The movement

De plek waar jij als drager gedragen wordt dieper je lijf, leven en bedrijf in, zodat jij de movement die door jou heen stroomt steeds grootser in de wereld kan brengen.

Schrijf je in voor de wachtlijst voor de nieuwe ronde die start in 2024 en krijg als allereerste een aanbod met bonussen.

  Are you ready to move?

  Inmiddels heb jij genoeg gedaan aan innerlijke ontwikkeling en dus niet meer de behoefte meer om in een groot programma te stappen waar je diep gaat graven naar processen of hard moet werken om business regeltjes te volgen.

  Maar diep van binnen verlang je wel weer naar een plek waar je gedragen wordt in de beweging waarin je zit. Want er is iets nieuws door jou heen aan het geboren worden. Wellicht een opleiding, jaar programma, nieuwe vestiging, retreat, event, ouderschap of wellicht past je hele bedrijf, werk of way of living ineens niet meer bij je en gaat alles om. Het is in ieder geval groots en het komt vanuit diep van binnen in jou.

  En ondanks je jouw werk zo enorm graag doet, is het als je heel eerlijk bent op een bepaalde laag soms nog best een eenzame reis. Want hoe groter jij groeit, hoe kleiner jij je soms kunt voelen he? En terwijl jij groeit en groeit wie draagt jou nog? En terwijl jij dienstbaar bent voor andere, waar mag jij dan leunen? En wie stretcht jou door je uit de oude verhalen te halen met scherpe vragen en een stevige energetische bedding, net zoals jij altijd doet bij andere?

  Niet iedereen in je omgeving begrijpt al die bold ass moves die je continue maakt. Laat staan die grote ambities die jij hebt voor de toekomst. Maar vooral ook dat verlangen naar een simpel leven. Want naast de ambities die jij hebt om de wereld een mooiere plek te maken, is het leven leven jouw grooste drijfveer en die twee combineren is soms best een uitdaging hè?!

  Er zijn maar weinig mensen door wie ik me laat dragen en bij Joy is het echt thuiskomen. Je hebt volledige toestemming om helemaal te ZIJN. Renee Westerbaan, Spiritueel Mentor

  Renee Westerbaan
  Spiritueel Mentor

  Krista Feteris, Inner Fire Guide

  Keer op keer leer ik dat het eigenlijk allemaal zo simpel is. Weg met al het moeilijke gedoe en terug naar de basis. Hierdoor zak ik steeds dieper in mijn lijf, blijft mijn bedrijf oneindig met mij mee groeien en leef ik steeds dieper het leven. Inmiddels reis is al 1.5 jaar met Joy, ik verlang ook naar niets anders meer. Zij ziet mij echt en heeft me al door flink wat stormen heen begeleid. Bij Joy doe je het echt samen!

  Sara Masotto, Intuïtieve Kledingstyliste

  Ik voel mijn basis en ben geconnect met intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

  Naomi Zoutman, Empowerment Expert

  Het traject heeft mij meer zelfliefde, vertrouwen en rust in mezelf gegeven ondanks állllllle stormen die me af en toe echt serieus heel heftig hebben uitgedaagd. Maar Joy stond naast me en ze leerde me dat er niets is wat ik niet kan dragen.

  Jij verlangt naar een plek waar emoties gezien, gehoord en gevoeld worden, maar waar je ook af en toe een dikke vette schop onder je kont krijgt, uit de moeilijke verhalen en processen wordt gehaald en een eerlijke en directe spiegel krijgt zodat je vooruit kunt bewegen dieper het leven in.

  Woorden van de Spirit van The Movement

  Ik ben een plek voor de bruggenbouwers. Zij die mens én ziel zijn. Diepgang én doen samenbrengen. Het praktische met het intuïtieve verweven. Betekenisvol zijn voor andere én voor zichzelf (willen zijn). De belichaamde leiders die zich diep verbonden voelen met het goddelijke én het leven.

  Ik ben een sacred plek waar de drager zelf weer eens gedragen gaat worden. Ik ben dé plek waar we groots groeien door steeds dieper te landen in het leven zelf.

  In mijn veld combineren we de beweging naar binnen met de beweging naar buiten. We gaan aan de slag met praktische kaders en creëren vanuit die plek meer vrijheid in je leven.

  Mijn veld staat voor leunen en groeien. Voor “no more holding back” en “echt leven, werken en verbinden vanuit wie jij werkelijk bent”. Ik breng je in beweging naar je essentie en meest overvloedige vrije leven, door stabiliteit, en plezier steeds een laag dieper in jou te verankeren.

  Ja je leest het goed, nog meerwant jij bent er al en alles is er al! En dat wil ik je in mijn veld diep laten voelen, zien, horen, proeven en ruiken.

  Jij hebt namelijk al een lange weg afgelegd en genoeg werk verricht. Het “enige” wat we gaan doen in mijn veld is steeds weer de puzzel leggen van alles wat er allang is. Zodat jij nog meer gaat genieten van de reis en nog meer het leven ontvangt. En daarmee dus als vanzelf nog meer gaat geven aan alles en iedereen om je heen én jezelf en daarmee als vanzelf nog meer impact maakt met het werk wat je doet en jouw zijn hier op aarde. And I call this a movement, and a movement it is!

  Ja ik ben een Movement. Ik ben krachtplek vol met oneindig potentieel (net zoals jij) en daarom een oneindig groot cadeau aan jezelf, aan alle mensen om je heen en voor de wereld (net zoals jij). Instappen in mijn veld is een ripple effect (net zoals jij). It’s a Movement (net zoals jij). Are you ready for me?

  Praktische informatie voor het hoofd

  The Movement is het beste te omschrijven als een “Energetic Mastermind”. Het is een plek waar “groots groeien gecombineerd wordt met diep landen” en “energetic shifts met praktische business kaders”.

  Als je het veld van TM betreed krijg je toegang tot een stabiel, maar voortbewegend energetisch veld. Dit veld gaat voorbij het fysieke. Samen bewegen we in een krachtveld vol oneindige potenties. Dit is wat je kunt verwachten in het veld:

  1 op 1 kick-off  sessie van 2 uur voor een magische en praktische start van de reis. We zakken samen jouw lijf, leven en bedrijf om zo helder te krijgen waar je staat en waar je graag naar toe wilt bewegen de aankomende maanden.

   Elke +/- 6 weken een rijkelijk verzorgde A-LIVE dag. Ik haal je uit je omgeving en neem je mee op reis. De inhoud van deze dagen zijn altijd een verrassing. 1 ding is zeker…. all in abundant & joyful style. We zullen deze dagen zowel praktisch als energetisch aan de slag gaan.

  Elke 2 weken op woensdag van 09:30 tot 11:00 uur een online movement sessie. Doel is om jou een overdracht te doen van hernieuwde energie en inspiratie, zodat jij dit kunt integreren in jezelf, business en leven.

  Community space in Slack waarin ik extra opdrachten en inspiratie deel. Als je even vastloopt is dit jouw go-to plek om weer geïnspireerd te raken. Hier kan ik heerlijk mijn creatieve brein in kwijt! And you will hate and love me for my questionssss! 😉 Je kunt daarnaast in deze community verbinden met andere leiders, vragen stellen of wins delen. Daardoor is er 24/7 een mogelijkheid om je gedragen te voelen in de community (win/win).

  Ik wil graag kennismaken
  What others say

  Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier. Joy haar sessies zijn zo krachtig er blijft niets verborgen. Alles wordt in een liefdevolle ruimte omhoog gebracht waardoor het kan oplossen in de stilte. Joy reikt je geen antwoorden aan. Ze daagt je uit ze keer op keer in jezelf te vinden. Doordat ik ze telkens weer daar vond, heb ik zo veel zelfvertrouwen ontwikkelt en wist ik zeker dat ik na het traject op mn eigen benen kon staan. Dit schijnt in alles door: m'n innerlijke wereld, m'n relaties en het werk met mijn eigen cliënten. Zo zo Zo dankbaar dat ik me in deze maanden door Joy heb mogen laten dragen.

  Sanne MolAdem & Integratie Expert

  Wauw! Echt in één woord: WAUW! De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessies met Joy heben ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens sessies. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY).

  Renee WesterbaanSpiritueel mentor

  Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
  Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

  Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

  De pilaren van een succesvolle movement

  Gronding & Fundering

  Gronding is de basis van succes, geluk en stabiliteit. Als jij keer op keer weer terug zakt naar de fundering in jouw bedrijf door diep te voelen in in je lichaam en dan vanuit daar actiestappen gaat zetten zal jouw bedrijf ongekend succesvol gaan worden. Als je dan ook nog eens leert te gaan genieten van deze reis gaan de deuren van ongekend geluk en stabiliteit voor je open. Are you ready for living the dream life?

  Doen vanuit belichaming

  Je lichaam is een tempel. De plek daar waar alles geactiveerd en geïntegreerd wordt. Daarom is het ook zo belangrijk om in je lichaam en energetische systeem te wonen. Dat weet je inmiddels… maar wist je dat als je vanuit die embodied plek in jou gaat bewegen en DOEN, dat de mogelijkheden endless worden? Let’s create heaven on earth together.

  Energetisch Leiderschap

  Wist je dat het mega belangrijk is om jouw energiesysteem schoon te houden als je steeds meer en meer mensen draagt? In dit programma gaan we voorbij alle energetisch clearings die je ooit hebt gehad. We nemen afscheid van het oude zodat je niks je meer tegenhoud van het leven leven.

  Alignment

  We gaan voorbij de alignment die je denkt te kennen. Hoe kan jij jouw leven zo bewegen naar in dienst staan van het hoogste goed en dus mag geven, terwijl je tegelijkertijd meer dan ooit mag genieten en dus ook ontvangen. As above, so below! All-in and back out!

  Vertrouwen voorbij het denken

  Wat nou als vertrouwen echt een staat van zijn is en mag blijven? Laten we reizen voorbij wat je dacht dat mogelijk was zodat je diep je voelen in mag zakken en daar gaat thuiskomen. Zodat je gaat voelen dat je lijf een tempel is, je hart een poort vol met oneindige potentie en dat het leven zelf een geweldig spel is waarin je mag spelen.

  Enjoyment

  Pleasure, fun, joy… het is je geboorterecht. Soms zijn we het alleen even vergeten. In dit programma ga we het activeren tot in het diepste van je DNA door blokkades rondom plezier in te duiken zodat jij next level genot mag gaan ervaren met jezelf, je lichaam, in relaties, in je bedrijf en in het leven.

  Wat nou als ik jou vertel dat alles mogelijk is? Wat verlang je dan?

  Nou dat… en daar ver voorbij is wat deze movement jou gaat geven, denk bijvoorbeeld aan:

  Mag jij door te zijn wie jij bent jouw droomleven aantrekken zonder limieten, ongeacht wat andere daar ook van vinden. Hierdoor ben jij nog beter in staat om te coachen/teacher/guiden en ga je eindelijk echt genieten van het ondernemerschap, van het geld op je bankrekening en van de extra tijd die je ervoor terug krijgt. Hallo oneindige mogelijkheden!;

  Mag jij naast in dienst staan en betekenisvol zijn voor andere ook zelf ontvangen. En dan heb ik het over echt ontvangen, a.k.a. het leven, droomklanten, maar ook geld en een goedlopend bedrijf. Alles is energie en balans is enorm belangrijk om keer op keer weer te verankeren terwijl jij dit diepe sacred werk doet.

  Meer rust in je lijf, hoofd, energetische systeem en hart doordat je steeds weer helderheid creërt en vanuit die helderheid kan zakken in vertrouwen. Hierdoor heb je niet meer dat gevoel dat je continue aan moet staan en kan jij echt gaan genieten van je vrije tijd.

  Dieper vertrouwen in jezelf, maar ook in je bedrijf! Jij en jouw bedrijf staan! Hierdoor hoef jij je in niks meer tegen te houden. Je bent betekenisvol voor andere, de wereld en tegelijkertijd ook voor jezelf! Groots groeien wordt zo pas echt LEUK!

  Na al het innerlijke werk wat je aan jezelf hebt gedaan heb jij nu echt stabiliteit, vertrouwen en plezier diep verankerd in jezelf, relaties en bedrijf, zodat jij nog meer gaat genieten van het leven en wordt JIJ gedragen door het leven.

  Innerlijke balans tussen actie en zijn zodat jij zelf weer staat aan het stuur van jouw leven. Je hebt nieuwe tijd gekregen in je leven, maar ook een voedende invulling voor die extra tijd;

  Who am I?

  De naam “Joy” zegt eigenlijk al genoeg. Niet echt in 1 hokje te plaatsen en beweegt zich graag buiten de gebaande paden. Ze noemen me ook wel eens eigenwijs, eigenzinnig en soms niet helemaal van deze planeet. Toch sta ik met 2 stevig geankerde voeten op de aarde aanwezig in mijn lichaam en in het leven.

  “Joy ademt, leeft en geeft zijn wie je diep van binnen echt bent”.

  Mijn missie is leiders helpen BEZIELING en LEVEN terug te brengen in zichzelf, werk, relaties en het leven, zodat zij, terwijl zij andere helpen zelf ook echt genieten van de reis van het leven zelf. Als je namelijk geniet van het leven zelf en deze energie doorvertaald in je werk, gaat grootsheid vormen aannemen die oh zo vervullend zijn voor jou en de hele wereld om je heen! Overal waar je komt ben je een verspreider van licht. It’s a ripple effect.

  Zelf voel ik mij een bruggenbouwer tussen verschillende werelden. Ik ben een bouwer tussen mens en ziel, diepgang en speelsheid, praktisch en intuïtieve, donker en licht, bezieling en overvloed, rust en beweging, groeien en het leven echt leven.

  Ik zie het leven als 1 groot speelveld. Alles wat je diep van binnen verlangd is mogelijk te creëren. De weg ernaar toe is niet altijd even makkelijk, maar ik heb een diep geloof dat vallen en opstaan onderdeel is van het spel des levens. Hoe meer je leert te genieten van de highs, maar ook zeker de lows van het leven, hoe dieper en dieper jij het leven ontvangt. Hoe dieper jij het leven ontvang, hoe meer en meer het leven jou gaat dragen. Het leven gaat dan letterlijk door je hele lijf heen stromen en jou bewegen naar meer leven. Oh en vanuit die plek…. wooshhh.. gaan er oneindige deuren van oneindige mogelijkheden open. Zo wordt A’LIVE een constante staat van zijn en overvloed en succes een logisch gevolg van dit allemaal. It’s a way of living!

  Instappen in mijn veld betekent dan ook groots moven, diep landen, diepgang combineren met speelsheid, gedragen worden, heel veel plezier maken en naast veel geven aan andere eindelijk ook overvloedig zelf ontvangen. Want uiteindelijk ben je op aarde gekomen om het leven ten volste te leven. Je bent op aarde om te ervaren en te beleven. Het leven is wat ik je keer op keer dieper laat belichamen en weer laat doorgeven. Inmiddels noem ik het een movement! And a movement it is!

  What others say

  Wauw! Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven. Zo bijzonder dat ik heb mogen ervaren hoe een enorme helingskracht er door jou heen stroomt en het licht in mij activeert. Hallo nieuwe stromende energie! Ik weet niet hoe je het doet.. maar VROUW. YOU ARE MAGIC.

  MyrtheDevine Feminine Expert

  Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft echt een magische energie. Door haar ben ik de joy weer gaan vinden in het donker.

  Timo PetersBewustwordingscoach

  In de Sacred Partyground heb ik echt mogen ervaren hoe enorm krachtig en transformerend de frequentie van JOY is, die gaat nog verder dan de frequentie van liefde. Oneindige mogelijkheden gaan open terwijl je geniet van het leven en de mensen om je heen. Deze vibe heb ik meegenomen mijn huidige leven in. Oh en natuurlijk een 1:1 klant die ik dus gewoon op de partyground heb ontmoet. Het is echt een plek waar je jezelf en tribe diep(er) ontmoet. IK BEN FAN!!

  Krista FeterisCeremonie & integratie guide

  Mijn grootste inzicht was dat alle delen van mij er mogen zijn als ik luxevolle liefde wil, voor mezelf, met mezelf en anderen. De afgelopen 2 weken na deze dag voel ik dat ik mezelf zo diep draag en mezelf zoveel meer omarm. Het leven voelt lichter.

  Sara MasottoStyle Coach

  Joy heeft mij teruggebracht. Door haar vertrouwen en veiligheid heb ik die in mijzelf terug mogen vinden. Sterker en gegronder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik ben weer écht hier.

  Sanne MolAdem & Integratie Expert

  Ik ben je dankbaar voor wat je me hebt gegeven. Mezelf veilig voelen in m’n lichaam.

  Brenda WestdorpFemale leadership

  Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat.

  Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

  Joy, wat een transformatieve vrouw. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren.

  Maaike AgnetaInner Fire Coach

  Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin.

  Sara MasottoStyle Coach

  Laat je als drager dragen

  Betekenisvol werk doen is de bom he?! Maar ik vraag me af… ben jij als impactmaker ook nog bewust van dat het mooie werk dat jij doet ook iets doet met jouw energetische systeem en lichaam?

  Er zijn voor andere is top. Grote transformaties bewerkstelligen ook. Andere begeleiden door diepe stukken heen helemaal. Maar op wie leun jij dan terwijl jij dit doet?

  Want steeds weer wordt er van alles bij jouw doelgroep en jou geactiveerd. Krijg je nieuwe lessen en spiegels. Sta je op scherp omdat je wilt groeien en een imperium bouwen. Draag je steeds grotere groepen in programma’s! En die mensen die jij draagt worden ook steeds krachtiger. Het veld dat jij uitdraagt wordt steeds groter en groter. Maar op wie leun jij dan?

  En dan heb ik het niet over leunen in groeien. Heel stiekem zijn we allemaal transformatie moe aan het worden. En nog stiekemder (is geen woord maar klinkt wel lekker ?) willen we in de diepte wel blijven transformeren. Dus hoe kunnen we naar iets verlangen, als we het stiekem ook afstoten?

  Deze struggle heeft alles te maken met de manier hoe je transformeert. Kies je voor hard werken en het altijd maar alleen doen of kies je voor gedragenheid en verzachting? En blijf je alleen maar kiezen voor groeien en doorbeuken doormiddel van spirituele ervaringen, of kies je ook voor diepe landing het lichaam in, integratie, het NU, zelfzorg en voor plezier?

  Dus zeg eens eerlijk…. Mag jij zelf ook weer eens gedragen worden in het loslaten van al dat wat in jouw systeem en veld rondzweeft en niet van jou is? 

  De Sacred Ground is dé plek voor coaches/teachers om samen te komen. De plek waar jij als drager zelf gedragen mag worden. Een plek waar jij even geen helper hoeft te zijn, maar gewoon helemaal jij mag zijn en mag resetten! Een plek waar jij mag komen opdagen precies zoals je bent, zonder verwachtingen! De plek waar jij helemaal in jouw grootsheid mag stappen en tegelijkertijd klein en kwetsbaar mag zijn en blijven!

  What others say

  Ik verlangde er zo naar om gedragen te worden, en door in de zuivere container van Joy te stappen is deze wens vervuld. We hebben prachtige sessies gehad die hebben geholpen de veiligheid in mezelf te vinden, waardoor ik zóveel heb kunnen shiften. Mijn appartement in Amsterdam opgezegd, voor 2 maanden naar het buitenland gegaan, en zo nog meer dingen die er al langer aan zaten te komen, maar doordat ik mezelf toestond zelf ook in deze beslissingsprocessen gedragen te worden, zijn de knopen doorgehakt. Onwijs dankbaar voor Joy haar liefdevolle hulp en all time support (energetisch én met voicememo’s die oh zo waardevol zijn gebleken op momenten dat ik zelf even vastliep).

  Tessa ElbersenEnergetisch Business Mentor

  Joy, wat een transformatieve vrouw. Ik stapte bij haar in een programma uit een soort kinderlijk enthousiasme: dat herkende ik van mezelf in haar. Ik was namelijk wel even klaar met zoeken. Wilde gewoon rustig mijn leven leiden en dacht: oh heerlijk ze biedt me een warm bad van liefde aan. Ha! Dat was het ook, maar ik kwam mezelf zeker tegen. Ik mocht voor mezelf kiezen, keer op keer dualiteit ontdekken, vloeken, huilen, mezelf volledig zijn in vertrouwen. Me dankbaar voelen, ongemakkelijk en boos. Alles mocht er zijn. Ze voelde eerder aan dan ik wat er nodig was, maar toch gaf ze me de ruimte dit zelf te ontdekken. Een ware teacher die je echt naar je hart leert luisteren. -- Maaike Agneta

  Maaike AgnetaInner Fire Coach

  Toen ik bij jou binnenstapte, stapte ik in een bad van liefde. Het voelde veilig, kwetsbaar en vrij. Joy stelt je heel makkelijk op je gemak en weet van te voren al welke thema’s er worden aangeraakt. Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen voor haar liefdevolle zijn. Mijn thema was veiligheid. Door trauma’s en misbruik in het verleden heb ik me compleet dichtgezet voor sensualiteit, intuitie en kwetsbaarheid. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin. Het is zoooo fijn hoe Joy je begeleidt. Ook tijdens de integratieperiode. Want dan krijg je de spiegels in de buitenwereld. Het is echt een geweldige investering voor mezelf geweest, want ik voel mijn basis en ben geconnect met mijn intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar.

  Sara MasottoStyle Coach

  Mag ik naast je wandelen?

  Mag ik naast je wandelen op jouw reis in dit leven? Mag ik naast je staan terwijl je zelf ontwikkelt en tegelijkertijd andere begeleid? Terwijl jij groeit, valt, opstaat en keer op keer weer door je eigen magie wordt verbaasd?

  En mag ik dan ook naast je staan wanneer de diepte jou weer eens overvalt en jij door 1000 processen heen glijdt. Mag ik naast je wandelen, proces vóór proces, de diepte in en ook weer uit, zodat jij steeds weer terug beweegt naar het leven, stabiliteit, joy en versimpeling.

  En mag ik met je bouwen aan de structuren in je leven en bedrijf? Op een manier die bij jou past, voorbij alle regels en wat moet of hoort. Ja mag ik naast je wandelen op jouw reis buiten de gebaande paden? En mag ik je keer op keer herinneren dat je na het neerzetten van kaders weer mag gaan spelen en fladderen?

  En mag ik dan naast je staan terwijl de deuren van grootsheid voor je opengaan terwijl je gewoon klein en kwetsbaar mag bijven. En naast je staan als het spannend wordt en tegelijkertijd uitdagen om ook te blijven staan en vooruit te blijven bewegen vanuit die nieuwe grootse energie zonder dat het jou hoeft op te branden?

  Mag ik naast je wandelen en je steeds weer herinneren dat je mag blijven spelen? Terwijl je in de tussentijd een imperium bouwt, groots vanuit je hart dat het de wereld vult met oneindige liefde.

  En mag ik naast je staan en je herinneren dat er geen berg te hoog is, dal te diep of piek te overweldigend? Ja mag ik naast je staan zodat je mag herinneren dat jij het leven ten volste mag leven. Zodat jij nog krachtiger en steviger naast andere gaat staan en samen met hun gaat spelen en bouwen?

  En mag ik dan naast je staan als al je dromen uitkomen, jij bezielde overvloed ontvangt, jouw bedrijf gaat stromen en jouw leven gevuld raakt met verbinding, plezier en vrijheid?

  En mag ik dan ook naast je staan als je weer eens twijfelt en jezelf wilt verstoppen. Als jij je klein voelt en weer eens met alles wilt stoppen. Ja mag ik dan ook naast je staan zodat je mag herinneren dat dit pad geen einde kent en dat jij oneindig bent, maar dat je je daarin niet hoeft te verliezen?

  Ja mag ik naast je staan terwijl jij jouw Movement creëert hier op aarde die voor altijd zal worden herinnerend? Ja vertel me eens.. mag ik naast je wandelen en naast je staan?

  What others say

  Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
  Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.

  Naomi ZoutmanEmpowerment Expert

  Bij Joy voelde ik me heel veilig en ze heeft een magische energie. Hierdoor konden diepe donkere stukken in mezelf getransformeerd worden. We hebben echt gespeeld met het donker én het licht. Hierdoor was het allemaal een stuk minder zwaar en kon ik het donker helemaal accepteren. Door joy weer gaan vinden in het donker, want het hoeft allemaal niet zo zwaar te zijn zoals het hoofd verteld. Ook business wise heeft ze me geweldige tips gegeven. Door haar voelde ik helemaal wat bij mij paste en waar IK op aan ga. Enorm bedankt voor je liefdevolle, zachte energie en speelsheid.

  Timo PetersBewustwordingscoach

  Veel gestelde vragen

  Voor wie is dit geschikt?

  Dit programma is geschikt voor leiders die er klaar voor zijn om all-in te gaan. Je bent naast de diepte in reizen ook echt bereid om over te gaan tot actie en doen! Ik geef je namelijk graag een liefdevolle energetische schop onder je kont, help je te releasen en te activeren, maar dan moet jij daarna ook zelf bereid zijn om door de weerstand heen te bewegen en over te gaan tot actie.

  Voor wie is dit niet geschikt?

  Deze reis is niet geschikt als je denkt dat alles maar aankomt waaien of met enkel en alleen hocuspocuswerk en potje wegzweven jouw droomleven kan aantrekken. Ik ben ook niet jouw go-to-person als je niet bereid bent om donkere stukken aan te kijken en jezelf door moeilijke stukken heen durft te bewegen.  Dat betekent niet dat je geen weerstand meer mag voelen. Juist! En daarom is het zo fijn om het niet alleen te doen. Ik ga je al mij tools, handvatten, kennis en en energetische guidance aanbieden, maar de reis zelf die leg jij af. Ik begeleid je terug naar de onafhankelijkheid in jou. En daar, daar moet jij zelf klaar voor zijn en ook zelf ook het werk voor willen doen.

  Vragen?

  Heb je vragen mail mij dan gerust op hello@connectwithjoy.nl of voel je vrij om een matchgesprek aan te vragen voor het programma.