Relax and let's go on a

Group Inner Journey

Een momentje helemaal voor jou

Adem in en adem uit en laten we op reis gaan. De Inner Journey is een hele diepe vorm van meditatie inclusief een healing. Het wordt ook wel een Trancereis genoemd. Je laat los wat je los mag laten en ontvangt dat wat je mag ontvangen. Ik noem het ook wel reizen met je ziel en het zorgt ervoor dat je de connectie met jezelf versterkt op vier niveaus: ‘Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel’.

In de Inner Journey werk ik heel intuïtief en stem me af op de groep. Tijdens de reis kan ik gebruik maken van verschillende visualisatietechnieken, energie- en ademwerk en de kracht van stilte. In deze Inner Journey zak je in een diepe theta staat en daarom zal de reis aanvoelen als een 1-op-1 reis terwijl je je tegelijkertijd heel erg geconnect kunt voelen met alles om je heen.

De reist start altijd vanuit een thema. Ik dompel je onder in een talk en daarna gaan we gezamenlijk de reis in. Elke Inner Journey is een nieuwe start. Dat betekent ook dat elke Inner Journey anders is. Soms zijn het liefdevolle knuffels en soms kunnen er tranen overvloedig stromen. Hoe dan ook zijn het allemaal cadeautjes van het Universum die voor jou klaar staan. Jij zal altijd krijgen dat wat je nodig hebt en dat wat je aankan.

Yes ik wil een ticket kopen voor de volgende Online Journey

Een diepere verbinding met jezelf aangaan is het hoogst haalbare doel in het leven.

Groepsessie

Friday Night Party in jouw binnenwereld

Ik neem je in een Online Inner Journey mee een safe space in waar jij helemaal mag zijn. Vanuit die staat begint jouw innerlijke reis. Loslaten, emoties, ontspannen, inzichten, rust, liefde, release en extase. Dat wat jij mag ontvangen, zal jij mogen ontvangen. Een Online Inner Journey is een cadeautje aan jezelf.

Dus wil jij:

  • Een momentje pakken helemaal voor jou?
  • De connectie met jouw ziel verdiepen?
  • Een nieuwe frisse wind door je systeem heen laten waaien zodat je oude dingen los mag laten en je na de reis weer een positieve nieuwe richting op mag bewegen?

Tijdens een Inner Journey ontstaat er voor jou een nieuwe start. In het onzichtbare gebeurd er veel! Het is dus wel belangrijk dat je de reis ook aan wilt gaan na de Inner Journey Sessie en ruimte maakt voor integratie.

“Happy people build there Inner World”

Wat is een Group Inner Journey?

Eén keer in de maand geef ik een livesessies @Mirror Center Amsterdam en één keer een Onlinesessie via een Facebookgroep. De Inner Journey duurt 1.00 tot 1.50 uur. De reis begint altijd met een talk over het thema en vanuit flow zal ik kennis en energie delen over het topic. Daarna mag jij je overgeven en neem ik je mee op reis. Tijdens de reis zak je in een diepe Theta staat. Dit is de staat tussen waken en slapen. De Theta staat maakt je zeer ontvankelijk voor creatieve ideeën, beelden, flarden van dromen en lang vergeten herinneringen. Hoe de reis eruit ziet dat weet ik nooit van te voren. Dit ontstaat vanuit de groepsenergie. Wat ik je wel kan vertellen is dat we diep kunnen gaan! Terwijl jij in de diepe reis zakt ontstaat er een nieuwe ruimte. Een ruimte waarin je kan loslaten en mag ontvangen. Je mag erop vertrouwen dat je precies krijgt dat wat je nodig hebt en aankan. Je ontvangt op een hoger bewustzijnsniveau een energetische upgrate waardoor de energie in jouw lichaam weer gaat weer stromen. Hierdoor kunnen er intern veel shifts plaats vinden. Dit gebeurd soms direct of soms een aantal dagen later. Energiewerk werkt altijd door.

Na de sessie haal ik je weer terug in het hier en nu. We doen een korte check-out met elkaar en daarin delen in een woord onze ervaring. Daarna kan je lekker afronden en in jouw eigen space blijven. Omdat we met energie werken kan het voorkomen dat je even bij moet bijkomen van de sessie. Het eten van chocolade (yessss allowed to cheat) of beweging kan je helpen om weer helemaal terug te komen in het hier en nu. Elke Inner Journey eindigt met een lege ruimte. Na een sessie begint jouw reis pas echt. Tijd voor integratie van jouw lessen zodat je de nieuwe energie volledig kan downloaden in en om jouw ruimte. Wees extra lief voor jezelf de dagen na de Inner Journey.

Wat anderen zeggen

Een diepe en mooie reis naar het onderbewuste. Hier heb ik leegte mogen zien, voelen en ervaren. Iets wat ik eerst nog heel spannend en eng vond, wat ik nu als een oneindige bron van liefde heb mogen ervaren. De leegte, licht, liefde, omarming, loslaten en acceptatie. Het voelen stromen en opladen van energie, het releasen van energie om vervolgens in een nog diepere trance te komen. Ik voel me gezegend, dankbaar en so so blessed💫

Naomi

Op reis in jezelf.
Och wat mooi fijn en bijzonder✨
Uittunen in je bewuste en inchecken in je onderbewuste.
Waar alle oordelen en onzekerheden niet bestaan.
Waar je mag zijn, gewoon mag zijn🧡
Het heeft me verrijkt, verlicht en versterkd. Op vele niveaus en frequenties.
Lieve Joy, dank dank dankjewel💜✨

Naomi

Dankjewel, het was heel fijn! Was voor mij Soms lastig om er bij te blijven, ben ook echt zo moe.. maar ook dat is oke. Vanuit moederaarde kreeg ik een prachtig paars blauw licht. En er was een vloeibare stroom, donkerblauw met glitters er door. Ook in de open ruimte waren er zoveel glitters.. om in rond te duikelen, zo heerlijk. Er komt nu, letterlijk nu!, nog een boodschap: je hoofd mag uit. Pfoe wat een rust gelijk. Weg met de ruis. Hallo voelen! Hij daalt lekker in. Ga er even van genieten! Dankjewel 💜💜💜

Kim

In een van de Inner Journeys bleef de vraag waarom overal altijd maar een oordeel aan moet hangen bleef door mijn hoofd spoken. Ik kon er geen antwoord op bedenken. En toen besefte ik mij ineens dat ik dat de laatste tijd ook op meerdere vlakken bij mijzelf doe. Dus ik realiseerde me weer dat sommige dingen gewoon zijn zoals ze zijn, en daar hoef je dan geen oordeel over te hebben. En al helemaal als het iets is waar je geen invloed op hebt, dan is het simpelweg verspilde energie. Deze realisatie gaf mij een nieuwe rust van binnen, die ik op sommige vlakken een tijdje kwijt was. Thanks daarvoor Joy❤️

Bart
Next Online Session
Thema Letting Go

Vanuit jouw woonkamer op 30 oktober

18,00

Inclusief btw

Adem in en uit en voel of je erbij mag zijn. 🙂

Next Live Session
Thema Verbinding

Mirror Center Amsterdam op 13 november

18,00

Inclusief btw

Adem in en uit en voel of je erbij mag zijn. 🙂

Are you ready?

De Inner Journey is wat voor jou als

Zin hebt in een momentje even helemaal voor jou waarbij niks moet en alles mag.

Iets in jou resoneert met het thema en voelt dat je dat stukje energie weer mag herinneren van binnen.

Jij toe bent om op te laden en of te ontladen in jouw eigen binnenwereld.

Jezelf een “Friday Night Party” in jouw binnenwereld gunt! 🙂

Breath in,
Breath out,
and lets go on an Inner Journey

Ik wil graag een online ticket kopen