1-op-1 Inner Journey

Ben jij een gevoelige vrouw en voel jij een intens verlangen naar een liefdevollere wereld in

en om jou heen en herken je ook dit:

Jij bent een gevoelige vrouw die middenin een transformatieproces zit. Jij voelt dat het tijd is om jezelf helemaal te gaan omarmen, maar dat is stiekem doodeng. Heb je eigenlijk wel eens echt voor jezelf gekozen lieverd?

Je hebt al veel aan zelfontwikkeling gedaan en hebt vaak de zorgende rol (gehad) in je leven. Het leven voelt daardoor soms aan als hard werken. Je hebt veel boeken gelezen en/of cursussen en opleiding gedaan en ergens diep van binnen “weet” je alles al, maar het “voelen” daarvan vind je soms best lastig of intens. Je hebt duizend ideeën, maar oh al die stapjes blokkeren je steeds weer opnieuw.

Jij voelt een intens verlangen naar een liefdevollere wereld in- en om jou heen, maar omdat je je vaak eenzaam en anders hebt gevoeld heb je een muurtje om je heen gebouwd. Je hebt vaak keuzes vanuit jouw hoofd gemaakt, maar nu is het tijd voor meer zachtheid en vrouwelijkheid. Je hebt continue maar het gevoel dat er iets “moois en groots” op je staat te wachten en dit voelt heel spannend aan. Je wilt deze Innerlijke Reis dan ook niet meer alleen doen en zoekt iemand die jou ziet, voelt en begrijpt. Je hebt behoefte aan rust en begeleiding en zoekt iemand die je helpt bij het maken van een nieuwe start.

Ik wil graag bellen voor een kennismakingsgesprek

Het pad van ontwaken is de reis terug naar de liefde.

Vaak ervaren we dat het pad van zelfontwikkeling aanvoelt als een eenzame wereld waarin we hard moeten werken. Oh I feel you. Ook ik heb dat lang gevoeld. Gevochten tegen die gevoelige en krachtige vrouw van binnen. Hard gewerkt. Eindeloos gezocht. Niet geluisterd naar mijn gevoel. Altijd maar over mijn grenzen heen gaan en de moeilijke weg kiezen.

Maar vanaf het moment dat ik ben gaan luisteren naar de fluisteringen van mijn ziel ben ik terug op mijn pad gezet. De reis terug naar mijn hart. De weg terug naar de liefde. Nu bewandel ik het pad waarin ik niet meer hard hoef te werken. Het pad waarin ik mag zijn wie ik ben. Waarin ik niet meer alleen ben, maar waarin ik ten volste gedragen word en liefde mag ontvangen.

Dat betekent niet dat mijn reis alleen maar makkelijk is. Nee zeker niet! Het is nog steeds een dapper pad. Het vraagt om zelfinzicht, moed, loslaten en intens veel liefde. Zonder donker kan licht er niet zijn. Maar mijn reis is wel heel liefdevol geworden omdat ik mijzelf in liefde draag. Ik ben gestopt met vechten en vluchten. Oh lieve vrouw het bewandelen van dit pad gun ik iedereen.

Dus gevoelige en krachtige, voel jij diep van binnen ook een intens verlangen naar een liefdevollere wereld in en om jou heen? Laat mij je dan meenemen op reis. Op reis terug naar de liefde. De reis terug naar jouw hart.

1-op-1 sessie

Inner Journey

De Inner Journeys vinden online plaats en duren 1 tot 1,5 uur. In een Inner Journey combineer ik altijd het spirituele met het aardse. We duiken de energetische diepte in en jij verlaat de sessie met inzichten  en tips.

Dus wil jij:

  • Een moment helemaal voor jou waarin je mag loslaten, opladen en helderheid mag ontvangen.
  • Een reis maken waarin je mag gaan luisteren naar de fluisteringen van jouw Ziel?
  • Een nieuwe start maken en een energie upgrate ontvangen zodat je weer mag gaan aantrekken waar je recht op hebt?

Met een Inner Journey wordt jouw proces versneld en kan je sneller tot diepere lagen komen waar jezelf niet helemaal bij komt. Weet wel dat een Inner Journey voor opschudding kan zorgen en dat na de sessie jouw proces verder gaat. Energiewerk is altijd de start, daarna begint jouw integratieproces. Het kan dus voorkomen dat je na een sessie uitgedaagd wordt door het universum. Het is dus wel belangrijk dat je de reis echt aan wilt gaan.

Hoe ziet de reis eruit?

Tijdens de online sessie kan je intunen vanuit je eigen veilige plekje thuis. En op afstand draag ik je! We starten met een talk over jouw vraagstuk en langzaam tune ik energetisch bij je in en bewegen we ons richting een andere energie frequentie. Daarna zullen we samen een reis maken. Jij mag je overgeven, lekker ontspannen gaan liggen en ik neem je mee op reis. Terwijl jij in de diepe reis zakt ontstaat er een nieuwe ruimte. Een ruimte waarin je kan loslaten en mag ontvangen. Het kan voorkomen dat je hierdoor erg emotioneel wordt, dat is heel goed. Hierdoor heel je! Het kan ook voorkomen dat je juist zakt in een diepe rust die je nog nooit eerder hebt ervaren, dat is ook heel goed. Hierdoor heel je ook! Het kan ook voorkomen dat je niks voelt, ook dit is goed. Hierdoor heel je ook! Je mag erop vertrouwen dat je precies krijgt dat wat je nodig hebt en aan kan.

Tijdens de 1-op-1 sessie stroomt er Universele en Kundalini energie en daarnaast laat ik me begeleiden door de lichtwereld. De energie in jouw lichaam gaat weer stromen en zo kan jij jouw antwoorden (bewust en onbewust) ontvangen. Dit gebeurd soms direct of soms een aantal dagen / weken later. Energiewerk werkt altijd door. Na de reis haal ik je weer terug in het hier en nu en is er een ruimte om te evalueren. Wat heb je ervaren, gezien of gehoord? Ik deel ook met je wat ik heb doorgekregen. Daarnaast krijg je aan het einde tips en oefeningen mee waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Na de sessie begint de reis van integratie. Ik stuur je een week na de sessie een berichtje om te kijken hoe het met je gaat.

Ik wil graag bellen voor een kennismakingsgesprek

Wat andere zeggen

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat.

Een diepe en mooie reis naar het onderbewuste. Hier heb ik leegte mogen zien, voelen en ervaren. Iets wat ik eerst nog heel spannend en eng vond, wat ik nu als een oneindige bron van liefde heb mogen ervaren. De leegte, licht, liefde, omarming, loslaten en acceptatie. Het voelen stromen en opladen van energie, het releasen van energie om vervolgens in een nog diepere trance te komen. Ik voel me gezegend, dankbaar en so so blessed💫

Naomi

Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is.
Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden.
Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces.
Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.
Lieve joy,
Dankjewel💜

Puck

Op reis in jezelf.
Och wat mooi fijn en bijzonder✨
Uittunen in je bewuste en inchecken in je onderbewuste.
Waar alle oordelen en onzekerheden niet bestaan.
Waar je mag zijn, gewoon mag zijn🧡
Het heeft me verrijkt, verlicht en versterkd. Op vele niveaus en frequenties.
Lieve Joy, dank dank dankjewel💜✨

Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is.
Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden.
Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces.
Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken.
Lieve joy,
Dankjewel💜

Inner Journey

111,00

Exclusief btw

 

Adem in en uit en voel of het tijd is..
Jij krijgt:
  • Een Online Inner Journey van 1 tot 1,5 uur
  • Whatsapp contact een dag en een week na de sessie
Are you ready?

De Inner Journey is wat voor jou als

Jij hebt al stappen gezet in jouw persoonlijke / spirituele ontwikkeling en durft ook na de sessies volledig voor de reis te gaan, ook als het lastig wordt.

Jij aan jezelf wilt werken en voelt dat het tijd is om jezelf in beweging te zetten zodat jij je uiteindelijk weer lichter en blijer mag gaan voelen.

Jij er klaar voor bent om lastige stukken in jezelf aan te kijken, je weer wilt voelen en loslaten wat je niet langer meer dient.

Jij voelt dat er magie op je staat te wachten, gunt het jezelf om richting liefde te bewegen en kan jouw innerlijke proces met een lach en een traan aangaan.

Let's go on an Inner Journey

Vooraf elke samenwerking spreek ik graag eerst kort met je om te kijken of dat we matchen.

Ik wil graag bellen voor een kennismakingsgesprek