Soul Journey

Are you ready for next level energy upgrades?

Release energetische (oer)blokkades, transformeer angst om in

vertrouwen en leef jouw Zielsmissie vanuit rust en plezier 

 

Mentorship van 3 maanden voor Light Leaders

Nieuwe ronde start 1 juni 2021

Ben jij een coach/healer en voel jij een intens verlangen naar een liefdevollere wereld in en om jou heen? Maar herken jij je ook in één of meerdere van onderstaande situaties:

Jij zit middenin een transformatieproces en er is van alles bij jou aan het “ontwaken”. Je weet en voelt dat jij hier bent voor een reden. Jij wilt met jouw soulgifts een verschil maken hier op aarde! Jij bent dan ook een Light Leader van de toekomst. Jij hebt een eigen medicijn (energiewerk, de adem, coaching, plantmedicijnen enzovoorts) waar je intens veel liefde voor voelt. Je voelt dat je in een fase aan bent gekomen waarin je jouw soulgifts verder mag gaan ontwaken en dieper mag gaan belichamen.

Jij hebt waarschijnlijk al veel aan zelfontwikkeling gedaan zoals mindsetwerk, healingswerk en wellicht heb je ook al heel wat cursussen en opleidingen gevolgd. Ja jij bewandeld het pad van zelfontwikkeling al een lange tijd. Jij gaat ook snel! Jouw ontwikkeling gaat sneller dan dat van andere. Jij voelt aan alles dat jij klaar bent voor de volgende stap in jouw leven/ bedrijf. Jij voelt ook aan alles dat de lagen waar je nu in terecht komt verder gaan dan al het innerlijke werk dat je tot nu toe hebt gedaan. Je voelt sterk de behoefte aan een veilige space waarin je gezien en gehoord wordt, waarin je diepe (oer)pijnen mag releasen, gedragen wordt in liefde en een spiegel krijgt om de inzichten te integreren in jouw leven en business.

Het thema vertrouwen is een thema dat bij jou speelt. Het is een groot verlangen om vanuit een diep innerlijk vertrouwen jouw zielsmissie uit te voeren. Jij weet ook dat het uitvoeren van jouw zielsmissie een ongoing proces is. Je bent instaat om diep innerlijk werk te verweven met het zetten van actie gerichte stappen, maar het is nogal wat om dat steeds maar weer alleen te doen. Jij voelt dan ook een verlangen om gedragen te worden. Ja je wilt graag begeleid worden in zowel het diepe spirituele pad als het integreren van de lessen in het aardse leven en jouw business zodat je nog meer in staat bent om jouw doelgroep aan te trekken en te helpen.

Vaak voel jij van binnen een bepaalde onverklaarbare leegte waardoor je steeds maar weer gaat zoeken buiten jezelf. Als ik daar dan ben dan.. Als ik dat heb gedaan… (ja als als, als je uit een ander gaatje was gekomen was je een drol geweest :P). Je blijft steeds maar weer op zoek naar een nieuwe ervaring dat je gaat helpen om de volgende stap te zetten. Stiekem is het een eindeloze zoektocht geworden die je helemaal uitput.

Jij wilt deze innerlijke reis niet meer alleen doen. Je verlangt ernaar om gedragen te worden en om een groep gelijkgestemde Zielen om je heen te hebben die net zo snel en diep gaan zoals jij. Je verlangt naar een gids die jou voelt en begrijpt. Iemand die jou zowel energetisch als praktisch kan begeleiden door dit grote transformatieproces heen. Iemand die jou uitdaagt om om te ondernemen vanuit jouw Ziel en je leert hoe je plezier en rust weer terug kunt krijgen in deze reis.

Ik wil een matchgesprek aanvragen

Een bewustzijnsreis van 3 maanden: Energetische blokkades releasen, Activaties, (Business) Coaching, Integratiewerk en het neerzetten van een stevige spirituele basis in jezelf.

Alles zit al in jou, je hoeft alleen maar te gaan luisteren

In de wereld van spiritualiteit zien we veel verschillende richtingen en bewegingen en de één roept nog harder dan de ander dat hij of zij de oplossing heeft voor al jouw problemen. Hard werken, veel leren of ergens weg zweven op een kleedje is in mijn ogen geen spiritualiteit. En geloof me, ik heb de afgelopen jaren heel veel uitgeprobeerd. Na 9 jaar zoeken kwam ik erachter dat spiritualiteit niet betekent dat je ergens tegen vecht, alleen maar droomt of door blijft zoeken…. Het gaat erom dat jij leert te zijn met alles wat er is en zo intapt op die oneindige bron van liefde in jouw hart. Jij bent namelijk jouw eigen teacher, heler en opleiding in 1. Alles zit al in je, je hoeft alleen maar te gaan luisteren.

Maar op ons pad van zelfontwikkeling lopen we wel eens vast. We worden uitgedaagd door situaties. Vaak zijn we als mens gewend om hiervan weg te rennen en onszelf te verstoppen. Zelfs al heb je veel innerlijk werk gedaan, dan alsnog kom je lagen tegen waar je van vlucht. Ja hoe meer werk je verricht hoe dieper de lessen en de processen. En die diepe processen zijn niet altijd even makkelijk.

Dat jij nu vastloopt in jouw leven of jouw bedrijf is omdat je tegen iets aan het vechten bent. Er wordt je heel duidelijk iets gespiegeld en daarmee wordt je dus een les gegeven. Maar hoe ga je om met die les? Blijf je wegrennen of ga je de challenge aan? Luister je naar je hart en je gevoel of blijf je hangen in je hoofd?

Als jij een spirituele basis in jezelf neerzet en leert te luisteren naar de fluisteringen van jouw Ziel, dan kan jij de wereld aan. De wereld zelf wordt dan jouw speelveld. Het leven zelf is de ceremonie. Emoties & blokkades worden op deze manier raadgevers in plaats van interne protesten. Jij kan aanwezig zijn bij jezelf en dus jouw eigen antwoorden vinden. You praktische what you preach. Het vallen wordt een leerschool en van de highs weet je intens te genieten. Soulgifts ontwaken op een natuurlijke wijze omdat het Universum voelt dat jij devoted bent. En dan lieverd… dan heb je dus niemand meer nodig! Natuurlijk kan je dan nog een coach of healer inzetten om je te begeleiden door stukken heen, of bij het helpen van het opbouwen van je business, maar dat is dan omdat jouw Ziel fluistert dat je hulp mag ontvangen. Je doet het dan niet meer vanuit wanhoop of controle. Je doet het dan omdat je weet dat je niet meer alleen bent en het niet meer alleen hoeft te doen.

Ik wil een matchgesprek aanvragen

Je bent hier voor een reden, dat is een feit. Je bent hier ook om te leven en te genieten van je leven, dat is ook een feit. Het Universum wilt niets liever dan met jou samenwerken.

Dus ben jij er klaar voor om te gaan luisteren naar de fluisteringen van jouw Ziel en het leven te gaan omarmen precies zoals het nu is. Als jij gaat leren te zijn met alles wat er is en zo intapt op de oneindige bron van liefde in jouw hart, dan kan jij gaan leven en ondernemen vanuit jouw hart. Op deze manier ben jij nog meer instaat om moeiteloos aan te trekken waar je recht op hebt in je bedrijf en nog veel beter in staat om moeiteloos jouw klanten te gaan begeleiden.

Are you ready to live your Purpose on earth?

In drie maanden neem ik je mee op reis in jezelf. Tijdens deze drie maanden ga je diepe energetische blokkades releasen, soulgifts ontwaken, jouw eigen medicijn(en) dieper belichamen en ga jij leren hoe je integratiewerk je helemaal eigen kunt maken.

Tijdens deze drie maanden ga jij laag na laag met nieuwe inzichten jouw onderneming vanuit jouw eigen liefdevolle hart neerzetten en belichamen hier op aarde. Zo gaat het uitvoeren van jouw Zielsmissie deel uitmaken van jouw innerlijke reis. Jouw bedrijf is namelijk een verlengstukje van jou! Hoe meer “werk” jij verricht in jouw binnenwereld hoe meer licht jij kan schijnen in de buitenwereld. Als jij dieper durft te zakken in oerblokkades en de lessen hieruit integreert in het dagelijkse leven ga jij steeds moeitelozer aantrekken waar je recht op hebt.

Wat andere zeggen

Wauw wat was dit een prachtige ervaring. Toen ik bij je binnenstapte, stapte ik in een bad van liefde. Het voelde veilig, kwetsbaar en vrij. Joy stelt je heel makkelijk op je gemak en weet van te voren al welke thema’s er worden aangeraakt. Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen voor haar liefdevolle zijn. Mijn thema was veiligheid. Door trauma’s en misbruik in het verleden heb ik me compleet dichtgezet voor sensualiteit, intuitie en kwetsbaarheid. Door Joy haar begeleiding in meditatie kun je heel diep in jezelf kijken. Daar vond ik mijn basis. De sterkste overtuiging dat ik niet veilig ben kwam naar boven. Wauw. Joy benoemt het eerder dan dat jij het besef hebt. Gitta Moon, haar drum is geweldig. Een drum met een sterk helend vermogen. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin. Het is zoooo fijn hoe Joy je begeleidt. Ook tijdens de integratieperiode. Want dan krijg je de spiegels in de buitenwereld, maar wel op een hele liefdevolle manier omdat Joy ze je heeft laten begrijpen tijdens de ceremonie & deep dive. Het is echt een geweldige investering voor jezelf! Want ik voel mijn basis en ben geconnect met intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar ❤️

Renee1-on-1 guidance

Wauw! Echt in één woord: WAUW! Ik heb een inner journey + integratie sessie van Joy mogen ontvangen en dat was echt magisch. De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessie met Joy heeft ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens de inner journey. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY). Wauw. Duizendmaal dank lieverd! You are amazing! <3

Wow wat een intense mooie ervaring heb ik bij Joy mogen ervaren en ontvangen. De sessie verliep heel liefdevol met zoveel aandacht voor mijn zijn. Ik heb een hele diepe reis mogen ervaren waarin ik volledig gedragen werd en soms het gevoel had dat ik enorm verlicht ben, daarbij ervaarde ik een diepe rust die ik nog nooit eerder had ervaren. De drum die ze gebruikte dat vond ik zo fijn waardoor ik nog dieper in mijzelf kon gaan, soms helemaal weg en soms helemaal erbij. Het heeft mij een enorme rust gegeven en dat ik er mag zijn. Joy is puur liefde en geeft dat volledig door. Haar sessie was zo liefdevol en intens een must om te ervaren en ze geeft een verrijking over jezelf. Zo Dankbaar dat ik haar ben tegengekomen, het heeft zo mogen zijn. Alleen liefde voor haar en voor wat ze doet😍❤🥰😘

Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is.
Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden.
Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces.
Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.
Lieve joy,
Dankjewel💜

Puck

Wat ik vaak zie gebeuren in de spirituele wereld is dat wij mensen schieten in de zoekende rol. We gaan van ervaring naar ervaring, maar het integreren van die lessen... Ho maar! Terwijl juist de integratie het meest cruciale stuk is in het pad van ontwaken. Het helemaal omarmen van de integratie is de reis terug naar onafhankelijkheid!

Let's create magic

Hoe zou het zijn als:

 • Jij het pad van jouw Ziel gaat bewandelen en jouw purpose op aarde gaat uitvoeren door “gewoon” te gaan leven!
 • Jij er helemaal klaar voor bent om in je licht te gaan stappen en jouw Soulgifts te gaan delen met de wereld door middel van jouw bedrijf.
 • Als jij helemaal mag thuiskomen bij jezelf. Thuiskomen in de liefde. Thuiskomen in veiligheid. Thuiskomen in onafhankelijkheid. Thuis! Ja jij bent thuis in jouw eigen hart.
 • Jij gaat stoppen met hard werken en vanuit rust, vertrouwen en moeiteloosheid jouw droomleven manifesteert en jouw bedrijf neerzet zodat jij weer andere mensen mag gaan helpen. Jij bent hier namelijk voor een reden lieverd en het is tijd. Het is de hoogste tijd om helemaal te gaan staan voor wie je bent. De wereld heeft je nodig! Now more then ever….
 • Jouw bewustzijn vergroot & energetische blokkades released zodat jij meer en meer kan gaan luisteren naar de fluisteringen van jouw Ziel, jouw eigen soul gifts / medicijnen mag gaan omarmen en gaan inzetten. Alles zit al in je, je hoeft het alleen maar te gaan luisteren, herinneren en gaan doen. One flow at the time!
 • Dat jij voelt tot in het diepste van je zijn dat het helemaal veilig is om te voelen. Je hoeft niet meer te vluchten van jouw eigen binnenwereld. In liefde beweeg je door het donker heen. In liefde ga je staan voor jouw eigen licht.
 • Dat jij die sterke en onafhankelijke vrouw/man die in jou zit volledig omarmt. Dat jij voelt in het diepste van je zijn dat jij niemand anders nodig hebt om jouw dromen te verwezenlijken. It’s you! It’s you who creates the magic.
 • Dat jij een krachtige, liefdevolle en stevige spirituele basis in jezelf hebt neergezet. When shit hits the FAN you are ready for whatever is coming your way. Jij draagt jezelf namelijk in liefde en veiligheid!
Ik wil een matchgesprek aanvragen

Het pad van ontwaken is de reis terug naar de liefde. De weg terug naar jouw hart.

“Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel en dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij. Ik hoef er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel Joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat.”

Naomi1-on-1 Guidance

Let's awaken your fire within

In het “Soul Journey” programma gaan we dieper zakken. Heel diep zakken in jouw binnenwereld. In jouw kern. Jouw stevige en krachtige kern.

Als spaceholder werk ik samen met het Universum. Voor dit programma host ik een container van liefde, vertrouwen, groeien, veiligheid & verbinding. Verwacht dus grootse shifts. Highs & lows. En naast helen op diepe lagen, ook gaan leren te genieten van de reis zelf.

1-op-1 traject in verbinding met een Zielengroep

Je hoeft het niet meer alleen te doen.. Mijn Ziel draagt jou 3 maanden lang waardoor jij mega shifts gaat maken terwijl jij tegelijkertijd helemaal thuis mag komen in jouw eigen liefdevolle hart.

 

De Soul Journey is een 1-op-1 programma in verbinding met een groep die start op dinsdag 1 juni 2020. Samen duiken wij jouw binnenwereld in met 1-op-1 sessies zodat jij kan shiften naar die onafhankelijke Light Leader die al in jou zit. Daarnaast ontmoet je gelijkgestemde Zielen zodat je kan verbinden als daar behoefte aan is. 

Let’s go Deep within

We starten deze 3 maanden direct met een Online Deep Dive Ceremonie met de groep op 1 juni van 09:30 uur tot 14:00 uur. De Deep Dive Journey is een ceremonie waarin we in een paar uur de diepte in reizen met energiewerk, (business) coaching, en spiegelwerk. De volgende Deep Dive Journey staat gepland op dinsdag 20 juli. Als het mogelijk is maken we hier een livedag van.

Elke maand twee keer online samenkomen met een groep mooie Zielen

Daarnaast komen we elke 1e en 3e dinsdag van de maand van 09:00 uur tot 10:00/10:30 (met uitzondering van de Deep Dive Journeys) online samen met de groep. Deze gatherings zijn er voor integratiewerk en om te verbinden met de groep. We zullen in deze online gatherings werken met verschillende thema’s. In de eerste maand zullen we diep gaan zakken in het thema “Opening-up- & Gronding” zodat jij dieper mag gaan zakken in jouw binnenwereld en tegelijkertijd een stevige basis in jezelf neer gaat zetten. De thema’s voor de overige maanden zijn afhankelijk van de groepsenergie.

1-op-1 Guidance

Je hebt in totaal 4 keer een 1-op-1 sessie met mij in deze 3 maanden. Je kunt de 1-op-1 guidance zelf inplannen wanneer jij voelt dat het tijd is. Tijdens de 1-op-1 Guidance laten we ontstaan wat nodig is. Het fijne is dat je het kan inzetten voor wat je maar wilt. Het kan dus zijn dat het een healing of release sessie is of dat we heel concreet en praktisch aan de slag gaan voor jouw business.

Tijdens deze 3 maanden heb je recht op 2 keer een 1-op-1 Inner Journey van 1.50 uur. Deze sessies vinden online plaats. Daarnaast heb je 1 keer recht op een 1-op-1 Deep Dive Journey. Dit is een reis waarin ik je ontvang in de Tipi in Hedel of in de Tempel in Amsterdam en waarin we in z’n 3-5 uur 1-op-1 flink de diepte in gaan. Dit is een magische ochtend/middag helemaal in het teken van jou. Inclusief lunch en cacao. Deze Journey zal heel wat in beweging zetten. Je voelt vanzelf de call wanneer de tijd daar is. Dan heb je ook nog recht op een eenmalige powerbooster van 30 minuten en deze is in te zetten een week na de Deep Dive Journey. Om hemel weer met aarde te verbinden en de aarde weer met de hemel.

Je hoeft het niet meer alleen te doen

Tijdens deze 3 maanden heb je ook een kort lijntje met mij. Van dinsdag tot en met donderdag beantwoord ik binnen 24 uur al jouw vragen via whatsapp of mail. Je hoeft het niet alleen te doen lieverd. Ik wil dat je zo min mogelijk vastloopt. Je kan mij vragen stellen over jouw ontwikkeling en jouw onderneming. Ik vang je op als je even in een low-rider-stoeltje bent gestapt en daarnaast vieren we natuurlijk ook jouw successen! Gedurende de 3 maanden flow je mee op mijn energiestroom en ben ik er voor je. Dit is dan ook de grootste waarden van het programma. In het onzichtbare gebeurt er namelijk oneindig veel. 3 maanden lang hoef je het gewoon niet alleen te doen. Het enige wat jij hoeft te doen is hulp vragen en ontvangen (HA! gelijk twee amazing lessen om te leren!).

Samen groeien

In deze drie maanden ga ik je meenemen in al mijn tools en “a-haaaa” inzichten, kennis en energie. De reis is een combinatie van plezier, groei, energetische shifts en liefde! Daarnaast gaat mijn eigen ontwikkelingsreis natuurlijk ook gewoon verder. Mijn groei deel ik dus direct met jou. Ook zullen jullie allemaal met elkaar in een whatsappgroep komen. Jullie kunnen elkaar dus guiden in het proces. Mijn beleving is dat alleen al het hebben van deze groep en dus een groep Soul Family paraat hebben staan, al zo ontzettend helend is. Je hoeft het echt niet meer alleen te doen.

Meditatie Library

Daarnaast krijg je toegang tot mijn meditatie library vol met meditaties, Inner Holidays, Inner Journeys, een Volle Maan Ceremonie & Mini Mindfull Moments. Deze library blijf ik ook aanvullen met meer en meer moois.

 

Ik wil een matchgesprek aanvragen

Het is helemaal veilig om die krachtige en lichte jij te gaan omarmen en aan de wereld te gaan laten zien!

Onafhankelijkheid is waiting for you

Aan het einde van dit traject

 • Heb jij liefde omarmt in alles van je zijn. Jij voelt en weet dat jij de liefde bent. De liefde is jouw teacher, guide, spiegel en heler. Jij bent thuis in jouw eigen hart en bewandeld het pad van jouw Ziel.
 • Heb jij meditatie zo in jouw leven verweven zodat jij dit zelfs kunt gaan toepassen in jouw bedrijf.
 • Ervaar jij liefde voor jezelf in alle fases van jouw Innerlijke reis. Jij gaat vanaf nu gewoon lekker op zowel de highs als de lows. Je bent gestopt met vechten en mag moeiteloos ontvangen.
 • Heb jij een stevige en stabiele basis in jezelf opgebouwd. Hallo onafhankelijke aantrekkelijke vrouw die straalt en zichzelf helemaal laat zien aan de wereld en daardoor moeiteloos aantrekt waar ze recht op heeft.
 • Heb jij een rotsvast vertrouwen in jezelf. Je bent niet meer bang om jezelf te laten zien aan de wereld! Je voelt in elke vezel van je zijn dat het veilig is om de echte jij te laten zien aan de wereld.
 • Heb jij integratie- & healingswerk verweven in jouw leven! Spending time alone is een feestje en like-minded people komen steeds meer en meer op je pad.
 • Heb jij tools om blokkades te leren herkennen, te omarmen om ze vervolgens voor jou te laten werken. Het leven zelf is jouw speelveld geworden.
 • Jij bewandelt het moeiteloze pad. Moeiteloos manifesteer jij jouw dromen en tegelijkertijd geniet je van de reis zelf! Niks houd je meer tegen! Jij leeft je leven vanuit vertrouwen, rust en moeiteloosheid.

Het pad van ontwaken is de reis terug naar de liefde. Het is het pad waarin je mag gaan herinneren dat je gedragen wordt, moeiteloos gedragen wordt door het Universum. Het is een reis terug van angst naar de liefde. Van het denken naar het voelen. Van hard werken naar moeiteloos ontvangen. Van controle naar vertrouwen. Van het hoofd naar het hart. Het is de reis terug naar jou eigen veilige en liefdevolle kern. Ben jij er klaar voor?

Ik wil graag kennismaken

Wat nou als jij het niet meer alleen hoeft te doen?

Vaak ervaren we dat het pad van zelfontwikkeling aanvoelt als een eenzame wereld waarin we hard moeten werken. Oh I feel you. Ook ik heb dat lang gevoeld. Gevochten tegen die gevoelige en krachtige vrouw van binnen. Hard gewerkt. Eindeloos gezocht. Niet geluisterd naar mijn gevoel. Altijd maar over mijn grenzen heen gaan en de moeilijke weg kiezen.

Maar vanaf het moment dat ik ben gaan luisteren naar de fluisteringen van mijn ziel ben ik terug op mijn pad gezet. De reis terug naar mijn hart. De weg terug naar de liefde. Nu bewandel ik het pad waarin ik niet meer hard hoef te werken. Het pad waarin ik mag zijn wie ik ben. Waarin ik niet meer alleen ben, maar waarin ik ten volste gedragen word en liefde mag ontvangen.

Dat betekent niet dat mijn reis alleen maar makkelijk is. Nee zeker niet! Het is nog steeds een dapper pad. Het vraagt om zelfinzicht, moed, loslaten en intens veel liefde. Zonder donker kan licht er niet zijn. Maar mijn reis is wel heel liefdevol geworden omdat ik mijzelf in liefde draag. Ik ben gestopt met vechten en vluchten en het bewandelen van dit pad gun ik iedereen.

Inner Journey Reviews

Een diepe en mooie reis naar het onderbewuste. Hier heb ik leegte mogen zien, voelen en ervaren. Iets wat ik eerst nog heel spannend en eng vond, wat ik nu als een oneindige bron van liefde heb mogen ervaren. De leegte, licht, liefde, omarming, loslaten en acceptatie. Het voelen stromen en opladen van energie, het releasen van energie om vervolgens in een nog diepere trance te komen. Ik voel me gezegend, dankbaar en so so blessed💫

Wauw wat een mooie reis net. Ik voelde een activatie bij m’n derde oog. En toen we naar de paarse kamer zakte voelde ik letterlijk dat ik toek toek toek toek steeds een laag dieper dimensies inzakte.
En daarna kwam er letterlijk een enorm brok aan hardheid naar boven bij m’n hart. En dat is precies hetgeen wat mijn binnenwereld afscheid van de buitenwereld. Next level hart openen wordt er gevraagd nu. Binnenwereld en buitenwereld mogen meer samensmelten.
Maar inderdaad wat je zegt: werd echt gedragen door warmte liefde en licht.
En aan het einde zag ik mijn vortex (een piramide) met een enorme lichtbal erboven.

Op reis in jezelf.
Och wat mooi fijn en bijzonder✨
Uittunen in je bewuste en inchecken in je onderbewuste.
Waar alle oordelen en onzekerheden niet bestaan.
Waar je mag zijn, gewoon mag zijn🧡
Het heeft me verrijkt, verlicht en versterkd. Op vele niveaus en frequenties.
Lieve Joy, dank dank dankjewel💜✨

Het was echt heel bijzonder! Ik voelde echt heel veel. Ben nog nooit zo diep gekomen. Ik voelde heel vooral een soort tintelingen in mijn handen die door mijn hele armen trokken. Ook voelde ik heel veel gebeuren bij mijn kruin. Alles tintelde helemaal en voelde een soort druk. Ik kwam echt in een hele grote leegte terecht. En voelde heel veel rust en verbondenheid. Vind het heel bijzonder dat ik zoveel kon voelen, terwijl ik normaal best wat moeite heb om te connecten met mijn gevoel. Toen jij zei dat we moesten voelen of er nog een boodschap was zag ik opeens heel veel wit licht. En voelde ik een warme gloed in mijn borst. Daarna kreeg ik de boodschap: je bent niet alleen. En even daarna zei jij ook het zelfde. Heel bijzonder om hierbij aanwezig te mogen zijn! Heeft mij weer een stap dichterbij het verbinden met mijn eigen gevoel gebracht ❤️

Het is tijd om op te staan en te gaan voor die liefdevollere wereld in en om jou heen!

Veel gestelde vragen

Waarom een kennismakingsgesprek?

Ik geloof heel sterk in de kracht van energie. Deze reis moet je voelen tot in het diepste van je zijn…. Als je dat doet, dan is er namelijk een Zielenconnectie en als die er is.. oh-my dan gaan we samen magie creëren. Ik weet uit ervaring dat als je instapt in een programma bij een Zielencoach dan ga je snel! Intens snel… Daarom is er dus een kennismakingsgesprek. Het gesprek heeft een tweeledig doel. Allereerst maken we in dit gesprek verbinding met elkaar en kan ik intunen op de reis van jouw Ziel. Waar sta je, wat heb je nodig en kan ik jou daar nu bij helpen? Daarnaast kan jij in het gesprek aanvoelen of dat jij je veilig voelt bij mij. Dat is namelijk belangrijk. Veiligheid is waar ik tot in het diepste van mijn zijn voor sta.

Wat is de prijs?

De prijs deel ik met je als ik voel dat ik jou een aanbod mag doen als we elkaar spreken in een matchgesprek. Deze reis is namelijk niet voor iedereen weggelegd en ik zal dus ook niet iedereen een aanbod doen. Daarnaast wil ik niet dat je een keus maakt op basis van geld. Als er een Zielenconnectie is, dan zijn we beide klaar voor magie. En magie gaat voorbij geld.

Voor wie is deze Journey geschikt?

Dit programma is geschikt voor de Zielen die er klaar voor zijn om mee te gaan helpen bouwen aan de liefdevollere wereld. Voor de Zielen die bereid zijn om een duik te gaan maken in de Unknown. De Zielen die door het donker durven te bewegen om steeds meer en meer licht toe te gaan laten. Deze reis is voor de Zielen die voelen dat ze er klaar voor zijn en het niet meer alleen willen doen.

Voor wie is deze Journey niet geschikt?

Deze reis is niet geschikt voor mensen die denken dat alles aan komt waaien. Als jij verwacht dat je met alleen maar hocuspocus werk jouw droomleven kan manifesteren, dan ben ik niet jouw Guide. Ik ben ook niet jouw go-to-person als je niet bereid bent om donkere stukken aan te kijken en jezelf door moeilijke stukken heen durft te bewegen. Ik ga je al mij tools, handvatten, kennis en mogelijkheden aanbieden, maar de reis zelf die leg jij af. Ik begeleid je terug naar die onafhankelijke Ziel in jou. En daar, daar moet jij zelf klaar voor zijn en ook zelf het werk voor willen doen.

Vragen?

Heb je vragen mail mij dan gerust op hello@connectwithjoy.nl of voel je vrij om een matchgesprek aan te vragen voor het programma. 🙂 I am SOUL happy om je te mogen ontvangen in dit programma.

Who am I

Hi! Ik ben Joy.
Guide & Spaceholder

Ik heb een missie. De wereld een liefdevollere plek maken. Dit doe ik door Lichtwerkers te begeleiden op hun Innerlijke Reis. Het pad van ontwaken is de reis terug naar de liefde. De weg terug naar het hart.

De tijd is aangebroken dat we allemaal thuis mogen komen in ons veilige en liefdevolle hart zodat we kunnen gaan leven en ondernemen vanuit vertrouwen, rust en moeiteloosheid.

Ik neem je in een Inner Journey graag mee op reis. Elke Journey is een nieuwe energetische start. Een start die je niet meer alleen hoeft te maken lieverd. I got your back! In een Inner Journey combineren we het spirituele met het aardse. Energie kan namelijk nooit volledig integreren zonder het zetten van concrete stappen. I give you both!

Dus voel jij diep van binnen ook een intens verlangen naar een liefdevollere wereld in en om jou heen? Laat mij je dan meenemen op reis. Op reis terug naar de liefde. De weg terug naar jouw hart.

Ik wil graag kennismaken

Are you ready to go on a Inner Journey? Let's go inworths, heal, raise our frequency and create heaven on earth together.

I AM READY!