Awakening Journey

Samenkomen en verbinden met andere Zielen in een veilige online space.

Een plek waarin je gedragen mag worden. Waarin je mag loslaten en ontvangen.

Overvloedig. Ja overvloedig. 

 

1 weekse groepsreis | Next Journey

 25 april tot en met 2 mei | Thema Zelfvertrouwen

Ben jij een lichtwerker en voel  jij ook een intens verlangen naar een liefdevollere wereld in- en om jou heen? Voel jij ook dat het tijd is om een nieuwe stap te zetten in jouw leven / business, maar herken je ook dit?

Jij zit middenin een transitie van “oud” naar “nieuw”. Je beweegt je door een transformatieproces heen en er is van alles bij jou aan het “ontwaken”. Je bent een gevoelige Ziel en wellicht ook een (grootse) denker. Je hebt het gevoel dat er iets “groots” op je staat te wachten. Ja jij bent hier op aarde voor een reden en dat voel je. Jouw Ziel heeft een grootse missie uit te voeren. Maar holly-molly dat voelt soms best wel een beetje spannend aan.

Jij hebt je wellicht vaak eenzaam en vreemd gevoeld. Hierdoor heb je heel vaak altijd alles maar alleen gedaan, hard gewerkt en eindeloos gezocht buiten jezelf. Je voelt ook dat je aan het opengaan bent en dat je steeds meer en meer aan het voelen bent. Dit voelen overweldigd je nog wel eens.

Jij voelt van binnen sterk de behoefte om te verbinden met like-minded-zielen, zodat je niet meer alleen bent en mensen om je heen hebt die je begrijpen. Jij bent klaar voor een reis (in je binnenwereld) en voelt de behoefte te verbinden met andere in een veilige (online) space waarbij je enkel en alleen jezelf hoeft te ZIJN. Ja het tijd om te ervaren hoe het voelt om onvoorwaardelijk gedragen te worden. Gedragen in de liefde. Je hoeft het niet meer alleen hoeft te doen.

Jij houdt van ontwikkeling en diepgang. Jij voelt aan alles dat jij klaar bent voor de volgende stap in jouw leven/ bedrijf. Het is alleen de angst die je tegenhoudt. Jij bent er nu klaar voor om te stoppen met vluchten en die blokkade waar je nu tegenaan loopt te transformeren naar vertrouwen zodat jij daarna de volgende stap in jouw leven / bedrijf kunt gaan zetten vanuit moeiteloosheid en rust. Je hebt dan ook behoefte aan een veilige energetische space waarin je gezien en gehoord wordt, waarin je diepe pijnen mag releasen en tegelijkertijd gedragen wordt in liefde zodat je daarna zelfstandig weer door kunt.

Yes you are ready for a big shift. Ja het is tijd. Tijd om op te staan in liefde, voor de liefde. The world need you, but first you need you!

Yes, ik reis deze maand mee

The Awakening Journey.

De Awakening Journey is een gids op het pad van ontwaken. Het is een veilige space om te verbinden met andere gelijkgestemde Zielen terwijl je tegelijkertijd de verbinding met je eigen Ziel verdiept.

De Awakening Journey is een plek voor healers & coaches om te leren en te ontleren. Om te spelen en te helen. Om de diepere lagen van heling in te duiken op een veilige manier. Het is een space waarin jij mag zijn wie je bent. Waarin je mag instappen met al je vragen, je tranen en je blijdschap. Ja het is een plek waar alles er van jou mag zijn.

The Awakening Journey nodigt je uit om dieper te zakken in lagen van jouw bewustzijn. Elke maand ben je welkom om in te stappen in de 1 weekse Journey. Zodat je een diepe laag mag afpellen. Los mag laten wat je los mag laten en ontvangen wat je mag ontvangen. Elke laatste zondag van de maand duiken we de reis in met een Ceremonie. Een week later landen we samen weer op aarde met een Integratie Gathering. Daarna mag je zelfstandig verder gaan reizen. Wetende dat je altijd terug mag komen als je weer gedragen wilt worden en er klaar voor bent om de volgende laag af te pellen. Ja je bent altijd welkom! Je hoeft het niet meer alleen te doen.

Daarnaast kan je, je ook gratis aanmelden voor de “Awakening Community”. Dit is een (Facebook) groep waarin ik kennis, teachings, ervaringen, leuke challenges en nog veel meer deel. Gewoon van Ziel tot Ziel. Gratis! In deze groep facilitair ik ook elke 2e woensdag van de maand een live meditatie. Voel je enorm welkom mooie Ziel.

Ik wil me graag aanmelden voor de gratis Awakening Community

Samen intappen op een oneindige bron van liefde

Voor iedereen is een oneindige stroom van liefde en overvloed beschikbaar, maar als mens zijn wij niet opgegroeid met dit inzicht. Wij leren dat vluchten veiliger is dan voelen en daardoor hebben wij heel wat blokkades vastgezet in ons lijf. Jaren na jaren. Pijn na pijn. Levens na levens. We hoeven die pijn echter niet meer bij ons te dragen. Het is veilig om te voelen. Het is veilig om te helen. Ja het is veilig lieverd.

Laten we samen op reis gaan…. Ons laten dragen door Mother Earth & Devinity. Ja laten we samen op reis gaan. Op reis met onze Ziel.

Are you ready for next level transformation?
Feel welcome to step into this month's Journey.

Next Journey start 25 april

ZELFVERTROUWEN

Het thema voor de volgende Awakening Journey is “Zelfvertrouwen”. Zoveel lagen, ja zoveel laagjes heeft dit thema. Het is groots, maar toch ook weer helemaal niet.

Wat roept het bij jou op? Ja wat triggert het in jou? Dat.. dat wat het bij jou triggerd, dat is jouw thema.

Kom je spelen en helen met jouw intentie in de ceremonie en integreren in de circle?

I AM IN!

Het pad van ontwaken is de reis terug naar de liefde. De weg terug naar jouw hart.

“Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel en dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij. Ik hoef er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel Joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat.”

Naomi1-on-1 Guidance

Hoe ziet de reis eruit?

Op het moment dat jij “JA!” zegt tegen deze Journey zal er al heel wat in gang worden gezet. HA! Ja jij zegt “JA!” tegen het thema en daarmee JA! tegen de energie.

De reis start met een ceremonie. Op de laatste zondag van de maand komen we om 09:30 online samen via Zoom. De Ceremonie duurt ongeveer tot 14:30 uur. Het kan altijd iets korter of later zijn. Mijn Ziel kent namelijk geen tijd wel waarden. De dag is gevuld met verbinding, sharing & teachings. Ook zullen we in het tweede gedeelte van de dag (na een korte pauze) op een Inner Journey ingaan. Na de reis is er een pauze. Daarna is er ruimte voor sharing & zullen we deze magische dag afsluiten met elkaar.

Integratie Gathering

Een week na de Ceremonie komen we met elkaar samen voor een Integratie Gathering. Van 09:30 uur tot ongeveer 11:00/11:30 uur is er mogelijkheid voor verbinding, sharing van processen, spiegelwerk, (business) coaching en integratiewerk. In deze Gathering zullen we alle losgekomen en teruggebrachten stukjes weer inklikken. Ik werk altijd intuïtief dus geheel afhankelijk van de processen waar jullie in zitten zullen alle Gatherings ontstaan. In deze Gathering heb je dus ook de mogelijkheid om al je vragen aan mij te stellen. Samen combineren we hemel weer met aarde en zal jij na deze Gathering weer een dosis nieuwe energie ontvangen om zelfstandig verder te reizen.

Alles start met jouw intentie

Elke maand werken we met het thema. En rondom dit thema neem jij jouw eigen intentie mee de reis in. Ter voorbereiding op de Ceremonie ontvang je een inwijdingsmail.

De reis gaat verder

Elke Inner Journey eindigt met een lege ruimte. Na een sessie begint jouw reis pas echt. Tijd voor integratie van jouw lessen zodat je de nieuwe energie volledig kan downloaden in en om jou heen. Energiewerk is altijd de start, daarna begint jouw integratieproces. Het kan dus voorkomen dat je na een sessie uitgedaagd wordt door het universum. Het kan ook zijn dat je de dagen erna heel moe bent, of juist stuitert van energie. In de week na de Ceremonie heb je de Awakening Community om op terug te vallen. Hierin kan je verbinding leggen met andere like-minded Zielen.

Een reis met je Ziel

Inner Journey

In de Awakening Journey gaan we op een Inner Journey. Dit is een hele diepe vorm van een release reis. Ikzelf noem het reizen met de Ziel. 

Release, Recharge & Raise your Frequency

Een Inner Journey zorgt ervoor dat je de connectie met jezelf versterkt op vierniveaus: ‘Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel’. Het is een reis waarbij je de verbinding met jouw Ziel en Zielsmissie enorm verdiept. 

Licht en donker 

In een Inner Journey werken we zowel met licht als met het donker. We werken met energie en energie heeft zijn eigen weg. Vooraf een reis kan je nooit bepalen hoe de reis eruit komt te zien. In een krachtveld met andere lichtwezens werken we met diep vastzittende blokkades. Er kan dus zowel intens veel licht als donker omhoog komen. Het kan zijn dat je tijdens de reis heel emotioneel wordt, koud krijgt, rillingen, trillen enzovoorts…. maar het kan ook zijn dat je helemaal niks voelt of heel diep wegzakt, op reis gaat door vorige levens, of een soort van in slaap valt. 

Cadeautjes van het Universum

Elke reis in een flinke energetische upgrade en dus vibratie verhogend. Het is een nieuwe start die afgestemd is op jouw proces. Dat betekent dus ook dat elke Inner Journey anders is. Soms zijn het liefdevolle knuffels, soms zijn het intense wervelwinden en soms blijft de ervaring heel neutraal. 1 ding is zeker, Jij zal altijd precies dat ontvangen en loslaten wat jij aan kan zodat jij daarna de volgende stap kunt gaan zetten in jouw leven /bedrijf. Of je het bewust meemaakt of niet, in de reizen gaan we diep! Jij mag jij er altijd op vertrouwen dat elke reis een cadeautje is van het Universum en dat je veilig bent onder de guidance van mijn Ziel.

Zak dieper met je aandacht naar binnen, durf te voelen en stel je open voor de fluisteringen van jouw Ziel. Het diepe innerlijke werk wordt zo jouw speelveld en het leven zelf de reis!

The Awakening Journey

Na de reizen heb jij

  • In een krachtveld van energie heb je de start gezet om aan de slag te gaan met de energie en zo dieper te zakken in lagen in je eigen bewustzijn.
  • Je hebt mogen loslaten wat je los mocht laten en ontvangen wat je mocht ontvangen.
  • Is zowel het licht als het donker aangeraakt zodat je met beide energieën verder kunt spelen de aankomende tijd.
  • Na de reis gaat jouw integratieproces van start. De reizen gaan diep… de energie werkt dus op diepe lagen verder door.
  • Jouw hart staat open om te mogen ontvangen. Groots te mogen ontvangen! Er is je een nieuwe ruimte met nieuwe energie gegeven.

Use this energy wisely. Als je de energie inzet voor -The Highest Good- zal je rijkelijk worden beloond met een vervolgstroom van liefde, overvloed en moeiteloosheid.

Een Inner Journey is een kettingreactie van liefde. De energie die je ontvangt en inklikt zal je ook weer moeiteloos mogen doorgeven.

Awakening Journey

Ceremonie & Integratie

Thema: Zelfvertrouwen

Van 25 april tot en met 2 mei 2020

Aanmelden kan tot 21 april 18:00 uur

 

Are you ready for the next Journey?

€88,00

Exclusief 21% btw
Inclusief:

Welkomspakketje met Cacao & Olie

Zondag 25 april online ceremonie van 09:30 tot 14:30 uur
Zondag 2 mei online gathering van 09:30 uur tot 11:00/11:30 uur.

Direct toegang tot de Awakening Community Facebookgroep voor verbinding, gratis inspiratie & meditaties

Inner Journey Reviews

Wauw wat een mooie reis net. Ik voelde een activatie bij m’n derde oog. En toen we naar de paarse kamer zakte voelde ik letterlijk dat ik toek toek toek toek steeds een laag dieper dimensies inzakte.
En daarna kwam er letterlijk een enorm brok aan hardheid naar boven bij m’n hart. En dat is precies hetgeen wat mijn binnenwereld afscheid van de buitenwereld. Next level hart openen wordt er gevraagd nu. Binnenwereld en buitenwereld mogen meer samensmelten.
Maar inderdaad wat je zegt: werd echt gedragen door warmte liefde en licht.
En aan het einde zag ik mijn vortex (een piramide) met een enorme lichtbal erboven.

Een diepe en mooie reis naar het onderbewuste. Hier heb ik leegte mogen zien, voelen en ervaren. Iets wat ik eerst nog heel spannend en eng vond, wat ik nu als een oneindige bron van liefde heb mogen ervaren. De leegte, licht, liefde, omarming, loslaten en acceptatie. Het voelen stromen en opladen van energie, het releasen van energie om vervolgens in een nog diepere trance te komen. Ik voel me gezegend, dankbaar en so so blessed💫

Het was echt heel bijzonder! Ik voelde echt heel veel. Ben nog nooit zo diep gekomen. Ik voelde heel vooral een soort tintelingen in mijn handen die door mijn hele armen trokken. Ook voelde ik heel veel gebeuren bij mijn kruin. Alles tintelde helemaal en voelde een soort druk. Ik kwam echt in een hele grote leegte terecht. En voelde heel veel rust en verbondenheid. Vind het heel bijzonder dat ik zoveel kon voelen, terwijl ik normaal best wat moeite heb om te connecten met mijn gevoel. Toen jij zei dat we moesten voelen of er nog een boodschap was zag ik opeens heel veel wit licht. En voelde ik een warme gloed in mijn borst. Daarna kreeg ik de boodschap: je bent niet alleen. En even daarna zei jij ook het zelfde. Heel bijzonder om hierbij aanwezig te mogen zijn! Heeft mij weer een stap dichterbij het verbinden met mijn eigen gevoel gebracht ❤️

Op reis in jezelf.
Och wat mooi fijn en bijzonder✨
Uittunen in je bewuste en inchecken in je onderbewuste.
Waar alle oordelen en onzekerheden niet bestaan.
Waar je mag zijn, gewoon mag zijn🧡
Het heeft me verrijkt, verlicht en versterkd. Op vele niveaus en frequenties.
Lieve Joy, dank dank dankjewel💜✨

In een van de Inner Journeys bleef de vraag waarom overal altijd maar een oordeel aan moet hangen bleef door mijn hoofd spoken. Ik kon er geen antwoord op bedenken. En toen besefte ik mij ineens dat ik dat de laatste tijd ook op meerdere vlakken bij mijzelf doe. Dus ik realiseerde me weer dat sommige dingen gewoon zijn zoals ze zijn, en daar hoef je dan geen oordeel over te hebben. En al helemaal als het iets is waar je geen invloed op hebt, dan is het simpelweg verspilde energie. Deze realisatie gaf mij een nieuwe rust van binnen, die ik op sommige vlakken een tijdje kwijt was. Thanks daarvoor Joy❤️

Dankjewel, het was heel fijn! Was voor mij Soms lastig om er bij te blijven, ben ook echt zo moe.. maar ook dat is oke. Vanuit moederaarde kreeg ik een prachtig paars blauw licht. En er was een vloeibare stroom, donkerblauw met glitters er door. Ook in de open ruimte waren er zoveel glitters.. om in rond te duikelen, zo heerlijk. Er komt nu, letterlijk nu!, nog een boodschap: je hoofd mag uit. Pfoe wat een rust gelijk. Weg met de ruis. Hallo voelen! Hij daalt lekker in. Ga er even van genieten! Dankjewel 💜💜💜

Wat nou als je stopt met vluchten van jouw binnenwereld? Wat gebeurd er dan?

Vaak ervaren we dat het pad van zelfontwikkeling aanvoelt als een wereld waarin we hard moeten werken. Oh I feel you. Ook ik heb dat lang gevoeld. Gevochten tegen die gevoelige en krachtige vrouw van binnen. Hard gewerkt. Eindeloos gezocht. Niet geluisterd naar mijn gevoel. Altijd maar over mijn grenzen heen gaan en de moeilijke weg kiezen. Maar vanaf het moment dat ik ben gaan luisteren naar de fluisteringen van mijn ziel ben ik terug op mijn pad gezet. De reis terug naar mijn hart. De weg terug naar de liefde. Nu bewandel ik het pad waarin ik niet meer hard hoef te werken. Het pad waarin ik mag zijn wie ik ben. Waarin ik niet meer alleen ben, maar waarin ik ten volste gedragen word en liefde mag ontvangen.

Dat betekent niet dat mijn reis alleen maar makkelijk is. Nee zeker niet! Het is nog steeds een dapper pad. Het vraagt om zelfinzicht, moed, loslaten en intens veel liefde. Zonder donker kan licht er niet zijn. Maar mijn reis is wel heel liefdevol geworden omdat ik mijzelf in liefde draag. Ik ben gestopt met vechten en vluchten en het bewandelen van dit pad gun ik iedereen.

Who am I

Hi! Ik ben Joy.
Spiritual Guide & Spaceholder.

Ik heb een missie. De wereld een liefdevollere plek maken. Dit doe ik door Lichtwerkers te begeleiden op hun Innerlijke Reis. Het pad van ontwaken is de reis terug naar de liefde. De weg terug naar het hart.

De tijd is aangebroken dat we allemaal thuis mogen komen in ons veilige en liefdevolle hart zodat we kunnen gaan leven en ondernemen vanuit vertrouwen, rust en moeiteloosheid.

Ik neem je in een Inner Journey graag mee op reis. Elke Journey is een nieuwe energetische start. Een start die je niet meer alleen hoeft te maken lieverd. I got your back! In een Inner Journey combineren we het spirituele met het aardse. Energie kan namelijk nooit volledig integreren zonder het zetten van concrete stappen. I give you both!

Dus voel jij diep van binnen ook een intens verlangen naar een liefdevollere wereld in en om jou heen? Laat mij je dan meenemen op reis. Op reis terug naar de liefde. De weg terug naar jouw hart.

Let's go inworths, Heal, Release, Raise our frequency and create heaven on earth together.

I AM READY!