Deep Dive Journey

Let’s shift from old to new!

Release energetische (oer)blokkades,

integreer alle losgekomen stukjes, klik in op een nieuwe

frequentielaag en leef je Zielsmissie vanuit vertrouwen en rust.

 

4 weekse transformatie Journey | Ceremonie, Integratie & 1-op-1 contact

Ben jij een coach/healer en voel jij een intens verlangen naar een liefdevollere wereld in en om jou heen? Voel jij ook dat het tijd is om een nieuwe stap te zetten in jouw leven / business, maar herken je ook dit?

Jij weet en voelt dat jij hier op aarde bent voor een reden. Je hebt continue maar het gevoel dat er iets “groots” op je staat te wachten. Ja je voelt dat je een missie hebt die je wilt uitvoeren hier op aarde. Een grootse missie! Jij hebt dus waarschijnlijk ook al veel aan zelfontwikkeling gedaan en ergens diep van binnen “weet” je alles al, maar daadwerkelijk jouw Zielsmissie belichamen en vanuit het diepste van je hart, vanuit het voelen ondernemen daar zit nog een blokkade op.

Jij bent een gevoelswezen en zit middenin een transformatieproces zit. Je bent je aan het bewegen van oud naar nieuw in zowel je leven als jouw bedrijf. Ja je bent aan het shiften naar een volgend level. Maar die shift gaat niet zonder slag of stoot. Je voelt dat je tegen een diepe blokkade aanloopt die verder gaat dan al het innerlijke werk dat je tot nu toe hebt gedaan. Je voelt dan ook een verlangen om in een veilige space gedragen te worden zodat je los mag laten wat je los mag laten en jezelf mag openen voor een nieuwe ruimte om te ontvangen. Ja jij voelt een intens verlangen om het pad van ontwaken nu even niet alleen te bewandelen. Je voelt een verlangen om echt gedragen te worden in een veilige ruimte. Een ruimte vol heling, transformatie en grootse shifts.

Jij houdt van ontwikkeling en diepgang. Jij voelt aan alles dat jij klaar bent voor de volgende stap in jouw leven/ bedrijf. Het is nu de angst die je tegenhoudt. Jij bent er nu klaar voor om te stoppen met vluchten en die blokkade waar je nu tegenaan loopt samen te doorvoelen en te transformeren naar vertrouwen zodat jij daarna de volgende stap in jouw leven / bedrijf kunt gaan zetten vanuit moeiteloosheid en rust.

Je zoekt iemand die jou ziet, voelt en begrijpt op alle lagen. Iemand die jou zowel energetisch als praktisch kan begeleiden door deze grootse transformatie heen. Iemand die jou helpt open te breken en daarna weer zachtjes laat landen. Iemand die je daarnaast ook begeleid in het integratieproces na de healing in zowel het leven als business wise.

Je bent ready voor een next level energy upgrate zodat je jouw Zielsmissie dieper kunt gaan belichamen en vanuit ware Devotie jouw missie kunt gaan uitvoeren. Ja het is tijd. The world needs you, but first you need you!

 

Bellen om te kijken of we matchen?

Je hoeft het niet meer alleen te doen!

Soms lopen we vast in ons leven en in ons bedrijf. En dat vastlopen dat heeft vaak een reden. Een prachtige mooie reden. Er wordt je namelijk een les gegeven. De reden dat jij nu vastloopt in jouw leven of jouw bedrijf is waarschijnlijk omdat je tegen iets aan het vechten bent. Er wordt je heel duidelijk iets gespiegeld en daarmee wordt je dus een les gegeven. Maar hoe ga je om met die les? Blijf je wegrennen of durf je de diepte van je voelen in te zakken? Het is tijd om met al jouw aandacht naar binnen te gaan en te gaan omarmen al dat wat zich aandient. Al het donker en het licht. En dat lieverd, dat hoef je dus niet alleen te doen! In en 1-op-1 Deep Dive duiken we samen in jouw thema en mag jij in een veilige face-to-face space diepe energetische blokkades releasen zodat je vanuit een nieuwe ruimte weer opnieuw mag starten.
Magische deuren worden er voor je geopend zodra jij stopt met vechten en diep durft te voelen.

Soulwork: Energetische blokkades Releasen, Zielsactivaties, (Business) Coaching & Integratiewerk.

Ben jij er klaar voor om dieper te zakken in jouw ZIJN?

Je bent hier op aarde voor een reden. Dat is een feit. Je bent hier ook om te leven en te genieten van je leven. Dat is ook een feit. Het Universum wilt niets liever dan met jouw samenwerken. Moederaarde wilt niets liever dan je dragen en Guiden. Verbonden met beneden en boven mag jij thuiskomen, thuiskomen in jouw eigen hart. Jouw eigen veilige en krachtige hart.

Dus ben jij er klaar voor om te gaan luisteren naar de fluisteringen van jouw Ziel en een laag dieper te zakken in jouw ZIJN. Als jij diep durft te voelen, tap je elke laag opnieuw dieper in op de oneindige bron van liefde in jou. Zo ga je dus leven en ondernemen vanuit jouw hart. Op deze manier ben jij nog meer instaat om moeiteloos aan te trekken waar je recht op hebt in je bedrijf en nog veel beter in staat om moeiteloos jouw klanten te gaan begeleiden. Het leven is een groot spel lieverd en je hebt het recht om te leven vanuit rust, plezier en vertrouwen.

Deep Soulwork

Deze Journey is een cadeautje aan jezelf. Het is een beleving en een nieuwe start tegelijkertijd. In een maand tijd ga jij dieper zakken in jouw zijn, je open stellen om next-level te voelen, energetische lagen afpellen en een nieuwe start maken. Yes this journey is a GIFT for your Soul.

Let's shift from old to new

Transformerend energiewerk & een praktische spiegel

De reis start met een 1-op-1 Deep Dive Ceremonie waarin we elkaar face-to-face ontmoeten op een hele fijne plek in Amsterdam in de Tempel binnen of in Hedel in de Tipi buiten en vanuit een ceremoniële setting laten we de reis met elkaar ontstaan. We starten met een lekkere kop cacao, wikkelen ons in warme dekens en vanuit die space mag jij je helemaal overgeven en jezelf laten dragen in liefde. We gaan in z’n 3 tot 5 uur flink de diepte in.

Ik werk tijdens een ceremonie altijd heel intuïtief waardoor jij precies krijgt dat wat je nodig hebt. We werken met drie krachtige medicijnen; Cacao, de Drum en Release- & Energiewerk. Daarnaast ben ik gedurende de reis een eerlijke en oprechte spiegel. Stel ik scherpe vragen en creëer een open space waarin jij jouw eigen antwoorden mag gaan vinden. Ik ga je namelijk niks voorkauwen lieverd. Wat ik je wel gegarandeerd geef is een veilige ruimte waarin jij gedragen wordt. Je komt in een warm energetische bad terecht waar jij gewoon mag zijn wie je bent. Deze reis is een cadeau aan je Ziel. Het is thuiskomen. Thuiskomen in liefde bij jezelf.

Bellen om te kijken of we matchen?

De reis gaat verder

Tijdens de ceremonie werken we zowel met het donker als het licht. In een ceremonie gaan we diep. We releasen (oer)blokkades en maken ruimte voor een nieuwe start. Aan het einde van de Journey laat ik je weer landen in de aardse realiteit met een lekkere biologische lunch en geef ik je tips mee voor selfpractise. Een Deep Dive journey zorgt ervoor dat jouw innerlijke proces flink wordt versneld. De wereld in en om jou heen wordt even opgeschud zodat jij na de reis een nieuwe start kunt maken. Weet dus dat na deze Journey jouw proces verder gaat. Energiewerk is altijd de start, daarna begint jouw integratieproces. Vier weken na de reis heb je mijn volledige guidance via whatsapp. Ik gids je door stukken heen die na de reis omhoog komen en we vieren samen successen. Ook heb je binnen die twee weken recht op 2 integratiesessies. Deze sessies kunnen worden ingezet als coaching, release/healing of voor integratie. In deze sessie verbinden we de Hemel weer met de Aarde en hierin lijmen we de reis weer aan elkaar. Deze sessies zijn tevens ook ideaal om je inzichten te verweven in je leven en jouw bedrijf. Want reken er maar op dat in deze maand jouw bedrijf ook flinke shift zal gaan maken.

Ready for a Deep Soul Dive?

Dus wil jij?

 • Energetische blokkades releasen die nu in de weg staan om het jou Zielsmissie te kunnen uitvoeren zodat jij kunt gaan leven & ondernemen vanuit vertrouwen, rust en moeiteloosheid.
 • Jouw Soulgifts activeren zodat je nog beter in staat bent om mensen te helpen met datgene waarvoor je hier op aarde gekomen bent.
 • Door een zwaar of moeilijk stuk heen bewegen in liefde en veiligheid samen met iemand die je ziet en voelt zodat jij je uiteindelijk weer lichter en blijer mag gaan voelen.
 • Jouw hart openen voor de diepe liefde in jou om zo de connectie met jouw Ziel / Hogere Zelf te verdiepen zodat jij het leven vorm kan gaan geven zoals jij dat echt wilt. Het pad van ontwaken is de reis terug naar de liefde.
 • Naast een energetische upgrade ook praktische en heldere inzichten krijgen zodat je nu echt kunt gaan doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent en jouw droomleven mag gaan manifesteren.

Het pad van ontwaken is de reis terug naar de liefde. Het is het pad waarin je mag gaan herinneren dat je gedragen wordt, moeiteloos gedragen wordt door het Universum. Het is een reis terug van angst naar de liefde. Van het denken naar het voelen. Van hard werken naar moeiteloos ontvangen. Van controle naar vertrouwen. Van het hoofd naar het hart. Het is de reis terug naar jou eigen veilige, liefdevolle en onafhankelijke kern. Ben jij er klaar voor?

Yes! Ik wil graag bellen voor een kennismakingsgesprek

Het is helemaal veilig om die krachtige en lichte jij te gaan omarmen en aan de wereld te gaan laten zien!

Wat anderen zeggen

Wauw wat was dit een prachtige ervaring.Toen ik bij je binnenstapte, stapte ik in een bad van liefde. Het voelde veilig, kwetsbaar en vrij. Joy stelt je heel makkelijk op je gemak en weet van te voren al welke thema’s er worden aangeraakt. Het is echt een experience, maar vooral een cadeau voor jezelf. Door de veiligheid durfde ik mezelf helemaal open te stellen voor haar liefdevolle zijn. Mijn thema was veiligheid. Door trauma’s en misbruik in het verleden heb ik me compleet dichtgezet voor sensualiteit, intuitie en kwetsbaarheid. Door Joy haar begeleiding in meditatie kun je heel diep in jezelf kijken. Daar vond ik mijn basis. De sterkste overtuiging dat ik niet veilig ben kwam naar boven. Wauw. Joy benoemt het eerder dan dat jij het besef hebt. Gitta Moon, haar drum is geweldig. Een drum met een sterk helend vermogen. Ik had na de sessie echt het gevoel alsof ik 20 jaar aan revalidatie had gedaan. Mijn benen waren enorm zwaar, maar ik voelde nieuw leven. Een nieuwe basis en een nieuw begin. Het is zoooo fijn hoe Joy je begeleidt. Ook tijdens de integratieperiode. Want dan krijg je de spiegels in de buitenwereld, maar wel op een hele liefdevolle manier omdat Joy ze je heeft laten begrijpen tijdens de ceremonie & deep dive. Het is echt een geweldige investering voor jezelf! Want ik voel mijn basis en ben geconnect met intuitie, geest en hart. Er zijn zoveel lagen afgepeld, dat ik mijn lichaam nu extreem goed aanvoel. Zo fijn om zo keuzes te maken en echt in het leven te zijn en stralen vanuit mijn veilige basis. Zo dankbaar ❤️

Wauw! Echt in één woord: WAUW! Ik heb een inner journey + integratie sessie van Joy mogen ontvangen en dat was echt magisch. De afgelopen maanden heb ik een enorme transitie gemaakt in mijn spirituele groei, heel veel oude ballast geruimd. En de sessie met Joy heeft ervoor gezorgd dat deze reis als puzzelstukjes zijn samengesmolten. Het voelt alsof mijn donkere en lichte kanten letterlijk met elkaar zijn samengesmolten, net als ying en yang. Joy voelt feilloos aan wat je mag ontvangen tijdens de inner journey. Ze werkt enorm intuïtief en heeft een enorme draagkracht om jou energetisch naar het volgende niveau te tillen. Wat ik ook heel mooi vindt aan Joy is dat ze zo onwijs zacht en liefdevol is. De reis die je op dat moment maakt doe je echt samen met haar. En haar drum: oh my! Dat is echt een feestje. Joy is echt een engel. Met zoveel liefde, aandacht, plezier (JOY). Wauw. Duizendmaal dank lieverd! You are amazing! <3

Renee

Wow wat een intense mooie ervaring heb ik bij Joy mogen ervaren en ontvangen. De sessie verliep heel liefdevol met zoveel aandacht voor mijn zijn. Ik heb een hele diepe reis mogen ervaren waarin ik volledig gedragen werd en soms het gevoel had dat ik enorm verlicht ben, daarbij ervaarde ik een diepe rust die ik nog nooit eerder had ervaren. De drum die ze gebruikte dat vond ik zo fijn waardoor ik nog dieper in mijzelf kon gaan, soms helemaal weg en soms helemaal erbij. Het heeft mij een enorme rust gegeven en dat ik er mag zijn. Joy is puur liefde en geeft dat volledig door. Haar sessie was zo liefdevol en intens een must om te ervaren en ze geeft een verrijking over jezelf. Zo Dankbaar dat ik haar ben tegengekomen, het heeft zo mogen zijn. Alleen liefde voor haar en voor wat ze doet😍❤🥰😘

Een diepe en mooie reis naar het onderbewuste. Hier heb ik leegte mogen zien, voelen en ervaren. Iets wat ik eerst nog heel spannend en eng vond, wat ik nu als een oneindige bron van liefde heb mogen ervaren. De leegte, licht, liefde, omarming, loslaten en acceptatie. Het voelen stromen en opladen van energie, het releasen van energie om vervolgens in een nog diepere trance te komen. Ik voel me gezegend, dankbaar en so so blessed💫

Naomi

Wat ik zo aan Joy waardeer is dat ze altijd eerlijk is, open en liefdevol. Wat ze mij geleerd heeft is vertrouwen op dat wat ik voel, dat wat ik weet. Alles wat ik nodig heb, zit al in mij.
Ik heb er alleen nog maar in te geloven. Dat brengt Joy in mij naar boven. Daarnaast brengt ze letterlijk ook heel veel joy in mij naar boven. Heb plezier in alles wat je doet voelt en ondergaat. Joy is warm en liefdevol maar ook direct en hard wanneer dat nodig is. Joy spiegelt,stelt veel en mooie vragen die jezelf tot inzicht lijden. Daarnaast weet Joy mij altijd in de juiste richting te laten kijken. Kouwt niks voor maar begeleidt in mijn proces. Hierdoor heb ik al zoveel mogen leren, groeien en door oude patronen heen mogen breken. Lieve joy, Dankjewel💜

Naomi

Zo prachtig hoe je een warme liefdevolle space creëerde waarin ik kon afdwalen naar een diepe ontspanning.
Waarin je uitnodigde om in de leegte niet alleen maar donker en eenzaamheid te voelen maar juist ook liefde, licht en ruimte voor alles wat er is en zich mag ontvouwen.
Ruimte om te voelen dat we niet alleen zijn.
Dat we gedragen worden en samen zijn.
Dankjewel lieverd voor deze inner journey❤❤❤

Op reis in jezelf.
Och wat mooi fijn en bijzonder✨
Uittunen in je bewuste en inchecken in je onderbewuste.
Waar alle oordelen en onzekerheden niet bestaan.
Waar je mag zijn, gewoon mag zijn🧡
Het heeft me verrijkt, verlicht en versterkd. Op vele niveaus en frequenties.
Lieve Joy, dank dank dankjewel💜✨

Wat nou als je stopt met vluchten van jouw binnenwereld? Wat gebeurd er dan?

Vaak ervaren we dat het pad van zelfontwikkeling aanvoelt als een wereld waarin we hard moeten werken. Oh I feel you. Ook ik heb dat lang gevoeld. Gevochten tegen die gevoelige en krachtige vrouw van binnen. Hard gewerkt. Eindeloos gezocht. Niet geluisterd naar mijn gevoel. Altijd maar over mijn grenzen heen gaan en de moeilijke weg kiezen. Maar vanaf het moment dat ik ben gaan luisteren naar de fluisteringen van mijn ziel ben ik terug op mijn pad gezet. De reis terug naar mijn hart. De weg terug naar de liefde. Nu bewandel ik het pad waarin ik niet meer hard hoef te werken. Het pad waarin ik mag zijn wie ik ben. Waarin ik niet meer alleen ben, maar waarin ik ten volste gedragen word en liefde mag ontvangen.

Dat betekent niet dat mijn reis alleen maar makkelijk is. Nee zeker niet! Het is nog steeds een dapper pad. Het vraagt om zelfinzicht, moed, loslaten en intens veel liefde. Zonder donker kan licht er niet zijn. Maar mijn reis is wel heel liefdevol geworden omdat ik mijzelf in liefde draag. Ik ben gestopt met vechten en vluchten en het bewandelen van dit pad gun ik iedereen.

1-op-1 Deep Dive Journey

 

777,00

Exclusief 21% btw

 

Adem in en uit en voel of dit jouw next step is! 🙂

 

Jij krijgt in deze vier weken

 • Check-in gesprek een paar dagen voor de Deep Dive.
 • Deep Dive Ceremonie van 3-5 uur
 • 2 Integratiegesprekken van 45 minuten binnen 4 weken.
 • Een maand lang een warm welkom in mijn Inner Circle en een kort lijntje met mij. Via whatsapp kan je al je vragen stellen en van dinsdag tot en met donderdag ontvang je binnen 24 uur reactie hierop. Je hoeft het echt niet alleen te doen.
 • Cacao en vers gemaakt biologische lunch.
 • Rollertje etherische olie.
Who am I

Hi! Ik ben Joy.
Spiritual Guide & Spaceholder.

Ik heb een missie. De wereld een liefdevollere plek maken. Dit doe ik door Lichtwerkers te begeleiden op hun Innerlijke Reis. Het pad van ontwaken is de reis terug naar de liefde. De weg terug naar het hart.

De tijd is aangebroken dat we allemaal thuis mogen komen in ons veilige en liefdevolle hart zodat we kunnen gaan leven en ondernemen vanuit vertrouwen, rust en moeiteloosheid.

Ik neem je in een Inner Journey graag mee op reis. Elke Journey is een nieuwe energetische start. Een start die je niet meer alleen hoeft te maken lieverd. I got your back! In een Inner Journey combineren we het spirituele met het aardse. Energie kan namelijk nooit volledig integreren zonder het zetten van concrete stappen. I give you both!

Dus voel jij diep van binnen ook een intens verlangen naar een liefdevollere wereld in en om jou heen? Laat mij je dan meenemen op reis. Op reis terug naar de liefde. De weg terug naar jouw hart.

Let's go inworths, Heal, Release, Raise our frequency and create heaven on earth together.