Deep Dive Inner Journey

Ben jij een gevoelige vrouw en voel jij een intens verlangen naar een liefdevollere wereld in

en om jou heen en herken je ook dit:

Jij bent mega gevoelig en zit middenin een transformatieproces. Er is van alles bij jou aan het “ontwaken”. Je voelt dat het tijd is om jezelf helemaal te gaan omarmen, maar dat vind je stiekem heel eng.

Jij voelt een intens verlangen naar een liefdevollere wereld in- en om jou heen, maar omdat je je vaak eenzaam en anders hebt gevoeld heb je een muurtje om je heen gebouwd. Je hebt vaak keuzes vanuit jouw hoofd gemaakt, maar nu is het tijd voor meer zachtheid en vrouwelijkheid.

Je hebt al veel aan zelfontwikkeling gedaan en hebt vaak de zorgende rol (gehad) in je leven. Het leven voelt daardoor soms aan als hard werken en dat harde werken is je nu aan het tegenhouden in jouw groei. Je hebt misschien ook al veel boeken gelezen en/of cursussen en opleiding gedaan en ergens diep van binnen “weet” je alles al, maar het “voelen” daarvan vind je soms best lastig of intens. Je hebt duizend ideeën, maar oh al die stapjes blokkeren je steeds weer opnieuw.

Het is tijd! Het is tijd! Je hebt continue maar het gevoel dat er iets “moois en groots” op je staat te wachten en dit voelt heel spannend aan. Je wilt deze Innerlijke Reis niet meer alleen doen, dat heb je al te lang gedaan. Je zoekt iemand die jou ziet, voelt en begrijpt. Iemand die jou zowel energetisch als praktisch kan begeleiden door deze transformatie heen. You are ready for a big upgrade woman, the world needs you!

Ik wil graag bellen voor een kennismakingsgesprek

Het pad van ontwaken is de reis terug naar de liefde.

Vaak ervaren we dat het pad van zelfontwikkeling aanvoelt als een eenzame wereld waarin we hard moeten werken. Oh I feel you. Ook ik heb dat lang gevoeld. Gevochten tegen die gevoelige en krachtige vrouw van binnen. Hard gewerkt. Eindeloos gezocht. Niet geluisterd naar mijn gevoel. Altijd maar over mijn grenzen heen gaan en de moeilijke weg kiezen.

Maar vanaf het moment dat ik ben gaan luisteren naar de fluisteringen van mijn ziel ben ik terug op mijn pad gezet. De reis terug naar mijn hart. De weg terug naar de liefde. Nu bewandel ik het pad waarin ik niet meer hard hoef te werken. Het pad waarin ik mag zijn wie ik ben. Waarin ik niet meer alleen ben, maar waarin ik ten volste gedragen word en liefde mag ontvangen.

Dat betekent niet dat mijn reis alleen maar makkelijk is. Nee zeker niet! Het is nog steeds een dapper pad. Het vraagt om zelfinzicht, moed, loslaten en intens veel liefde. Zonder donker kan licht er niet zijn. Maar mijn reis is wel heel liefdevol geworden omdat ik mijzelf in liefde draag. Ik ben gestopt met vechten en vluchten. Oh lieve vrouw het bewandelen van dit pad gun ik iedereen.

Dus gevoelige en krachtige, voel jij diep van binnen ook een intens verlangen naar een liefdevollere wereld in en om jou heen? Laat mij je dan meenemen op reis. Op reis terug naar de liefde. De reis terug naar jouw hart.

A magic trip

Een cadeautje voor jou

Deze Inner Journey is een cadeautje aan jezelf. Het is een beleving en een nieuwe start tegelijkertijd. We ontmoeten elkaar face-to-face op een fijne plek in Amsterdam West en vanuit een ceremoniële setting laten we de reis met elkaar ontstaan. We gaan in 2 tot 3 uur flink de diepte in. Ik combineer verschillende vormen van heling met elkaar. Denk aan trancereizen, ademwerk, de drum en er stroomt de hele Journey Kundalini- & Universele energie. Ik werk altijd heel intuïtief, hierdoor krijg jij precies wat je nodig hebt.

Tijdens de Inner Journey ben ik ook een eerlijke en oprechte spiegel, stel ik scherpe vragen en creëer ik een open space waarin jij jouw eigen antwoorden mag gaan vinden. Ik ga je namelijk niks voorkauwen lieverd. Wat ik je wel gegarandeerd geef is intens veel liefde, Joy en humor. Je komt in een warm energetische bad terecht waar jij gewoon mag zijn wie je bent. Het is een reis waarin alles er mag zijn. Donker en licht. Plezier en verdriet. Alles! Aan het einde van de Journey laat ik je weer landen in de aardse realiteit met een lekkere kop verse soep en geef ik je tips mee voor selfpractise.

Dus wil jij:

  • Een nieuwe energetische start maken?
  • In een paar uur heel diep zakken in jouw binnenwereld zodat je upgrates kunt ontvangen en daarna weer een nieuwe realiteit kan gaan aantrekken?
  • De connectie met jouw ziel verdiepen zodat er weer ruimte komt voor al dat moois dat op je staat te wachten?
  • Naast een energetische healing ook willen sparren over jouw concrete vervolgstappen?

Met een Inner Journey wordt jouw proces versneld en kan je sneller tot diepere lagen komen waar jezelf niet helemaal bij komt. Doordat we werken met krachtige vormen van heling zijn deze reizen pretty amazing and intens. De wereld in en om jou heen wordt even opgeschud zodat jij na de reis een nieuwe start kunt maken. Weet wel dat een Inner Journey jouw proces verder gaat. Energiewerk is altijd de start, daarna begint jouw integratieproces. Het kan dus voorkomen dat je na een sessie uitgedaagd wordt door het universum. Het is dus wel belangrijk dat je de reis echt aan wilt gaan.

“Je hoeft het Innerlijke werk niet meer alleen te doen lieverd, I got you!”

Inner Journey Deep Dive

€288,00

Exclusief btw
Locatie: Amsterdam West

 

 

Jij krijgt:

  • Inner Journey Deep Dive Journey van 2-3 uur.
  • Integratiesessie van 30 minuten die jij zelf mag inplannen binnen 2 weken na de Inner Journey.
  • Een week lang na de reis whatsapp contact voor extra guidance. You don’t have to do it alone.
  • Een kop cacao en vers gemaakte soep.
  • Een rollertje met etherische oliën.
  • Als bonus ontvang je toegang tot mijn Meditatie Library met 33 Meditaties, Inner Journeys, Mini Mindfull Moments en Inner Holiday Meditaties voor zelfzorg en het opbouwen van een meditatie practise.

Wat anderen zeggen

Wauw! Echt in één woord: WAUW! Ik heb een inner journey + integratie sessie van Joy mogen ontvangen en dat was echt magisch. De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessie met Joy heeft ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens de inner journey. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY). Wauw. Duizendmaal dank lieverd! You are amazing! <3

Renee

Een diepe en mooie reis naar het onderbewuste. Hier heb ik leegte mogen zien, voelen en ervaren. Iets wat ik eerst nog heel spannend en eng vond, wat ik nu als een oneindige bron van liefde heb mogen ervaren. De leegte, licht, liefde, omarming, loslaten en acceptatie. Het voelen stromen en opladen van energie, het releasen van energie om vervolgens in een nog diepere trance te komen. Ik voel me gezegend, dankbaar en so so blessed💫

Naomi

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken. Lieve joy, Dankjewel💜

Naomi

Zo prachtig hoe je een warme liefdevolle space creëerde waarin ik kon afdwalen naar een diepe ontspanning.
Waarin je uitnodigde om in de leegte niet alleen maar donker en eenzaamheid te voelen maar juist ook liefde, licht en ruimte voor alles wat er is en zich mag ontvouwen.
Ruimte om te voelen dat we niet alleen zijn.
Dat we gedragen worden en samen zijn.
Dankjewel lieverd voor deze inner journey❤❤❤

Op reis in jezelf.
Och wat mooi fijn en bijzonder✨
Uittunen in je bewuste en inchecken in je onderbewuste.
Waar alle oordelen en onzekerheden niet bestaan.
Waar je mag zijn, gewoon mag zijn🧡
Het heeft me verrijkt, verlicht en versterkd. Op vele niveaus en frequenties.
Lieve Joy, dank dank dankjewel💜✨

Are you ready?

Deze Inner Journey is wat voor jou als

Het is tijd voor een nieuwe start en voelt dat je in de diepte wilt zakken om jouw eigen antwoorden te vinden.

Jij aan jezelf wilt werken en voelt dat het tijd is om jezelf in beweging te zetten zodat jij je uiteindelijk weer lichter en blijer mag gaan voelen.

Jij de connectie met je ziel / hogere zelf wilt verdiepen zodat je het leven vorm kan geven zoals je dat echt wilt.

Jij voelt dat er magie op je staat te wachten en gunt het jezelf om richting liefde te bewegen.

Breath in,
Breath out,
and lets go on an Inner Journey

Vooraf elke samenwerking spreek ik graag eerst kort met je om te kijken of dat we matchen.

Ik wil graag bellen voor een kennismakingsgesprek