Start mentorship

A deep dive within

Let's start

Bewustwording van jouw ondergrond

Yesss! Jouw nieuwe reis is gestart. Wat een cadeau dat je JA! hebt gezegd tegen het mentorship en daarmee ja tegen de dromen van je hart!

De start van het mentorship staat in het teken van bewustwording. Bewustwording van jouw ondergrond & jouw verlangens. Tijdens het pad van ontwaken is het namelijk ontzettend belangrijk om een stevige en stabiele ondergrond voor- en in jezelf te creëren. Deze ondergrond is jouw basis / fundering voor groei, grootste transformatie en het steeds dieper mogen zakken in jezelf. Hoe steviger jouw ondergrond, hoe dieper jij kunt zakken in je hart. Tijdens de innerlijke reis komen we namelijk nog wel eens in stukken terecht die niet fijn aanvoelen. Oude mechanismes komen dan snel om de hoek kijken. We vluchten, bevriezen of gaan vechten.

Als jij steeds weer laag na laag begint en eindigt op de grond, zal je het overzicht kunnen behouden. We kunnen namelijk nog zo verlangen naar een magisch leven vol met extase, als we dit niet kunnen integreren in het leven hier op aarde, worden deze verlangens nooit werkelijkheid.

So are you ready to start the journey within?

Bewustwording

Let's go within

Ik wil je uitnodigen om op date te gaat met jezelf om helder te gaan krijgen waar je nu precies staat. Maak van dit moment ook echt een sacred moment. Zet een kop thee of cacao, zoek een rustige plek op en ga je binnenwereld in zodat je daarna van binnenuit onderstaande vragen kunt gaan beantwoorden.

TIP —  Je kunt voor het doen van deze opdracht onderstaande meditatie beluisteren. 

Mini relax meditatie 11 minuten - ontspannende scan door je lichaam, 3-6 breathing & hartademen

Flow schrijven

Direct na de meditatie wil ik je uitnodigen om vanuit de vraag “Wat wil ik uit de aankomende aankomende 3 maanden halen” 5 minuten flow te schrijven. Herhaal de vraag een paar keer en blijf door schrijven. Het hoeft geen helder of duidelijk verhaal te zijn. Laat het maar allemaal even stromen.

Schrijfopdracht

Als je klaar bent met de 5 minuten schrijven nodig ik je uit om een diepe duik te maken in onderstaande vragen. Mocht je voelen dat je tussendoor in je hoofd schiet, neem dan een pauze. Adem rustig in en uit naar je buik of ga een rondje wandelen voordat je weer verder gaat met de vragen.

 1. Hoe ziet jouw huidige ondergrond er nu uit?
 2. Hoe ziet jouw huidige spirituele practise er nu uit?
 3. Voelt dit aan als een stabiele basis aan?
 4. Zo ja, waarom? Zo nee, waarom niet?
 5. Is jouw leven zich aan het vormgeven zoals jij dat zou willen.
 6. Zo ja, waarom? Zo nee, waarom niet?
 7. Ben je op dit moment gelukkig in je leven?
 8. Zo ja, waarom? Zo nee, waarom niet?
 9. Wat zou jij op dit moment in jouw leven willen veranderen?
 10. Wat is op dit moment jouw allergrootste verlangen?
 11. Wat is je nu aan het tegenhouden dat verlangen te leven?
 12. Hoe zou jij je het allerliefste willen voelen?
 13. Waar zou je graag afscheid van willen nemen in je leven?
 14. Wat heeft de aardse jij de aankomende tijd nodig?
 15. Wat heeft jouw Ziel de aankomende tijd nodig?
 16. Wat wil je uit de aankomende 3 maanden halen?
Bewustwording

Bezoek jouw dromen elke dag

INTENTIE /AFFIRMATIE LIJST

Neem de tijd om rustig je antwoorden door te lezen en onderstreep wat voor jou als belangrijk aanvoelt. Kijk of je nu vanuit de onderstreepte woorden een intentie of een affirmatie lijst kan samenstellen. Je kunt de lijst zo lang mogelijk maken als dat goed voelt voor jou. Kijk wel of je een beetje tot de kern kan komen van jouw diepste verlangens.

Dus bijvoorbeeld: “Ik ben verbonden met mijn authentieke zelf. Ik voel me gezond en gelukkig en ik vertrouw op de kracht van mijn hart en lichaam. Ik trek moeiteloos de juiste klanten aan in mijn bedrijf….. enzovoorts.

Schrijf dit op een blaadje en hang deze ergens op in je huis waar je er vaak aan herinnerd kan worden. Uiteraard is het ook leuk om je intentie te delen in de facebookgroep. Zo kunnen jullie elkaar inspireren.

BEZOEK JE DROMEN ELKE DAG

Ik ga je uitnodigen om vanaf nu elke dag jouw dromen te bezoeken. Het is heel krachtig om jouw intentie/affirmatie lijst te herhalen voordat je een meditatie ingaat of voor het slapen gaan. Zo zendt jij elke dag een signaal uit naar het Universum dat je grounded & ready bent voor de grote dromen van jouw hart.

Bewustwording

Let's step into the future

Er is niks zo helenders dan een brief schrijven aan jezelf. Een brief van de oude jij, aan de nieuwe jij. Ik wil je dus ook uitnodigen om een moment voor jezelf te pakken de aankomende twee weken (neem hier jouw ruimte voor) en een brief te schrijven aan jezelf. Je kunt de brief schrijven aan de toekomstige jij. Een brief waarin je beschrijft waar je nu staat en de reis die je al hebt afgelegd en die je bent gestart. Schrijf over je gevoelens, jouw intentie en al dat wat mag opkomen tijdens het schrijven van de brief. Schrijf de brief vanuit je hart, zonder controle of moeten. Begin maar gewoon en zie wat eruit mag komen. Er is geen goed of slecht. Het is een love letter vanuit je hart aan jezelf.

Deze oefening is een heling voor nu & een heling voor later. Het schrijven van brieven aan mijzelf is een van mijn heilige practises die ik een paar keer per jaar herhaal. Het heeft mij de verdieping met mijzelf enorm verdiept de afgelopen jaren. Het is namelijk een hele mooie manier om stil te staan bij de reizen die je keer op keer aflegt in en met jezelf. Het teruglezen van jouw brief na een aantal maanden geeft je de mogelijkheid om bewust stil te staan bij alle magische stappen die je allemaal al hebt gezet.

Je kunt de brief na het schrijven bewaren op een veilige plek in je huis en met jezelf afspreken de brief te openen over 3 maanden of wanneer de brief zich weer aan je laat zien. Je kunt de brief ook naar mij toe mailen. Ik stuur deze dan naar jou toe aan het einde van het traject.