Inner Tools

Who is Joy

De naam “Joy” zegt eigenlijk al genoeg. Niet echt in 1 hokje te plaatsen en beweegt zich graag buiten de gebaande paden. Ze noemen me ook wel eens eigenwijs, eigenzinnig en soms niet helemaal van deze planeet. Toch sta ik met 2 stevig geankerde voeten op de aarde aanwezig in mijn lichaam en in het leven.

“Joy ademt, leeft en geeft zijn wie je diep van binnen echt bent”.

Als drager van de dragers begeleid ik coaches, teachers. leiders en space holders bij het neerzetten van een stabiel bedrijf en combineer ik daarbij het diepe innerlijke werk met business integratie.

Mijn missie is leiders helpen groots te groeien op een leuke, speelse en menselijke manier, zodat zij, terwijl zij andere helpen zelf genieten van die reis. Als je namelijk een bedrijf neerzet vanuit je ziel en tegelijkertijd geniet van het leven zelf, gaat grootsheid vormen aannemen die oh zo vervullend zijn voor jou, de wereld om je heen en de aarde! It’s a ripple effect of love.

Zelf voel ik mij een bruggenbouwer tussen verschillende werelden. Ik ben een bouwer tussen hemel en aarde, diepgang en doen, business en energetics, spiritualiteit en overvloed, mens en ziel, hemel en aarde en god en het leven.

Instappen in mijn veld betekent dan ook groots moven, diep duiken, veilig landen, gedragen worden, heel veel plezier maken en naast veel geven ook overvloedig veel gaan ontvangen. Want uiteindelijk ben je op aarde gekomen om het leven ten volste te leven. Je bent op aarde om te ervaren en te beleven. Het leven is wat ik je keer op keer dieper laat belichamen en weer laat doorgeven. Inmiddels noem ik het een movement! And a movement it is!

Liever 1:1 reizen? Zullen we eens verbinden?

Veel gestelde vragen

Voor wie zijn deze Inner Tools geschikt

De Inner Tools zijn geschikt voor de zielen die voelen dat er meer is in het leven en die er klaar voor zijn om met hun aandacht naar binnen te gaan.

Voor wie is dit niet geschikt?

Als je stress, vermoeidheid of spanning ervaart is het geen enkel probleem om zelfstandig te mediteren, sterker nog het zal je na enkele sessies op weg helpen naar meer rust. Mocht het zo zijn dat je gediagnosticeerd bent met ziektebeelden zoals psychoses, bipolaire of andere persoonlijkheidsstoornissen dan kan zelfstandig mediteren niet geschikt zijn. Ik verwijs je dan graag door naar de specialistische zorg. Bij vragen, twijfel of advies mag je altijd persoonlijk contact met mij opnemen.

Zit er ook 1-op-1 begeleiding bij?

Nee. Als voelt dat je liever echt 1-op-1 met mij werkt, dan kan dat. Ik nodig je dan uit om op een kennismaking in te plannen.

Vragen?

Heb je vragen mail mij dan gerust op hello@connectwithjoy.nl.