Let’s Deep Dive

Activeer & integreer een nieuwe laag van bewustzijn en kom next level in alignment met jouw lichaam & hart zodat jij nóg beter instaat bent anderen te begeleiden. 

December editie “activating & integrating trust within the body”.

Hier ben ik bij

Laat jij je nog dragen op het pad van ontwaken?

 

Als leider van de nieuwe aarde, teacher, healer, coach, (medicine) guide en spaceholder, gids je vele anderen door mooie en diepe transformatieprocessen heen. Hierdoor ben je er veel voor de ander, maar zeg eens eerlijk ben jij er ook nog voor jezelf?

Waarschijnlijk weet jij heel goed hoe jij jezelf moet opladen, maar laat jij jezelf ook nog echt dragen van tijd tot tijd door een energetische shift heen? Of draag je enkel en alleen nog maar anderen en/of gebruik jij guidance en coaching alleen nog maar om te groeien in je business of reis je alleen nog maar voor de ervaringen?

Dus zeg eens eerlijk… Neem jij nog de tijd en ruimte om de verdieping in jezelf op te zoeken door jezelf helemaal te laten dragen in een zuivere en helende ruimte? Nee? Then it’s about time. Laat mij je meenemen op een Deep Dive!

Dit wil ik

Deze reis is anders dan alle andere reizen die je tot nu toe hebt gemaakt. It's a sacred one! Een diepe diepe reis die je meer dan ooit laat landen in jezelf.

Let's go on

A sacred journey together

Om de 2-3 maanden vindt er een Let’s Deep Dive plaats waarin 1,5 week samen met een groep like-minded zielen binnen een thema gaan reizen. We starten met een voorbereidende online module inclusief healing journey zodat jij de sacred reis mag instappen. Vijf dagen later duiken we samen een Deep Dive Day in waarin jij je als leider een hele dag mag laten dragen en samenkomt met andere inspirerende heart centered beings die jou liefdevol spiegelen en prikkelen. We eindigen met een online groepssessie voor next level integratie en alignment. 

Tijdens de Let’s Deep Dive gaan we een nieuwe laag van bewustzijn activeren & integreren, loslaten wat ons niet langer meer dient en grootse energetische shifts laten plaatsvinden, zodat jij next level in alignment komt met jouw lichaam en hart en nóg beter instaat gaat zijn om anderen te begeleiden op hun reis.

Deep Dive

495

exclusief btw
 • Voorbereidende module inclusief healing journey 5 dagen voor de live dag zodat jij al helemaal jouw sacred reis in mag stappen;
 • Een Deep Dive Day waarin jij gedragen wordt. Een dag waarin we een ceremoniële reis gaan maken, jij het oude los mag laten en ondergedompeld wordt in nieuwe overvloedige energie;
 • Een dag lang toegang tot mijn kennis en energie; ik ben er voor je, van het begin tot aan het eind. Er is ruimte voor persoonlijk contact en het beantwoorden van jouw vragen. Net zoals persoonlijke healings en activaties tijdens de ceremoniële reis en in de dagen ervoor. Mijn Ziel doet namelijk wel wat voorwerk once you say yes.;
 • Vers gemaakte voedende lunch because a happy body also means a happy soul;
 • Verbinden met nieuwe (business) soul buddy’s;
 • Nieuwe inzichten, perspectieven en inspiratie voor je eigen leven en business;
 • Grootse energetische shifts zodat jij next level in alignment komt met body & heart en de nieuwe overvloedige energie weer mag doorgeven aan andere;
 • Online groepssessie 1 week na de ceremonie voor integratie & alignment;
 • Integratie module die een maand lang beschikbaar is zodat je zelf nog rustig mag landen in alle processen.

Je kunt je aanmelden tot 9 december 10:00 uur.

Dit wil ik!
Next deep dive

December editie

In december gaan we een diepe duik maken in het thema “activating & integrating trust within body” met de volgende data:

 • Ceremonie Day op woensdag 15 december; in Leersum van 11:00 uur tot 16:00 uur (deze dag kan uitlopen en ik laat graag tijd los), inclusief Kambo. Advies is om met de auto naar deze locatie te komen.
 • Online get-together op woensdag 22 december; online via zoom van 09:00 uur tot 10:00 uur voor integratie en afronding.

De transformatie van deze maand is rauw, mega transformerend en helend voor zowel body, mind en soul. We go all in and back out. 

Het thema gaat over het vertrouwen in ons krachtige lichaam en hart  herinneren, verdiepen en omarmen. We halen oer-blokkades naar de oppervlakte zodat er ruimte komt voor next level rust, joy en power!! Because it’s about time that love will take over in- and around us.

Om tijdens deze Deep Dive volledig de diepte in te kunnen gaan, hebben we voor de Ceremonie Dag ditmaal Spaceholder Jeroen en het medicijn Kambo uitgenodigd. Jeroen heeft een Kambo training gevolgd in een community in Peru die o.a werd begeleid door mensen van de Matses Tribe. 

De Kambo kikker; de Phyllomedusa bicolor is een boomkikker die in de Amazone gebieden leeft. Een kikker die heel wat te bieden heeft aan de aarde en de mensheid. We reinigen ons fysieke lichaam en geest van binnenuit met Kambo, waardoor we dichter bij de kern aankomen en waardoor onze levensenergie, die we van nature zijn, beter kan doorstromen.

Via onderstaande button kan je jouw ticket kopen, een kennismaking call aanvragen en meer informatie lezen over de Deep Dive & het medicijn Kambo.

Meer informatie & tickets

Laat jezelf dragen door een transformatie heen in een veilige en zuivere deep dive ruimte!

What others say

Het was echt heel bijzonder! Ik voelde echt heel veel. Ben nog nooit zo diep gekomen. Ik voelde heel vooral een soort tintelingen in mijn handen die door mijn hele armen trokken. Ook voelde ik heel veel gebeuren bij mijn kruin. Alles tintelde helemaal en voelde een soort druk. Ik kwam echt in een hele grote leegte terecht. En voelde heel veel rust en verbondenheid. Vind het heel bijzonder dat ik zoveel kon voelen, terwijl ik normaal best wat moeite heb om te connecten met mijn gevoel. Toen jij zei dat we moesten voelen of er nog een boodschap was zag ik opeens heel veel wit licht. En voelde ik een warme gloed in mijn borst. Daarna kreeg ik de boodschap: je bent niet alleen. En even daarna zei jij ook het zelfde. Heel bijzonder om hierbij aanwezig te mogen zijn! Heeft mij weer een stap dichterbij het verbinden met mijn eigen gevoel gebracht

Wauw wat een mooie reis net. Ik voelde een activatie bij m’n derde oog. En toen we naar de paarse kamer zakte voelde ik letterlijk dat ik toek toek toek toek steeds een laag dieper dimensies inzakte. En daarna kwam er letterlijk een enorm brok aan hardheid naar boven bij m’n hart. En dat is precies hetgeen wat mijn binnenwereld afscheid van de buitenwereld. Next level hart openen wordt er gevraagd nu. Binnenwereld en buitenwereld mogen meer samensmelten. Maar inderdaad wat je zegt: werd echt gedragen door warmte liefde en licht. En aan het einde zag ik mijn vortex (een piramide) met een enorme lichtbal erboven.

Wauw! Echt in één woord: WAUW! De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessies met Joy heben ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens sessies. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY).

In een van de online reizen bleef de vraag waarom overal altijd maar een oordeel aan moet hangen bleef door mijn hoofd spoken. Ik kon er geen antwoord op bedenken. En toen besefte ik mij ineens dat ik dat de laatste tijd ook op meerdere vlakken bij mijzelf doe. Dus ik realiseerde me weer dat sommige dingen gewoon zijn zoals ze zijn, en daar hoef je dan geen oordeel over te hebben. En al helemaal als het iets is waar je geen invloed op hebt, dan is het simpelweg verspilde energie. Deze realisatie gaf mij een nieuwe rust van binnen, die ik op sommige vlakken een tijdje kwijt was. Thanks daarvoor Joy

Wauw wat een mooie reis mocht ik samen met jou maken. Een deep dive in veiligheid, de basis van alles. De basis van echt kunnen voelen en zijn. Ik ben je dankbaar voor wat je me hebt gegeven. Mezelf veilig voelen in m’n lichaam. Door mijn ervaringen dissocieerde ik regelmatig bij het voelen en zelfs tijdens diepgaande healings. Maar wow ik mocht me weer veilig voelen, wat een cadeau! Ik voelde jouw liefde en ik voelde me gedragen. Onwijs waardevol en fijn. Ook mocht ik voelen dat ik in mijn eigen authentieke kracht mocht stappen en mijn nieuwe aanbod werd geboren. Je hielp me over de drempel om toch zelf groepshealingen te geven. “Je bent er al klaar voor. If it scares you and excites you at the same time, you should probably do it” So I did en het was magisch! Dankjewel lieverd voor alles wat je mij hebt gegeven en om dit stukje van mijn pad samen te hebben gelopen.

Brenda WestdorpFemale leadership

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft een magische energie. Hierdoor konden diepe donkere stukken in mezelf getransformeerd worden. We hebben echt gespeeld met het donker én het licht. Hierdoor was het allemaal een stuk minder zwaar en kon ik het donker helemaal accepteren. Door haar ben ik de joy weer gaan vinden in het donker, want het hoeft allemaal niet zo zwaar te zijn zoals het hoofd verteld. Ook business wise heeft ze me geweldige tips gegeven. Door haar voelde ik helemaal wat bij mij paste en waar IK op aan ga. Enorm bedankt voor je liefdevolle, zachte energie en speelsheid.

Timo PetersBewustwordingscoach

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Toen ik bij jou binnenstapte, stapte ik in een bad van liefde. Het voelde veilig, kwetsbaar en vrij. Joy stelt je heel makkelijk op je gemak en weet van te voren al welke thema’s er worden aangeraakt. Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen voor haar liefdevolle zijn. Mijn thema was veiligheid. Door trauma’s en misbruik in het verleden heb ik me compleet dichtgezet voor sensualiteit, intuitie en kwetsbaarheid. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin. Het is zoooo fijn hoe Joy je begeleidt. Ook tijdens de integratieperiode. Want dan krijg je de spiegels in de buitenwereld. Het is echt een geweldige investering voor mezelf geweest, want ik voel mijn basis en ben geconnect met mijn intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Sara MasottoStyle Coach
Are you ready?

Dit is wat deep diven met mij jou gaat geven

 • Next level alignment met jouw krachtige hart en lichaam;
 • Een diepere verbinding met jouw ziel en het menselijke leven;
 • Meer innerlijke rust, power, vertrouwen en JOY;
 • Een activatie van een nieuwe bewustzijnslaag;
 • Helderheid over de vervolgstappen in je leven/business zodat je moeiteloos gaat aan te trekken waar je recht op hebt.
I am in!
Over mij!

Ik heb een missie...

Ik ben Joy, Inner Guide. Andere noemen mij ook wel de deep diver, koningin van de irritante-kut-vragen (ja heus!), frequentie shifter, dé guide waar niks verborgen blijft en waarin alles in een zuivere en oordeelloze ruimte naar boven mag komen en geheeld mag worden. Ikzelf vind de naam Joy gewoon voldoende! Want dat is wie ik ben en wat ik hier te brengen heb.

Ik heb ik een missie.. Bewustzijn (liefde) op aarde verhogen en van de innerlijke reis een joyfull journey maken. Dit doe ik door leiders van de nieuwe aarde te gidsen op het pad van ontwaken. Ik draag ze door ontwaking transformaties heen terug naar alignment, joy en moeiteloosheid zodat zij gaan leven en werken vanuit hun pure en krachtige hart. Want ik geloof dat, nu meer dan ooit, de wereld leiders nodig heeft die opstaan in liefde voor de liefde. 

Samenreizen met mij betekent direct shiften naar nieuwe lagen van bewustzijn terwijl de wortels onder je voeten steeds dieper en dieper de aarde inzakken. Je hart knalt open, maar tegelijkertijd voel jij je gegronder dan ooit klaar om het leven weer echt te gaan leven.

Want uiteindelijk zijn we hier op aarde gekomen om te leven en van het leven zelf te leren. De kern van mijn werk is dan ook om jou het leven weer terug te geven, zodat jij het leven ten volste gaat leven en daarmee als vanzelf bewustzijn op aarde verhoogt.

Veelgestelde vragen

 

Wanneer vinden de volgende Deep Dive Dagen plaats?

Ik plan niet het hele jaar de Deep Dives al vooruit, maar bekijk per keer wanneer een Deep Dive het beste uitkomt. Kun je niet op deze dagen, maar ben je wel geinteresseerd? Stuur me dan een berichtje via hello@connectwithjoy.nl zodat ik je op de hoogte kan houden wanneer er meer data bekend zijn. 

Voor wie is deze Deep Dive geschikt?

Deze dag is geschikt voor leiders van de nieuwe aarde die merken dat zelf ook weer een diepere laag in zichzelf mogen opzoeken. Leiders die behoefte hebben om zich te laten dragen en gelijkgestemden te ontmoeten. Coaches en healers die open staan voor grootse energetische shifts te ontvangen. 

Medicine work

In sommige deep dives zal er worden gewerkt met plant medicijnen. Deze medicijnen zorgen voor wonderlijke transformaties, maar zijn niet voor iedereen geschikt. Mocht het zo zijn dat je gediagnosticeerd bent met ziektebeelden zoals psychoses, bipolaire of andere persoonlijkheidsstoornissen dan vraag ik je om te overleggen met specialistische zorg voordat je deelneemt. Bij vragen, twijfel of advies mag je altijd persoonlijk contact met mij opnemen.

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je andere vragen, mail mij dan gerust op hello@connectwithjoy.nl. 

Begin vandaag!