Group Inner Journey

Een zielenreis

Adem in en adem uit en laten we op reis gaan. De Inner Journey is een hele diepe vorm van een trancereis en healing in één. Ikzelf noem het reizen met de Ziel. Je laat los wat je los mag laten en ontvangt dat wat je mag ontvangen.

Een Inner Journey zorgt ervoor dat je de connectie met jezelf versterkt op vier niveaus: ‘Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel’. De reis is een cadeautje aan jezelf. Het is een reis waarbij je de verbinding met jouw Higher Self enorm verdiept.

In de Inner Journey werk ik heel intuïtief en stem me af op de groep. De reis start altijd vanuit een thema. Ik dompel je onder in een talk en daarna gaan we de reis in. Ik werk met Kundalini & Universele energie en begeleid je met mijn stem in een diepe reis in jouw binnenwereld. Je zakt in een Inner Journey in een diepe theta staat. De staat waarin jij heelt op diep niveau.

Elke reis in een energetische upgrade en vibratie verhogend. Je dompelt jezelf als het ware in een bad vol met liefde en licht. Elke Inner Journey is een nieuwe start helemaal afgestemd op jouw proces. Dat betekent dus ook dat elke Inner Journey anders is. Soms zijn het liefdevolle knuffels en soms kunnen er overvloedig tranen stromen. Hoe dan ook zijn het allemaal cadeautjes van het Universum die voor jou klaar staan. Jij zal altijd precies dat ontvangen wat je nodig hebt en aan kan.

 

Ik wil graag bellen voor een kennismakingsgesprek

Het pad van ontwaken is de reis terug naar de liefde.

Groepsessie

Party in jouw binnenwereld

Ik neem je in een Inner Journey mee een safe space in waar jij helemaal mag zijn. Vanuit die staat begint jouw innerlijke reis. Loslaten, emoties, ontspannen, inzichten, rust, liefde, release en extase. Dat wat jij mag ontvangen, zal jij mogen ontvangen. Een Online Inner Journey is een cadeautje aan jezelf.

Dus wil jij:

  • Een moment helemaal voor jou?
  • Waarin in je mag loslaten en opladen?
  • De connectie met jouw ziel verdiepen?
  • Berichten ontvangen en Soul-gifts laten ontwaken?

Met een Inner Journey wordt jouw proces versneld en kan je sneller tot diepere lagen komen waar jezelf niet helemaal bij komt. Weet wel dat een Inner Journey intens kan zijn en dat na de Inner Journey jouw proces verder gaat. Energiewerk is altijd de start, daarna begint jouw integratieproces. Het kan dus voorkomen dat je na een sessie uitgedaagd wordt door het universum. Het is dus wel belangrijk dat je de reis echt aan wilt gaan.

“Happy people build there Inner World”

Wat is een Group Inner Journey?

Na het kopen van een ticket ontvang je toegang tot een Facebook groep. De Inner Journey duurt 1.00 tot 1.50 uur. De reis begint altijd met een talk over het thema en vanuit flow zal ik kennis en energie delen over het topic. Daarna mag jij je overgeven en neem ik je mee op reis. Tijdens de reis zak je in een diepe Theta staat. Dit is de staat tussen waken en slapen. De Theta staat maakt je zeer ontvankelijk voor creatieve ideeën, beelden, flarden van dromen en lang vergeten herinneringen. Hoe de reis eruit ziet dat weet ik nooit van te voren. Dit ontstaat vanuit de groepsenergie. Wat ik je wel kan vertellen is dat we diep kunnen gaan! Terwijl jij in de diepe reis zakt ontstaat er een nieuwe ruimte. Een ruimte waarin je kan loslaten en mag ontvangen. Hierdoor kunnen er intern veel shifts plaats vinden. Dit gebeurd soms direct of soms een aantal dagen later. Energiewerk werkt altijd door. Je mag erop vertrouwen dat je precies krijgt dat wat je nodig hebt en aankan.

Na de sessie haal ik je weer terug in het hier en nu. We doen een korte check-out met elkaar en daarin delen we in een woord onze staat van zijn. Daarna ronden we af en kan jij lekker in jouw eigen space blijven. Omdat we met energie werken kan het voorkomen dat je even bij moet bijkomen van de reis. Het eten van chocolade (yessss allowed to cheat) of beweging kan je helpen om weer helemaal terug te komen in het hier en nu. Elke Inner Journey eindigt met een lege ruimte. Na een sessie begint jouw reis pas echt. Tijd voor integratie van jouw lessen zodat je de nieuwe energie volledig kan downloaden in en om jou heen. Wees extra lief voor jezelf de dagen na de Inner Journey.

Wat anderen zeggen

Een diepe en mooie reis naar het onderbewuste. Hier heb ik leegte mogen zien, voelen en ervaren. Iets wat ik eerst nog heel spannend en eng vond, wat ik nu als een oneindige bron van liefde heb mogen ervaren. De leegte, licht, liefde, omarming, loslaten en acceptatie. Het voelen stromen en opladen van energie, het releasen van energie om vervolgens in een nog diepere trance te komen. Ik voel me gezegend, dankbaar en so so blessed💫

Naomi

Op reis in jezelf.
Och wat mooi fijn en bijzonder✨
Uittunen in je bewuste en inchecken in je onderbewuste.
Waar alle oordelen en onzekerheden niet bestaan.
Waar je mag zijn, gewoon mag zijn🧡
Het heeft me verrijkt, verlicht en versterkd. Op vele niveaus en frequenties.
Lieve Joy, dank dank dankjewel💜✨

Naomi

Dankjewel, het was heel fijn! Was voor mij Soms lastig om er bij te blijven, ben ook echt zo moe.. maar ook dat is oke. Vanuit moederaarde kreeg ik een prachtig paars blauw licht. En er was een vloeibare stroom, donkerblauw met glitters er door. Ook in de open ruimte waren er zoveel glitters.. om in rond te duikelen, zo heerlijk. Er komt nu, letterlijk nu!, nog een boodschap: je hoofd mag uit. Pfoe wat een rust gelijk. Weg met de ruis. Hallo voelen! Hij daalt lekker in. Ga er even van genieten! Dankjewel 💜💜💜

Kim

In een van de Inner Journeys bleef de vraag waarom overal altijd maar een oordeel aan moet hangen bleef door mijn hoofd spoken. Ik kon er geen antwoord op bedenken. En toen besefte ik mij ineens dat ik dat de laatste tijd ook op meerdere vlakken bij mijzelf doe. Dus ik realiseerde me weer dat sommige dingen gewoon zijn zoals ze zijn, en daar hoef je dan geen oordeel over te hebben. En al helemaal als het iets is waar je geen invloed op hebt, dan is het simpelweg verspilde energie. Deze realisatie gaf mij een nieuwe rust van binnen, die ik op sommige vlakken een tijdje kwijt was. Thanks daarvoor Joy❤️

Bart
Group Inner journey

18,00

Exclusief btw

Adem in en uit en voel of je erbij mag zijn. 🙂

Thema: Back to the Source

Online reis vanuit jouw eigen veilige space op 29 november om 11:00 uur

Ervaring met energiewerk is vereist
Are you ready?

De Inner Journey is wat voor jou als

Jij jezelf een “Party” in jouw binnenwereld gunt! 🙂

Zin hebt in een momentje even helemaal voor jou waarbij niks moet en alles mag.

Iets in jou resoneert met het thema en voelt dat je dat stukje energie weer mag herinneren van binnen.

Jij toe bent om op te laden en of te ontladen in jouw eigen binnenwereld.

Breath in,
Breath out,
and lets go on an Inner Journey

Ik wil graag een online ticket kopen