Back in Alignment Programma

Een reis terug naar vertrouwen, verbinding en helderheid in jezelf om zo echt te gaan genieten van het leven!

 

Begin vandaag!

Ben jij er klaar voor om het leven weer door je heen te laten bruisen?

 

Waarschijnlijk heb jij grootste dromen en ga jij aan van zelfontwikkeling, maar als je heel eerlijk bent dan overweldigd de innerlijke reis jou soms nog best wel. Want ondanks dat jij al het hoognodige aan innerlijk werk hebt gedaan, vlieg je vaak nog alle kanten op en voelt het allemaal soms een beetje als veel. Je mist overzicht en verlangd ernaar om het even niet meer alleen te doen.

Daarnaast is het voor jou als vanzelfsprekend er altijd voor andere te zijn, maar er helemaal voor jezelf zijn is soms best lastig he? Je merkt dat je continue maar aan staat. Je bent nu op een punt aangekomen in je leven dat je verlangd naar meer rust en stabiliteit. 

In alignment leven is een continue practise en een devotie aan jezelf. Iets waarin ik je in dit programma ga uitnodigen om zelf te ervaren. Ik kan het je namelijk wel vertellen, maar alleen jij bent het die het echt kunt gaan voelen door te gaan doen. Dus ga je mee op reis?

 

I am ready!
Wat andere zeggen

En ik wil je nogmaaals bedanken voor het dragen en het zijn in deze reis. Het verbaasd me hoeveel er is veranderd in m’n denkgeest. M’n fysieke lichaam is nog steeds aan het herstellen van al die harde jaren van overleven, maar ik kan met volle overtuiging zeggen dat m’n denkgeest echt is veranderd. De tools die jij in BIA aanreikt hebben mij handvaten gegeven om mijn kennis te integreren in het dagelijkse leven. Ik geloof ook echt dat het pad loopt zoals het loopt. BIA kwam precies op het juiste moment op m’n pad en voelde ik heel erg de behoefte om op jou te mogen leunen. Zo dankbaar, ik heb zoveel keuzes mogen maken vanuit m’n hart.

Ik voel mijzelf, mijn ondergrond en mijn hart. Ik voel vertrouwen vanuit mijn ik van binnen, vanuit mijn buik, hart en hoofd. Ik ben mezelf weer tegen gekomen, in positieve zin. Het voelt alsof mijzelf heb ont-moet! De onderwerpen uit BIA raakten mijn eigen vragen rondom de onderwerpen van goed voor mijzelf zorgen, mijn energie balans behouden & dromen en doelen stellen. De vragen in de modules werken als een spiegel, ik ben uitgenodigd om eerlijk en dieper naar mijzelf te kijken. En vaak wist ik het antwoord niet.. en dacht ik, hier stop ik mee hoor… pfoee, wat een weerstand heb ik ook gehad. Maar het grootste wat ik geleerd heb in BIA is dat de antwoorden er echt komen, en misschien zelfs al wel zijn. Voorbij en door alle angsten en oordelen heen, voor het eerst voel ik echt het vertrouwen in mijzelf. En dat heeft er voor gezorgd dat ik nu durf te luisteren, durf te voelen en durf te sturen. Vanuit mijn hart (ipv vanuit alle oordelen) want je hart weet het altijd.

Het Back in Alignment is echt een cadeautje voor mij. De lessen die erin zitten en de mooie vragen zetten je aan het nadenken en geven je flinke spiegel op het leven. Het is echt zeker een aanrader ongeacht waar je zit in je eigen proces. Je kan echt merken dat Joy haar hart en ziel in dit programma zit. Zo ontzettend mooi en sterk.

Maartje

Ben jij ook zo klaar met

Dat eeuwige geping-pong tussen jouw hoofd en je hart;
Het zoeken en hard werken om voldoening te krijgen;
Jaloers zijn op andere die innerlijke vrijheid ervaren;
Vaak het gevoel hebben van: ‘Is dit het nou?”
Een storm die steeds maar raast door je lijf en hoofd.

Is dit wat je diep van binnen echt verlangt?

Een diepere verbinding met jezelf en het leven;
Gronding en stabiliteit;
Meer rust en helderheid in je hoofd en lichaam;
Vrijheid van binnenuit ervaren;
Glashelder krijgen wat de verlangens van jouw hart zijn en daarnaar gaan luisteren a.k.a. een actieplan voor jouw nieuwe droomleven?

Een guide die naast je wandelt

Het pad van zelfontwikkeling kent veel uitdagingen, dat weet je! Maar besef je je ook nog dat het leven gewoon leuk mag zijn en dat jij daar zelf voor mag kiezen? Of ben je dat stiekem even vergeten door al die lessen en processen in je leven? En ondanks dat jij altijd klaar staat voor andere, waar kan jij dan leunen?

Vanuit deze energie is “Back in Alignment Programma” geboren. Een plek voor dragers om zelf in gedragen te worden. BIA is een toegankelijke, verhelderende diepgaande journey van 11 modules waarin jij een diepere verbinding met jezelf, het leven, je lijf en (business) hartsverlangens gaat opbouwen. De modules staan vol met energy journeys, integrate opdrachten, teachings, meditaties & mini minfull moments.

Het mooiste aan dit programma is dat je na afronding weer van vooraf aan kunt beginnen of verschillende modules erbij kunt pakken als je even vastloopt. BIA is daarom dus een guide die naast je blijft wandelen. In alignment leven is namelijk een continue reis. Een reis waarin de spirit van BIA jou graag draagt.

I am ready!
Wat andere zeggen

Back in alignment betekent voor mij in mezelf, maar ook in mijn bedrijf, helemaal mijn innerlijke vuur laten schijnen. Helemaal in lijn zijn met mijn lijf. Ik belichaam het. Ik straal het uit. En de modules zijn tools waar ik altijd wanneer ik maar wil naar terug kan. Als het even niet stroomt dan kijk ik waar dat in zit en die module pak ik er dan bij. Dan maak ik de vragen, de visualisaties, meditaties en het is er gewoon weer. En dat is voor mij zo heerlijk! Ik kan dus altijd weer terug naar balans als ik eruit ben. Het programma heeft me echt terug naar mezelf gebracht en het leert me steeds dieper om meer vanuit fun te leven en ondernemen en het allemaal op mijn manier te mogen doen. Het heeft me echt een fundament, een staan gegeven die ik zelf belichaam en ook direct door mag geven.

KristaCeremonie Guide

Ik volg het back in alignment programma van Joy. & Back in alignment it is! Want ik wordt echt even liefdevol op mijn plaats gezet. Juist ook in de bewuste lagen die nog wat blinde vlekjes zijn. Waardoor ik eigenlijk extra mag voelen hoe rijk en fantastisch mijn leven is en hoe groot het bereik van mijn hart is. Maar de enige die dat bereik nog tegen houd.. ben ik zelf. Het programma neemt me mee aan de hand om het echt te gaan doen en echt te gaan staan. Het werk van Joy is zo fijn gegrond, verhelderend, verdiepend en transformerend. Zelfs al was ik nog niet eens echt gestart met de oefeningen.. in de energie nam Joy me gewoon al mee. Fasten your seatbells.. ready for take off 😍🔥

MyrtheDevine Feminine Expert

Het Back in Alignment is echt een cadeautje voor mij. De lessen die erin zitten en de mooie vragen zetten je aan het nadenken en geeft je een flinke spiegel op je leven. Het helpt me stil te staan bij waar ik zelf niet snel bij stil staat. Zo mooi om er bewust van te worden maar zeker ook wel confronterend. Dat het online is ook heel fijn, omdat je het echt op je eigen tijd kan doen wanneer het voor jouw goed voelt. De meditaties en reis zie erbij zitten sluiten ook mooi aan bij programma wat Joy heeft neergezet. Het is echt zeker een aanrader ongeacht waar je zit in je eigen proces. Je kan echt merken dat Joy haar hart en ziel in dit programma zit. Zo ontzettend mooi en sterk.💜💜

MaartjeSpaceholder

Zodra ik het back in alignment programma met een 1 op 1 sessie online zag staan, wist ik dat ik hieraan mee mocht gaan doen. Wat ik het fijne vind aan het programma, is dat je iedere week een nieuw thema behandeld. Thema's met vragen die je echt aan het denken zetten. Ook kan je iedere week minimaal 1 meditatie doen. De meditaties van Joy zijn echt cadeautjes! Ze heeft zo'n fijne stem en het is een heel fijn moment voor jezelf. Kortom echt een super fijn programma. Het mooie is ook dat je dit programma om de zoveel maanden kunt herhalen door de onbeperkte toegang.

KellyDroom Coach

Ben jij klaar voor meer joy, vrijheid en verbinding in je leven?

Minimaal 1 jaar lang toegang tot 11 modules. De modules staan vol met energy journeys, integratie opdrachten, teachings, meditaties & mini minfull moments zodat jij een diepere verbinding met jezelf en het leven gaat opbouwen en altijd een guide hebt die naast je wandelt op jouw innerlijke reis.

Direct toegang zodat je na aanschaf direct kunt beginnen. Je ontvangt week per week een mail.

De modules

Gemiddeld ben je 1-3 uur per week bezig met de schrijfopdrachten, teachings, energy journeys en meditaties. Je kan het zelf zo uitgebreid maken als waar jij behoefte aan hebt.

Module 1. Bewustwording van jouw ondergrond. In week 1 ga ik je uitnodigen te kijken naar jouw huidige leven en jouw allergrootste verlangens en daarmee ga je een energetische start maken van jouw nieuwe droomleven.

Module 2. Energetisch gronden. Deze week gaan we een duik maken in energetisch gronden met een activatie- en clearing reis. Deze reis is een reset van jouw hele energetische systeem. Je komt thuis in jezelf en zal daarmee de poorten van overvloed in en om je heen openen.

Module 3. Integratie 1.0. In deze week gaan we het leven zelf als spirituele practise uitnodigen. We gaan de voorgaande weken integreren en met 2 geankerde benen het leven zelf instappen zodat jij het leven ten volste gaat leven.

Module 4. Stilstaan in de stilte. In week 3 gaan we stilstaan zodat we de stilte kunnen onderzoeken. Je gaat helder krijgen wat de stilte voor jou betekent en hoe je het kunt gaan verweven in je leven.

Module 5. Into the heart. Deze week gaan we de diepte van het hart in reizen. Het hart is namelijk de leider op het pad van ontwaken. Hier ligt de magie!

Module 6. Alignment. Deze week is een verdieping op week 5. Het hart is belangrijk, maar helderheid krijgen en begrijpen in welke thema’s jij aan het reizen bent is net zo belangrijk. Zo kunnen hoofd en hart samen gaan werken.

Module 7. Overvloed In deze week gaan we een diepe duik maken in het thema overvloed zodat je het daarna overvloedig mag gaan aantrekken. Magic is waiting for you on the other side.

Module 8. Vrij leven. Wat nou als alle barrières wegvallen hoe zou jij dan jouw leven vorm willen geven? In deze week ga jij de manifestatie van je leven neerzetten en beginnen met opruimen van dat wat je niet meer dient in je leven zodat er ruimte komt voor het leven waar je hart naar verlangt.

Module 9. Clearing the way. Wat staat er nog in de weg tussen jou en je dromen? In week 9 gaan we jouw eigen ruimte opschonen zodat jij ready voor alignment & joy op alle vlakken in je leven.

Module 10. Integreren tussen oud en nieuw in. In deze week gaan we een reis maken jouw eigen veilige haven in. Een kalme plek die altijd aanwezig is, ook al zit je volop in transitie. Deze module is een innerlijke herinnering die de rest van jouw leven gaat veranderen.

Module 11. Vertrouwen. Nu je hebt verkend, gebouwd, opgeruimd en in alignment bent gekomen zakken we als laatste samen het thema vertrouwen in, zodat je vol met vertrouwen de reis zelfstandig verder kunt bewandelen (en weer van vooraf aan kunt beginnen).

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze journey geschikt

Dit programma is geschikt voor iedereen die voelt dat er meer is in het leven en er klaar voor is om met de aandacht naar binnen te gaan. Ik ga je doormiddel van integratie opdrachten, teachings en healing journeys aan het “werk” zetten. Deze reis dan ook gemaakt voor de leiders die aan gaan van innerlijk werk en die de balans in zichzelf weer willen vinden.

Voor wie is deze Journey niet geschikt?

Dit programma brengt heel wat in beweging en zeker in de eerste paar modules kan er heel wat loskomen qua oude vastzittende energie. Deze reis is dan ook niet geschikt voor mensen die denken dat alles aan komt waaien. Als jij verwacht dat je met alleen maar hocuspocus werk jouw droomleven kan manifesteren. Jij bent het zelf die deze modules mag doorlopen. Jij bent het ook zelf die steeds weer de diepte van je hart mag opzoeken om vervolgens vanuit daar actiestappen mag gaan zetten. Mocht het daarnaast zo zijn dat je gediagnosticeerd bent met ziektebeelden zoals psychoses, bipolaire of andere persoonlijkheidsstoornissen dan vraag ik je om te overleggen met specialistische zorg voordat je deelneemt aan het programma. Bij vragen, twijfel of advies mag je altijd persoonlijk contact met mij opnemen.

Wanneer kan ik beginnen

Je kan gelijk na aanschaf van het programma beginnen. Je ontvangt na je aanmelding een email met alle start informatie. Daarna ontvang je iedere week een mail met alle opdrachten, teachings, energy journeys en meditaties. Je start dus direct na aanschaf.

Vragen?

Heb je vragen mail mij dan gerust op hello@connectwithjoy.nl.

Ben jij er klaar voor om een diepere vorm van rust, draagkracht en vertrouwen in jezelf te gaan activeren en integreren?