1:1 A'LIVE journey

 

Plan een kennismaking in om te kijken of dat samenreizen nu de juiste stap is voor jou.

Mag ik naast je wandelen?

Jij hebt inmiddels al een lange innerlijke reis afgelegd. En ik vraag me af… ben jij als impactmaker ook nog bewust van dat het werk wat jij doet ook iets doet met jou, jouw energetische systeem en lichaam? Er zijn voor andere is top, grote transformaties bewerkstelligen ook, je bedrijf continue laten groeien helemaal, maar op wie leun jij dan terwijl jij dit doet?

Want steeds weer wordt er van alles bij jou, maar ook jouw klanten geactiveerd. Krijg je nieuwe lessen en spiegels. Sta je op scherp omdat je wilt groeien en een imperium bouwen. En die klanten die jij draagt binnen jouw bedrijf / jouw team worden ook steeds krachtiger. Ja, het veld dat jij uitdraagt wordt steeds groter en groter. Steeds meer mensen leunen op jou, maar op wie leun jij dan terwijl jij dit doet?

En dan heb ik het niet over leunen in alleen maar groeien en bouwen. Heel stiekem zijn we allemaal een beetje transformatie- en coach moe aan het worden. En nog stiekemder (is geen woord maar klinkt wel lekker) willen we in de diepte wel blijven transformeren. Dus hoe kunnen we naar iets verlangen, als we het stiekem ook afstoten?

Deze struggle heeft alles te maken met de manier hoe je transformeert. Kies je voor het altijd maar alleen doen of kies je voor gedragenheid? En blijf je alleen maar kiezen voor eindeloos groeien en hard werken, of kies je voor dat én een hele diepe landing het LEVEN in?

Dus zeg eens eerlijk…. Mag jij je als leider a.k.a. drager zelf ook weer eens gedragen worden? Mag jij weer eens een ruimte betreden die helemaal op jou draait?

Zin om samen te gaan bouwen aan je bedrijf, terwijl jij steeds meer gaat Genieton (met een grote G) van het leven zelf? Voel je dan welkom in het veld van ALIVE…

What others say

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier. Joy haar sessies zijn zo krachtig er blijft niets verborgen. Alles wordt in een liefdevolle ruimte omhoog gebracht waardoor het kan oplossen in de stilte. Joy reikt je geen antwoorden aan. Ze daagt je uit ze keer op keer in jezelf te vinden. Doordat ik ze telkens weer daar vond, heb ik zo veel zelfvertrouwen ontwikkelt en wist ik zeker dat ik na het traject op mn eigen benen kon staan. Dit schijnt in alles door: m'n innerlijke wereld, m'n relaties en het werk met mijn eigen cliënten. Zo zo Zo dankbaar dat ik me in deze maanden door Joy heb mogen laten dragen.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd en de sessies met Joy hebben ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens sessies. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is, maar ook daadkrachtig en stevig. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar.

Renee WesterbaanSpiritueel mentor

Wauw wat een mooie reis mocht ik samen met jou maken. Een deep dive in veiligheid, de basis van alles. De basis van echt kunnen voelen en zijn. Ik ben je dankbaar voor wat je me hebt gegeven. Mezelf veilig voelen in m’n lichaam. Door mijn ervaringen dissocieerde ik regelmatig bij het voelen en zelfs tijdens diepgaande healings. Maar wow ik mocht me weer veilig voelen, wat een cadeau! Ik voelde jouw liefde en ik voelde me gedragen. Onwijs waardevol en fijn. Ook mocht ik voelen dat ik in mijn eigen authentieke kracht mocht stappen en mijn nieuwe aanbod werd geboren. Je hielp me over de drempel om toch zelf groepshealingen te geven. “Je bent er al klaar voor. If it scares you and excites you at the same time, you should probably do it” So I did en het was magisch! Dankjewel lieverd voor alles wat je mij hebt gegeven en om dit stukje van mijn pad samen te hebben gelopen.

Brenda WestdorpFemale leadership

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft een magische energie. Hierdoor konden diepe donkere stukken in mezelf getransformeerd worden. We hebben echt gespeeld met het donker én het licht. Hierdoor was het allemaal een stuk minder zwaar en kon ik het donker helemaal accepteren. Door haar ben ik de joy weer gaan vinden in het donker, want het hoeft allemaal niet zo zwaar te zijn zoals het hoofd verteld. Ook business wise heeft ze me geweldige tips gegeven. Door haar voelde ik helemaal wat bij mij paste en waar IK op aan ga. Enorm bedankt voor je liefdevolle, zachte energie en speelsheid.

Timo PetersBewustwordingscoach

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Joy, wat een transformatieve vrouw. Ik stapte bij haar in een programma uit een soort kinderlijk enthousiasme: dat herkende ik van mezelf in haar. Ik was namelijk wel even klaar met zoeken. Wilde gewoon rustig mijn leven leiden en dacht: oh heerlijk ze biedt me een warm bad van liefde aan. Ha! Dat was het ook, maar ik kwam mezelf zeker tegen. Ik mocht voor mezelf kiezen, keer op keer dualiteit ontdekken, vloeken, huilen, mezelf volledig zijn in vertrouwen. Me dankbaar voelen, ongemakkelijk en boos. Alles mocht er zijn. Ze voelde eerder aan dan ik wat er nodig was, maar toch gaf ze me de ruimte dit zelf te ontdekken. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren. -- Maaike Agneta

Maaike AgnetaInner Fire Coach

Toen ik bij jou binnenstapte, stapte ik in een bad van liefde. Het voelde veilig, kwetsbaar en vrij. Joy stelt je heel makkelijk op je gemak en weet van te voren al welke thema’s er worden aangeraakt. Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen voor haar liefdevolle zijn. Mijn thema was veiligheid. Door trauma’s en misbruik in het verleden heb ik me compleet dichtgezet voor sensualiteit, intuitie en kwetsbaarheid. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin. Het is zoooo fijn hoe Joy je begeleidt. Ook tijdens de integratieperiode. Want dan krijg je de spiegels in de buitenwereld. Het is echt een geweldige investering voor mezelf geweest, want ik voel mijn basis en ben geconnect met mijn intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Sara MasottoStyle Coach

Woorden van de Spirit van ALIVE

Ik ben een veld dat voorbij woorden gaat. Ik ben de essentie van dat wat je hier op aarde komt doen: HET LEVEN LEVEN.

Mijn veld is er voor de vooroplopers, de rebelse leiders, de dragers, de gevers, zij die grootsheid brengen door te zijn wie zij zijn. Zij die het leven zelf als het allergrootste spel ooit zien.

Instappen in mijn frequentie is een turbulent verruimend feestje. Mijn energie is speels en direct maar ook heel zacht en rustig. We werken in mijn veld op alle lagen in jezelf (mentaal, emotioneel, energetisch en fysiek) en landen daarna heel diep in jouw werk, relaties en het leven. Hierdoor veranker je ware geluk in je binnen- en buiten wereld.

In mijn veld gaan we niet meer zoeken naar eindeloze innerlijke blokkades of oneindig transformeren naar meer en beter. Nee… dat is klaar. In mijn veld brengt het NU steeds weer naar de oppervlakte dat wat in de weg staat voor het dieper belichamen van het leven zelf. Je komt bij mij om te herinneren dat stabiliteit het nieuwe succes is, simpelheid in het leven gelijkstaat aan geluk en dat plezier zorgt voor ware overvloed. En dat die deze manier van leven voor genoeg transformaties zorgt, zonder dat je ervoor hoeft te graven.

In mijn veld laat ik je keer op keer herinneren dat alles waar je van droomt er allang is en vanuit die frequentie zak je steeds dieper en dieper in het LEVEN! Ja ik laat je laag na laag in een DIEP, VERVULD & RIJK LEVEN zakken!

Oh en vanuit die plek…. wooshhh.. gaan er oneindige deuren van oneindige mogelijkheden open, wordt ALIVE een constante staat van zijn en overvloed en succes een logisch gevolg van dit allemaal. It’s a way of living!

P.s. dit betekent niet dat het alleen maar leuk gaat worden in mijn veld. HA! Hoe meer leven, hoe dieper en rauwer de processen… maar… de draagkracht in- en om jou heen veranderd. Met de dag vergroot dit waardoor de manier hoe je door die processen en dus het leven heen beweegt een veel stabielere beweging zal gaan worden. Het leven zelf wordt zo de helingsreis en winnen doe je in elke fase ervan.

Genoeg woorden voor nu… Voel maar eens in je hart en lichaam en stel jezelf de vraag if you are ready to be truely ALIVE?! JA? Let’s merge together for a while so that you can integrate my energy inside your being, work and life. But only if you are truely ready to win!

Praktische informatie voor het hoofd

Gedurende het traject ben ik jouw energetic business partner in crime en wandel ik voor een persoonlijk afgestemde periode heel dicht (fysiek en energetisch) naast jou. Ik ben er echt voor jou en gaan we samen bouwen aan jouw dromen, verlangen en doelen (i move fast and so will you).

De basis van het traject zijn 1:1 sessies. In de sessies werken we op mentale, fysieke, emotionele en energetische lagen. Keer op keer werken we met dat wat jij nu nodig hebt. Soms is dat een brainstormsessie over een nieuw business idee en de andere keer duiken we diep je lijf en de energie in om meer ruimte in- en om jou heen te creëren.

Daarnaast zit er in het traject “verrassing elementen”. Ik geloof namelijk dat het leven zelf de beste plek is om successen, inzichten en transformaties in te integreren door ze te vieren. Ik neem je dus soms mee op spontane uitjes of koop cadeautjes voor je. Mijn intentie hierachter is dat er voor jou gezorgd wordt. Ook kan het zijn dat ik een sessie voor je boek bij een andere lijfwerker als jouw proces daarom vraagt. Ik heb een heel team van betrouwbare professionals om me heen!

Daarnaast kan je tijdens het traject mij tussen de sessies door contacten via telegram. Jij weet namelijk net als ik dat in het dagelijkse leven en in contact met klanten / (werk)relaties en familie de diepste transformaties plaatsvindt. We move through it together.

Benieuwd naar wat dit programma verder allemaal voor jou kan betekenen? En wil je vrijblijvend afstemmen en kennismaken? Plan dan hier een kennismaking in om te kijken of dat samenwerken nu de juiste stap is voor jou.

 

Er zijn maar weinig mensen door wie ik me laat dragen en bij Joy is het echt thuiskomen. Je hebt volledige toestemming om helemaal te ZIJN. Renee Westerbaan, Spiritueel Mentor

Renee Westerbaan
Spiritueel Mentor

Krista Feteris, Inner Fire Guide

Keer op keer leer ik dat het eigenlijk allemaal zo simpel is. Weg met al het moeilijke gedoe en terug naar de basis. Hierdoor zak ik steeds dieper in mijn lijf, blijft mijn bedrijf oneindig met mij mee groeien en leef ik steeds dieper het leven. Inmiddels reis is al 1.5 jaar met Joy, ik verlang ook naar niets anders meer. Zij ziet mij echt en heeft me al door flink wat stormen heen begeleid. Bij Joy doe je het echt samen!

Sara Masotto, Intuïtieve Kledingstyliste

Ik voel mijn basis en ben geconnect met intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Naomi Zoutman, Empowerment Expert

Het traject heeft mij meer zelfliefde, vertrouwen en rust in mezelf gegeven ondanks állllllle stormen die me af en toe echt serieus heel heftig hebben uitgedaagd. Maar Joy stond naast me en ze leerde me dat er niets is wat ik niet kan dragen.

Who am I?

De naam “Joy” zegt eigenlijk al genoeg. Niet echt in 1 hokje te plaatsen en beweegt zich graag buiten de gebaande paden. Ze noemen me ook wel eens eigenwijs, eigenzinnig en soms niet helemaal van deze planeet. Toch sta ik met 2 stevig geankerde voeten op de aarde aanwezig in mijn lichaam en in het leven.

“Joy ademt, leeft en geeft zijn wie je diep van binnen echt bent”.

Mijn missie is leiders helpen BEZIELING en LEVEN terug te brengen in zichzelf, werk, relaties en het leven, zodat zij, terwijl zij andere helpen zelf ook echt genieten van de reis van het leven zelf. Als je namelijk geniet van het leven zelf en deze energie doorvertaald in je werk, gaat grootsheid vormen aannemen die oh zo vervullend zijn voor jou en de hele wereld om je heen! Overal waar je komt ben je een verspreider van licht. It’s a ripple effect.

Zelf voel ik mij een bruggenbouwer tussen verschillende werelden. Ik ben een bouwer tussen mens en ziel, diepgang en speelsheid, praktisch en energie, donker en licht, bezieling en overvloed, rust en beweging, groeien en het leven echt leven.

Ik zie het leven als 1 groot speelveld. Alles wat je diep van binnen verlangd is mogelijk te creëren. De weg ernaar toe is niet altijd even makkelijk, maar ik heb een diep geloof dat vallen en opstaan onderdeel is van het spel des levens. Hoe meer je leert te genieten van de highs, maar ook zeker de lows van het leven, hoe dieper en dieper jij het leven ontvangt. Hoe dieper jij het leven ontvang, hoe meer en meer het leven jou gaat dragen. Het leven gaat dan letterlijk door je hele lijf heen stromen en jou bewegen naar meer leven. Oh en vanuit die plek…. wooshhh.. gaan er oneindige deuren van oneindige mogelijkheden open. Zo wordt A’LIVE een constante staat van zijn en overvloed en succes een logisch gevolg van dit allemaal. It’s a way of living!

Instappen in mijn veld betekent dan ook groots moven, diep landen, diepgang combineren met speelsheid, gedragen worden, heel veel plezier maken en naast veel geven aan andere eindelijk ook overvloedig zelf ontvangen. Want uiteindelijk ben je op aarde gekomen om het leven ten volste te leven. Je bent op aarde om te ervaren en te beleven. Het leven is wat ik je keer op keer dieper laat belichamen en weer laat doorgeven. Inmiddels noem ik het een movement! And a movement it is!

Wat nou als ik jou vertel dat alles mogelijk is? Wat verlang je dan?

Nou dat… en daar ver voorbij is wat deze movement jou gaat geven, denk bijvoorbeeld aan:

Mag jij door te zijn wie jij bent jouw droomleven aantrekken zonder limieten, ongeacht wat andere daar ook van vinden. Hierdoor ben jij nog beter in staat om te coachen/teacher/guiden en ga je eindelijk echt genieten van het ondernemerschap, van het geld op je bankrekening en van de extra tijd die je ervoor terug krijgt. Hallo oneindige mogelijkheden!;

Mag jij naast in dienst staan en betekenisvol zijn voor andere ook zelf ontvangen. En dan heb ik het over echt ontvangen, a.k.a. het leven, droomklanten, maar ook geld en een goedlopend bedrijf. Alles is energie en balans is enorm belangrijk om keer op keer weer te verankeren terwijl jij dit diepe sacred werk doet.

Meer rust in je lijf, hoofd, energetische systeem en hart doordat je steeds weer helderheid creërt en vanuit die helderheid kan zakken in vertrouwen. Hierdoor heb je niet meer dat gevoel dat je continue aan moet staan en kan jij echt gaan genieten van je vrije tijd.

Dieper vertrouwen in jezelf, maar ook in je bedrijf! Jij en jouw bedrijf staan! Hierdoor hoef jij je in niks meer tegen te houden. Je bent betekenisvol voor andere, de wereld en tegelijkertijd ook voor jezelf! Groots groeien wordt zo pas echt LEUK!

Innerlijke balans tussen actie en zijn zodat jij zelf weer staat aan het stuur van jouw leven. Je hebt nieuwe tijd gekregen in je leven, maar ook een voedende invulling voor die extra tijd;

Are you feeling the pull?
What others say

Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier. Joy haar sessies zijn zo krachtig er blijft niets verborgen. Alles wordt in een liefdevolle ruimte omhoog gebracht waardoor het kan oplossen in de stilte. Joy reikt je geen antwoorden aan. Ze daagt je uit ze keer op keer in jezelf te vinden. Doordat ik ze telkens weer daar vond, heb ik zo veel zelfvertrouwen ontwikkelt en wist ik zeker dat ik na het traject op mn eigen benen kon staan. Dit schijnt in alles door: m'n innerlijke wereld, m'n relaties en het werk met mijn eigen cliënten. Zo zo Zo dankbaar dat ik me in deze maanden door Joy heb mogen laten dragen.

Sanne MolAdem & Integratie Expert

Wauw! Echt in één woord: WAUW! De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessies met Joy heben ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens sessies. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY).

Renee WesterbaanSpiritueel mentor

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

Mag ik naast je wandelen?

Mag ik naast je wandelen op jouw reis in dit leven? Mag ik naast je staan terwijl je zelf ontwikkelt en tegelijkertijd andere begeleid? Terwijl jij groeit, valt, opstaat en keer op keer weer door je eigen magie wordt verbaasd?

En mag ik dan ook naast je staan wanneer de diepte jou weer eens overvalt en jij door 1000 processen heen glijdt. Mag ik naast je wandelen, proces vóór proces, de diepte in en ook weer uit, zodat jij steeds weer terug beweegt naar het leven, stabiliteit, joy en versimpeling.

En mag ik met je bouwen aan de structuren in je leven en bedrijf? Op een manier die bij jou past, voorbij alle regels en wat moet of hoort. Ja mag ik naast je wandelen op jouw reis buiten de gebaande paden? En mag ik je keer op keer herinneren dat je na het neerzetten van kaders weer mag gaan spelen en fladderen?

En mag ik dan naast je staan terwijl de deuren van grootsheid voor je opengaan terwijl je gewoon klein en kwetsbaar mag bijven. En naast je staan als het spannend wordt en tegelijkertijd uitdagen om ook te blijven staan en vooruit te blijven bewegen vanuit die nieuwe grootse energie zonder dat het jou hoeft op te branden?

Mag ik naast je wandelen en je steeds weer herinneren dat je mag blijven spelen? Terwijl je in de tussentijd een imperium bouwt, groots vanuit je hart dat het de wereld vult met oneindige liefde.

En mag ik naast je staan en je herinneren dat er geen berg te hoog is, dal te diep of piek te overweldigend? Ja mag ik naast je staan zodat je mag herinneren dat jij het leven ten volste mag leven. Zodat jij nog krachtiger en steviger naast andere gaat staan en samen met hun gaat spelen en bouwen?

En mag ik dan naast je staan als al je dromen uitkomen, jij bezielde overvloed ontvangt, jouw bedrijf gaat stromen en jouw leven gevuld raakt met verbinding, plezier en vrijheid?

En mag ik dan ook naast je staan als je weer eens twijfelt en jezelf wilt verstoppen. Als jij je klein voelt en weer eens met alles wilt stoppen. Ja mag ik dan ook naast je staan zodat je mag herinneren dat dit pad geen einde kent en dat jij oneindig bent, maar dat je je daarin niet hoeft te verliezen?

Ja mag ik naast je staan terwijl jij jouw Movement creëert hier op aarde die voor altijd zal worden herinnerend? Ja vertel me eens.. mag ik naast je wandelen en naast je staan?

What others say

Ik verlangde er zo naar om gedragen te worden, en door in de zuivere container van Joy te stappen is deze wens vervuld. We hebben prachtige sessies gehad die hebben geholpen de veiligheid in mezelf te vinden, waardoor ik zóveel heb kunnen shiften. Mijn appartement in Amsterdam opgezegd, voor 2 maanden naar het buitenland gegaan, en zo nog meer dingen die er al langer aan zaten te komen, maar doordat ik mezelf toestond zelf ook in deze beslissingsprocessen gedragen te worden, zijn de knopen doorgehakt. Onwijs dankbaar voor Joy haar liefdevolle hulp en all time support (energetisch én met voicememo’s die oh zo waardevol zijn gebleken op momenten dat ik zelf even vastliep).

Tessa ElbersenEnergetisch Business Mentor

Joy, wat een transformatieve vrouw. Ik stapte bij haar in een programma uit een soort kinderlijk enthousiasme: dat herkende ik van mezelf in haar. Ik was namelijk wel even klaar met zoeken. Wilde gewoon rustig mijn leven leiden en dacht: oh heerlijk ze biedt me een warm bad van liefde aan. Ha! Dat was het ook, maar ik kwam mezelf zeker tegen. Ik mocht voor mezelf kiezen, keer op keer dualiteit ontdekken, vloeken, huilen, mezelf volledig zijn in vertrouwen. Me dankbaar voelen, ongemakkelijk en boos. Alles mocht er zijn. Ze voelde eerder aan dan ik wat er nodig was, maar toch gaf ze me de ruimte dit zelf te ontdekken. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren. -- Maaike Agneta

Maaike AgnetaInner Fire Coach

Toen ik bij jou binnenstapte, stapte ik in een bad van liefde. Het voelde veilig, kwetsbaar en vrij. Joy stelt je heel makkelijk op je gemak en weet van te voren al welke thema’s er worden aangeraakt. Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen voor haar liefdevolle zijn. Mijn thema was veiligheid. Door trauma’s en misbruik in het verleden heb ik me compleet dichtgezet voor sensualiteit, intuitie en kwetsbaarheid. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin. Het is zoooo fijn hoe Joy je begeleidt. Ook tijdens de integratieperiode. Want dan krijg je de spiegels in de buitenwereld. Het is echt een geweldige investering voor mezelf geweest, want ik voel mijn basis en ben geconnect met mijn intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

Sara MasottoStyle Coach

Veel gestelde vragen

Voor wie is The Movement geschikt?

Dit programma is geschikt voor leiders van de nieuwe aarde die er klaar voor zijn om all-in te gaan. Je bent naast de diepte inreizen ook echt bereid om over te gaan tot actie en doen! Ik geef je namelijk graag een liefdevolle energetische schop onder je kont, help je te releasen en te activeren, maar dan moet jij daarna ook zelf bereid zijn om door de weerstand heen te bewegen en over te gaan tot actie.

Voor wie is deze guidance niet geschikt?

Deze reis is niet geschikt als je denkt dat alles maar aankomt waaien of met enkel en alleen hocuspocuswerk jouw droomleven kan aantrekken. Ik ben ook niet jouw go-to-person als je niet bereid bent om donkere stukken aan te kijken en jezelf door moeilijke stukken heen durft te bewegen. Dat betekent niet dat je geen weerstand meer mag voelen. Juist! En daarom is het zo fijn om het niet alleen te doen. Ik ga je al mij tools, handvatten, kennis en en energetische guidance aanbieden, maar de reis zelf die leg jij af. Ik begeleid je terug naar de onafhankelijkheid in jou. En daar, daar moet jij zelf klaar voor zijn en ook zelf ook het werk voor willen doen.

Vragen?

Heb je vragen mail mij dan gerust op hello@connectwithjoy.nl of voel je vrij om een matchgesprek aan te vragen voor het programma.

Zullen we kennismaken?