Op vakantie in jouw binnenwereld

Inner Holiday Library

Een heerlijke ontspannende reis

Ken je dat gevoel… Je ligt op het strand of na een lange werkdag thuis op de bank, sluit je ogen en ineens ben je aan het wegdromen over je favoriete vakantiebestemming. Je voelt de zon op je huid en de zilte bries door je haar, loopt met je voeten door het warme zand langs tropische palmbomen en geniet van het eindeloze uitzicht van de diepblauwe oceaan. Wat nou als ik je vertel dat jij dit ultieme vakantiegevoel kunt verlengen naar de lengte van een hele meditatie?

Deze zomer neem ik je via mijn Inner Holiday Visualisaties mee op reis. Vijf verschillende vakantiebestemmingen – van ‘Breathing Paradise’, ‘Op avontuur in een tropisch regenwoud’ tot aan ‘Dobberen op een luchtbedje’ – er is voor ieder wat wils. Elke visualisatie heeft zijn eigen themamuziek en duurt tussen de 25 tot 30 minuten. Door het gebruik van mijn stem en verschillende ademhalings- en meditatietechnieken laat ik je volledig ontspannen. Vervolgens breng ik je via een visualisatie naar een fijne plek, waardoor jouw body en mind in een diepe ruststaat komt en jij jezelf heelt en oplaad.

Yes, ik wil op vakantie gaan!

Breath in, breath out, close your eyes and go on an Inner Holiday."

Relax & Recharge

Vakantie in je broekzak

Adem in en adem uit… waar heb jij vandaag behoefte aan? Het Summer Edition pakket bestaat uit vijf verschillende vakantiebestemmingen. Ook zijn de vakanties los van elkaar te boeken, dan kan je ze eens uitproberen. Ik waarschuw je wel alvast! Na één vakantie wordt je gegarandeerd nieuwsgierig naar meer.

1. Breathing Paradise

2. Op avontuur in een tropisch regenwoud

3. Sunny summer afternoon with loved ones

4. Dobberen op een luchtbedje

5. Endless mountain views

Rest your mind, calm your heart!

Een bibliotheek met 5 unieke en ontspannende reizen

Adem in en adem uit… waar heb jij vandaag behoefte aan? De visualisaties duren tussen de 25 tot 35 minuten. In het eerste gedeelte van de Inner Holiday Visualisatie neem ik je mee in de reistips en vertel ik je hoe je alles uit je reis kunt halen. Daarna reizen we door het gebruik van mijn stem, relaxte themamuziek, verschillende ademhalings- en meditatietechnieken naar de ontspanning toe. Als je dan in de relaxte vibe bent aangekomen, start ik een visualisatie waarbij je op vakantie gaat naar een fijne plek. Je brengt hierdoor jouw body en mind in een diepe ruststaat. Aan het einde breng ik je weer terug naar het hier en nu. De opnames eindigen met 5 minuten enkel en alleen muziek. Je kunt er dus voor kiezen om helemaal in je eigen tempo de meditatie af te ronden. Fijne vakantie! 🙂

Inner Holiday Summer Edition

5 reizen

voor een ultieme ontspanning

Dus…

  • Op reis gaan vanuit vanuit je broekzak
  • Relax en laad jezelf helemaal op
  • Wanneer en hoe vaak je maar wilt

Adem in en uit en voel of deze reizen voor jou gemaakt zijn.

 

Inner Holiday Summer Edition

19,95

Inclusief btw

Jij krijgt:

  • 5 audio opnames inclusief muziek
  • Na aanschaf een link met een bibliotheek waarop je de visualisaties kunt beluisteren.
Are you ready?

Wat een Inner Holiday Sessie jou kan geven:

Ontspanning

Heling

Overgave

Rust

Breath in,
Breath out,
and lets go on an Inner Holiday

Ik wil mijn vakantie nu boeken!