen naar prachtige vakantieplekken.

Na het kopen van de Inner Journey Library krijg je een mail met een link + wachtwoord. Het leuke aan deze aankoop is dat jij eenmalig de library aanschaft en ik deze blijf aanvullen als ik inspiratie krijg. Dus jij koopt een product dat na aanschaf alleen nog maar meer waarde krijgt.

I AM IN!

Hoe ziet de library eruit?

Sacred Moment

Full Moon Letting Go Ceremonie

In library is een Full Moon Letting Go Ceremonie te vinden. Dit is een krachtige combinatie van 3 audio’s, waar je heerlijk +/- 2 uur mee op reis kan. Deze ceremonie is een zelfzorg ritueel voor jou. Je kunt deze ceremonie doen tijdens de Vollemaan, maar je kunt de reis ook doen als je even vastloopt in je leven en behoefte hebt aan inzicht en loslaten.

Deze journey bestaat uit 3 onderdelen. Deel 1 is een meditatie journey om te verbinden met de maan en flow schrijven doormiddel van allerlei diepgaande vragen. Door deze audio duik je dieper in jouw eigen binnenwereld en krijg je meer helderheid rondom jouw thema’s. Aan het einde van deze audio weet je wat je los wilt laten en waaraan je wilt werken in de maand die komt.

Deel 2 is een Verbrand Ritueel. Hierin neem ik je mee in een sacred moment van loslaten. Je kunt deze audio binnen of buiten doen. Ik begeleid je in de audio in een ademoefening en een verbrand ritueel.

Deel 3 is een Mini Inner Healing Journey om dieper te zakken in de energie. hierin wordt je meegenomen in een (ontspannen) reis en doormiddel van adem- en energiewerk tap je in op de stroom van loslaten. Deze audio is een favoriet van vele! Je kunt deze audio drie dagen na de ceremonie een paar keer herhalen als dat goed voor je voelt. Daarnaast kan je deze audio ook doen als je even een “vol hoofd” hebt en/of “iets” in je systeem hebt zitten dat aandacht nodig heeft.

Ik wil alleen de ceremonie kopen
Vakantie in je broekzak

Toe aan ontspanning? Let's go on a Inner Holiday

Ken je dat gevoel… je zit in het zonnetje, sluit je ogen en ineens droom je weg over jouw favoriete vakantiebestemming. Je voelt de zon op je huid, loopt met je voeten door het warme zand en ruikt het kabbelende water van de azuur blauwe zee. Wat nou als ik je vertel dat jij dit ultieme vakantiegevoel kunt verlengen naar de lengte van een hele meditatie? Een vakantie in je broekzak die je op elk moment van de dag kunt aangaan of herbeleven Mega chill toch?

In de Library zijn 6 Inner Holiday Visualisaties bijgevoegd. Zes verschillende vakantiebestemmingen – van ‘Breathing Paradise’, ‘Op avontuur in de bossen’, ‘Genieten in de kasteeltuin’, ‘Winter Wonderland’, ‘Wandeling in de bergen’, ‘Dobberen op een luchtbedje’ – er is voor ieder wat wils. Elke visualisatie heeft zijn eigen themamuziek en duurt tussen de 25 tot 30 minuten. Door het gebruik van mijn stem en verschillende ademhalings- en meditatietechnieken laat ik je volledig ontspannen. Vervolgens breng ik je via een visualisatie naar een fijne plek, waardoor jouw body en mind in een diepe ruststaat komt en jij jezelf heelt en oplaad.

I AM IN!

 

Online Library

Toegang tot de gehele library (inclusief Ceremonie)

€33,00

Exclusief 21% btw.

Full Moon Letting Go Ceremonie

Toegang tot de vollemaan library

€13,00

Exclusief 21% btw.
Who am I

Hi! Ik ben Joy.
Spiritual Guide & Spaceholder.

Ik heb een missie. De wereld een liefdevollere plek maken. Dit doe ik door Lichtwerkers te begeleiden op hun Innerlijke Reis. Het pad van ontwaken is de reis terug naar de liefde. De weg terug naar het hart.

De tijd is aangebroken dat we allemaal thuis mogen komen in ons veilige en liefdevolle hart zodat we kunnen gaan leven en ondernemen vanuit vertrouwen, rust en moeiteloosheid.

Ik neem je in een Inner Journey graag mee op reis. Elke Journey is een nieuwe energetische start. Een start die je niet meer alleen hoeft te maken lieverd. I got your back! In een Inner Journey combineren we het spirituele met het aardse. Energie kan namelijk nooit volledig integreren zonder het zetten van concrete stappen. I give you both!

Dus voel jij diep van binnen ook een intens verlangen naar een liefdevollere wereld in en om jou heen? Laat mij je dan meenemen op reis. Op reis terug naar de liefde. De weg terug naar jouw hart.

Ik wil een Online Ticket kopen

Let's go inworths, Heal, Release, Raise our frequency and create heaven on earth together.