Sacred Partyground

Een onderdompelend en joyfull feestje voor Body, Mind, Soul & Business.

Netwerk event, dansfeest en ceremonie in 1!

Ik wil dit!

Dé plek waar gegronde powerhouses elkaar ontmoeten

 

Stel je eens voor… een plek waar allemaal gegronde en zuivere powerhouses bij elkaar komen op een prachtige locatie.

Een groep power beings die verantwoordelijkheid pakken voor zijn/haar processen. Zij die grootste dromen hebben, goed doen voor de wereld en het leven ten volste leven. Zij die open zijn, maar wel met 2 stevige benen op de grond staan. 

Ja stel je eens een intieme groep met allemaal power beings bij elkaar voor en daarmee dus een oneindig groot veld van licht. Een speelveld vol met energie en plezier.

En stel je dan eens voor wat dat veld voor jou en de mensen om je heen kan betekenen. Het is oneindig. De energie is oneindig. De dromen zijn oneindig. De realisaties zijn oneindig. Transformeren in deze frequentie, de frequentie van JOY gaat echt beyond words.

Al spelenderwijs mag je leren, ontdekken, voelen, proeven, ruiken en doen zonder hard te hoeven werken, te graven of te zoeken. Je bent er namelijk al. De mensen om je heen zijn er al.

En vanuit deze plek kan het alleen maar beter worden. Vanuit dit speelveld activeren we oneindige dromen door te spelen, te zijn, te dansen en te verbinden.

Het gaat als thuiskomen voelen, dat beloof ik je. Is dit wat je diep van binnen verlangd? Ja?

Dan nodig ik je uit voor een oneindig groot en licht feestje, are you ready?

Ik wil dit!

Alles is er, want jij bent er!

Let's celebrate heaven on earth

De Sacred Partyground in een mix van ceremonial vibes, energetic work, netwerken, FUN en feest!! De dag is een sacred expierence waarin jij ondergedompeld wordt in nieuwe bruisende energie, het oude wat je niet meer dient van je af danst en nieuwe gelijkgestemde power beings ontmoet.

Het is een dag waar jij er even niet voor andere hoeft te zijn, gedragen gaat worden en mag komen spelen, zodat je na deze dag nieuwe frisse energie, inspiratie, magie en verbindingen mee kan nemen je huidige leven in en een dikke upgrate gaat ervaren in jezelf, relaties, je leven en business. Let’s spice it all up baby and move closer towards your big dreams.

We starten de dag met het drinken van een kop pure cacao en daarna zaken we met een sjamanic drum reis diep het lichaam in. Vanuit daar neemt de magische DJ Verie ons mee op een muzikale reis en dansen we als nooit te voren onszelf vrij en blij!

Op de dansvloer kun je verassingen verwachten die je zintuigen prikkelen, je hart openen en je lichaam de aandacht geeft die het diep van binnen zo verlangd. Denk aan massages, rapé ceremonies, chill hoekjes en many more to expirience. We eindigen de dag met orgastisch eten en er is ruimte om te landen, integeren en netwerken.

Come play with me

De tweede editie van de Sacred Partyground vindt plaats op 13 oktober van 12:00 uur tot 16:00/17:00 uur in de consious academy “DE KERK!!!” in Rosmalen. Deze locatie is magical and will blowwwww your mind, soul & body. 🙂

Het wordt een dag waar jij jezelf mag onder te dompelen in playfull energie. Bye bye heavyness & hello lightness.

Inclusief cacao, een drum reis, DJ, verassingen en orgastisch eten.

Are you ready to enter this powerfull & light vortex? 

Come play with us ⇣

  • Duo Ticket Sacred Partyground 13 oktober

    444.00 exclusief 21% btw
  • Sacred Partyground ticket 13 oktober

    279.00 exclusief 21% btw
What others say

In de Sacred Partyground heb ik echt mogen ervaren hoe enorm krachtig en transformerend de frequentie van JOY is, die gaat nog verder dan de frequentie van liefde. Oneindige mogelijkheden gaan open terwijl je geniet genieten van het leven en de mensen om je heen. Deze vibe heb ik meegenomen mijn huidige leven in. Oh en natuurlijk een 1:1 klant die ik dus gewoon op de partyground heb ontmoet. Het is echt een plek waar je jezelf, je tribe en klanten diep(er) kunt ontmoeten. IK BEN FAN!!

Krista FeterisCeremonie & integratie guide

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Wauw! Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Zo bijzonder dat ik heb mogen ervaren hoe een enorme helingskracht er door jou heen stroomt en het licht in mij activeert. Hallo nieuwe stromende energie! Ik weet niet hoe je het doet.. maar VROUW. YOU ARE MAGIC.

MyrtheDevine Feminine Expert

Ik ben je dankbaar voor wat je me hebt gegeven. Mezelf veilig voelen in m’n lichaam.

Brenda WestdorpFemale leadership

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft echt een magische energie. Door haar ben ik de joy weer gaan vinden in het donker.

Timo PetersBewustwordingscoach

Joy, wat een transformatieve vrouw. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren.

Maaike AgnetaInner Fire Coach

Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin.

Sara MasottoStyle Coach

Wat mag jij ontvangen als je JA! zegt tegen het feest?

Dat wat je verlangd en daar nog ver voorbij is dat wat je kan en mag ontvangen als je in een zuivere energetische container stapt mét een veilige ondergrond. We gaan namelijk niet wegzweven naar andere plekken toe, eindeloos veel informatie tot ons nemen, of graven naar diepe processen.

We gaan feesten in het leven en in ons lijf!

De energie van deze party wordt (al een tijdje) sacredly voorbereid door Joy, andere spaceholders en haar guides en teachers. Het evenement vindt plaats in het veld van “The Movement”. De energie waar al Joy haar diensten vanuit geboren worden en vanuit waar zij andere guide in het neerzetten van hun movement. Dat betekent dat vanaf het moment dat jij ja zegt tegen het feest er een hele nieuwe bewegen in gang gaat komen vanuit de energie van JOY & spelen. 

2 dagen vooraf van het event ontvang je een voorbereidingsmail waarmee jij helder gaat krijgen met welke intentie jij het feest binnen mag wandelen. Intentie + zuivere energie + feest vieren + verbinden = endless posibilities baby!

Dus wat is je diepste verlangen? Nou dat en daar ver voorbij gaan we in de Sacred Partyground activeren in jou, je leven, lijf en bedrijf. Are you ready?

Veel gestelde vragen

Waar vind de sacred partyground plaats?

De locatie is in de conscious academy in Rosmalen, een kerk!!

Wordt er alcohol geschonken op dit feest?

De sacred partyground is ontstaan vanuit de intentie om feesten en zuivere helende energie bij elkaar te brengen. Er wordt dus geen alcohol geschonken op dit event en ook geen drugs gebruikt. Wel schenken we bij de start van de reis een kop pure cacao en staat Joy bekend als dé energetische en zuivere vortex bouwer. Alleen al aanwezig zijn op dit event en in het energetische veld gaat magische shifts veroorzaken in je leven, bedrijf en lijf. We kunnen je niet beloven dat je dus high on life de deur uitloopt! Dat betekend overigens niet dat je niet kan rijden aan het einde van het event. Cacao is een natuurlijk medicijn waar je niet van gaat trippen en waarmee je gewoon kunt autorijden. Daarnaast is er genoeg tijd om na de reis te landen met goed eten, gezelschap en guidance. Daarnaast is Joy is de koningin in het sacredly afsluiten van energetische portalen. We go all-in and back out again! Je wordt gedragen van begin tot het einde.

Wat kan ik verwachten van het drinken van cacao?

Cacao is een (plant)medicijn waar Joy al een aantal jaren mee samen reist en deelt met andere in a sacred way. Vol met eerbied voor de afkomst en in verbinding met de heilige spirit van de cacao faciliteert Joy al een aantal jaar ceremonies. Cacao is een medicijn vol met antioxidanten, rijk aan mineralen en bevat gezonde vetten en verhoogde opname van voedingsstoffen. Een prachtig medicijn die je hart opent en diep in verbinding brengt met je lichaam. Cacao heeft een rijke geschiedenis in Meso-Amerikaanse inheemse culturen. Cacao kreeg een goddelijke status in verschillende culturen. Goden werden aanbeden voor het brengen van cacao naar de wereld en het werd gebruikt in rituelen, ceremonies, feesten en festivals, so we continue this story door het drinken van cacao op onze sacred party! (bron: purekakaw welke cacao we ook drinken op de sacred partyground/).

Hoe ziet het programma eruit

We starten de dag met het drinken van een kop pure cacao en daarna maken we met elkaar een inner journey diep het lichaam in. Hoe deze reis eruit ziet is van te voren niet bekend. Joy zal tijdens de dag intappen op de energie en jullie meenemen een diepe, maar gegronde reis in. Vanuit daar gaat de muziek aan en dansen we als nooit te voren onszelf vrij en blij! Om en op de dansvloer kun je verassingen verwachten. Ervaringen die al je zintuigen prikkelen en je lijf opladen. We eindigen de dag met lekker eten en ruimte om te landen en te netwerken.

Wat moet ik aantrekken?

Het thema voor dit event is “abundance” en ik nodig je uit om op te komen dagen als jouw meest glorious, abundant and sexy self x1000. Deze dag is een kracht portaal. Alle energie die je er erin stopt zal keer 1000 naar je terugkopen. Een goed excuus dus om weer eens lekker ouderwets op te tutten en helemaal over de top te gaan.

Ben jij klaar voor meer joy, vrijheid en verbinding in je leven?