Sacred Ground

Drie weekse onderdompelende deep dive voor body, mind, soul, human & business.

Van 13 maart tot 3 april, inclusief ceremony experience op 16 maart & 1:1 integratie sessie. Thema: celebrating the Devine on Earth!

Ik wil dit!

Een heilige grond waarin jij overvloedig gedragen wordt

 

Stel je eens voor… een plek waar allemaal dragers van liefde bij elkaar komen op een prachtige sacred locatie. Een groep leiders die verantwoordelijkheid pakken voor zijn/haar processen. Zij die grootste dromen hebben, goed doen voor de wereld en het leven ten volste leven. Zij die verbonden zijn met het goddelijke én met 2 stevige benen op de aarde staan.

Ja stel je eens een intieme groep met allemaal power beings bij elkaar voor en daarmee dus een oneindig groot veld van licht. Een speelveld vol met energie, diepgang, plezier en verbinding.

En stel je dan eens voor wat dat veld voor jou en de mensen om je heen kan betekenen. Het is oneindig. De energie is oneindig. De dromen zijn oneindig. De realisaties zijn oneindig. Transformeren in deze frequentie gaat echt beyond words. We gaan diep, maar genieten tegelijkertijd van de aanwezigheid op aarde.

Ik noem deze plek dus de Sacred Ground. Dé plek waar hemel en aarde bij elkaar komen. De plek waar en én leiders elkaar mogen ontmoeten. Een heilige grond waar we mens en ziel, klein en groot, doen en zijn en diepgang en aanwezigheid, ontvangen en geven samenbrengen.

En het veld roept….. het veld roept elke editie weer de leiders op die elkaar mogen ontmoeten om samen in de oneindigheid te reizen.

Voel je de roep? Is deze plek wat jij diep van binnen verlangt? Ja? Dan nodig ik je uit in het oneindige grote veld van de Sacred Ground. De reis gaat als thuiskomen voelen, dat beloof ik je. 

Ik wil dit!

Vanaf het moment dat jij ja zegt tegen het veld wordt er een hele nieuwe beweging in gang gezet in- en om jou heen.

Let's celebrate heaven on earth together

De Sacred Ground is een krachtveld waarin jij ondergedompeld wordt in nieuwe bruisende energie, het oude wat je niet meer dient mag loslaten, een grootse nieuwe movement in- en om jou heen in gang gaat zetten en nieuwe gelijkgestemde power beings ontmoet.

We starten de reis met een energetische voorbereiding per mail. Je ontvangt 3 dagen voorafgaand van de ceremony experience een mail met daarin een energetische transmissie. Zo stappen we met elkaar het veld in en laten de energie het voorwerk doen.

Op 16 maart komen we samen voor een rijkelijk gevulde ceremony experience in de Consious Academy, een plek die beyond words gaat en vanuit een ceremoniële space zakken we met cacao diep de energie in en vanuit daar gaan we op een energetisch avontuur. Je kunt beleven, je laten dragen, processen doorvoelen, de diepte in reizen, in alle rust zakken, zijn, spelen, huilen, dansen, lachen en verbinden.

Je kunt verrassingen verwachten die je zintuigen prikkelen, je hart openen en je lichaam de aandacht geeft die het diep van binnen zo verlangt. Er is na afloop veel ruimte om te landen en te integreren met elkaar doormiddel van orgastisch eten, muziek, verbinding en sharing.

Binnen 2.5 week  na de ceremony experience heb je een 1:1 integrate call van 30 minuten (zelf in te plannen) om alle inzichten, activaties, energieën en doorbraken te integreren in jezelf, lijf en bedrijf en zo de cirkel van jouw movement rond te maken. Hierdoor ga je een liefdevolle upgrade ervaren in jezelf, relaties, je leven en business. Be carefull what you wish for, because in this field dreams moveeee fast!

Ready for a new big movement in your life and business?

Sacred Ground “MAART EDITIE” 13 maart tot 3 april. Met het thema “Celebrating the Devine on Earth”.

Als je ja zegt, is dit wat jij krijgt:

  • Toegang tot een stabiel, maar voortbewegend energetisch veld van 3 weken van 13 maart tot 3 april. Dit veld gaat voorbij het fysieke. Samen bewegen we in een krachtveld vol oneindige potenties. Schrik niet als ik langskom in je dromen ?
  • Sacred voorbereiding per mail 3 dagen vooraf van de start. Alleen deze mail zal al een hele energetische movement in gang zetten.
  • Ceremony experience op 16 maart van 12:00 uur tot 20:00 uur in de consious academy in Rosmalen. Deze dag gaat beyond, beyond, beyond. We gaan het oude loslaten, het nieuwe activeren en het NU overvloedig met elkaar vieren;
  • Sacred cacao & energy journey voorbereid en ingewijd door Joy en gedragen door haar en andere magical space holders die allemaal hun eigen embodied medicine inbrengen;
  • Orgastisch eten die al je zintuigen prikkelen;
  • 1:1 integrate sessie van 30 minuten in te plannen binnen twee weken na de Sacred Ground (uiterlijk 30 maart) om alle inzichten, activaties, energieën en doorbraken te integreren in jezelf, lijf en bedrijf en zo de cirkel van jouw big new movement rond te maken.

BONUS – De eerste springers in het veld zullen extra bonussen unlocken! Yaay. Dit zijn de bonussen die er nu openstaan.

  • Integrate call van 1 uur (i.p.v. 30 minuten) voor nog meer integrate magic (t.w.v. 199,00 en geldig t/m 31 januari)
  • Toegang tot de Inner Holiday Library. 6 helende vakantiereizen inclusief ademoefeningen en ontspannende muziek voor heling en ontspanning voor body, mind & soul. Perfect voor het slapengaan of om je dag mee te starten. (t.w.v 70,00 en geldig t/m 10 februari)
  • Toegang tot winactie die nog komen gaan (t.w.v onbetaalbaar)
What others say

In de Sacred Partyground heb ik echt mogen ervaren hoe enorm krachtig en transformerend de frequentie van JOY is, die gaat nog verder dan de frequentie van liefde. Oneindige mogelijkheden gaan open terwijl je geniet van het leven en de mensen om je heen. Deze vibe heb ik meegenomen mijn huidige leven in. Oh en natuurlijk een 1:1 klant die ik dus gewoon op de partyground heb ontmoet. Het is echt een plek waar je jezelf en tribe diep(er) ontmoet. IK BEN FAN!!

Krista FeterisCeremonie & integratie guide

Mijn grootste inzicht was dat alle delen van mij er mogen zijn als ik luxevolle liefde wil, voor mezelf, met mezelf en anderen. De afgelopen 2 weken na deze dag voel ik dat ik mezelf zo diep draag en mezelf zoveel meer omarm. Het leven voelt lichter.

Sara MasottoStyle Coach

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Wauw! Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Zo bijzonder dat ik heb mogen ervaren hoe een enorme helingskracht er door jou heen stroomt en het licht in mij activeert. Hallo nieuwe stromende energie! Ik weet niet hoe je het doet.. maar VROUW. YOU ARE MAGIC.

MyrtheDevine Feminine Expert

Ik ben je dankbaar voor wat je me hebt gegeven. Mezelf veilig voelen in m’n lichaam.

Brenda WestdorpFemale leadership

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft echt een magische energie. Door haar ben ik de joy weer gaan vinden in het donker.

Timo PetersBewustwordingscoach

Joy, wat een transformatieve vrouw. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren.

Maaike AgnetaInner Fire Coach

Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin.

Sara MasottoStyle Coach

Wat mag jij ontvangen als je JA! zegt?

Dat wat je verlangt en daar nog ver voorbij is dat wat je kan en mag ontvangen als je in dit zuivere energetisch veld mét veilige ondergrond stapt. We gaan niet wegzweven naar andere plekken toe, eindeloos veel informatie tot ons nemen of graven naar diepe processen. We gaan het leven met elkaar eren en die energie zet oneindige grootse dromen om tot werkelijkheid!

De energie van deze party wordt al een tijdje sacredly voorbereid door mij, een ieder die het veld instapt en mijn teacher(s). Het evenement vindt plaats in het veld van “The Movement”. De energie waar al mijn diensten vanuit geboren worden en vanuit waar ik andere guide in het neerzetten van hun movement op aarde. Dat betekent dat vanaf het moment dat jij ja zegt tegen het veld er een hele nieuwe beweging in gang wordt gezet in- en om je heen.

2 dagen vooraf van het event ontvang je een voorbereidingsmail waarmee jij helder gaat krijgen met welke intentie jij het veld binnen mag wandelen. Intentie + zuivere energie + vieren in het nu + verbinden = endless posibilities.

Ook wordt je gedragen in de landing na het evenement, want dan begint de reis pas echt. Binnen 1 maand na het evenement kan je een 1:1 integrate call boeken.

Dus als je hoofd wilt weten wat het feest jou nou gaat opleveren, dan wil ik je vragen wat nu op dit moment jouw diepste verlangen is. Nou dat en daar ver voorbij gaan we in de Sacred Ground activeren in jou, je leven, lijf en bedrijf. Ready?

Come play with us

Veel gestelde vragen

Waar vind de sacred ground plaats?

De locatie is in de conscious academy in Rosmalen.

Wat kan ik verwachten van het drinken van cacao?

Cacao is een (plant)medicijn waar Joy al een aantal jaren mee samen reist en deelt met andere in a sacred way. Vol met eerbied voor de afkomst en in verbinding met de heilige spirit van de cacao faciliteert Joy al een aantal jaar ceremonies. Cacao is een medicijn vol met antioxidanten, rijk aan mineralen en bevat gezonde vetten en verhoogde opname van voedingsstoffen. Een prachtig medicijn die je hart opent en diep in verbinding brengt met je lichaam. Cacao heeft een rijke geschiedenis in Meso-Amerikaanse inheemse culturen. Cacao kreeg een goddelijke status in verschillende culturen. Goden werden aanbeden voor het brengen van cacao naar de wereld en het werd gebruikt in rituelen, ceremonies, feesten en festivals, so we continue this story door het drinken van cacao op onze sacred event (bron: purekakaw welke cacao we ook drinken op de sacred ground).

Wordt er alcohol geschonken?

Er wordt dus geen alcohol geschonken op dit event en ook geen drugs gebruikt. Wel schenken we bij de start van de reis een kop pure cacao en staat Joy bekend als dé energetische en zuivere vortex bouwer. Alleen al aanwezig zijn op dit event en in het energetische veld gaat magische shifts veroorzaken in je leven, bedrijf en lijf. We kunnen je niet beloven dat je dus high on life de deur uitloopt! Dat betekend overigens niet dat je niet kan rijden aan het einde van het event. Cacao is een natuurlijk medicijn waar je niet van gaat trippen en waarmee je gewoon kunt autorijden. Daarnaast is er genoeg tijd om na de reis te landen met goed eten, gezelschap en guidance. Daarnaast is Joy is de koningin in het sacredly afsluiten van energetische portalen. We go all-in and back out again! Je wordt gedragen van begin tot het einde.

Hoe ziet het programma eruit tijdens de ceremony experience?

We starten de dag met het drinken van een kop pure cacao en daarna maken we met elkaar een inner journey diep het lichaam in. Hoe deze reis eruit ziet is van te voren niet bekend. Joy zal tijdens de dag intappen op de energie en jullie meenemen een diepe, maar zeker ook gegronde ceremoniële reis in. We eindigen de dag met lekker eten en ruimte om te landen en te netwerken.

Wat moet ik aantrekken?

Het thema voor dit event is “Devine Self” en ik nodig je uit om op te komen dagen als jouw meest glorious, abundant and sexy DEVINE self.. Deze dag is een kracht portaal. Alle energie die je er erin stopt zal keer 1000 naar je terugkopen. Een goed excuus dus om weer eens lekker ouderwets op te tutten en helemaal over de top te gaan.